oh no.......
Spoiler
Printable View
που τα βρισκετε ρε πουστηδες?
http://www.ose.gr/el/%CE%91%CF%81%CF...%B4%CE%B1.aspx
Οι βασικές αξίες από τις οποίες εμφορείται ο ΟΣΕ είναι η Συνέπεια, η Εντιμότητα, η Αξιοκρατία, η Ακεραιότητα, η Διαφάνεια, η Αξιοπιστία και η Ποιότητα.
Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms - Oh damn!
γιατρός σε ασθενή
- πρέπει να σταματήσετε να αυνανίζεστε.
- μα γιατί;;
- για να σας εξετάσω..
Σε ένα καφενείο ένα πρωί μπαίνει ένας τύπος και κάθεται σε ένα γωνιακό τραπεζάκι. Μετά από λίγο έρχεται ο σερβιτόρος.
- Τι θα πάρετε κύριε;
- Ακουσε με προσεχτικά! Θέλω έναν ελληνικό ο οποίος από τη μέση και κάτω να είναι ζεστός και μέτριος, και από τη μέση και πάνω να είναι κρύος.
- Μήπως είσαι πυροσβέστης; ρωτάει ο σερβιτόρος.
- Ναι! Πώς το κατάλαβες;
- Από τη στολή!
2 φίλοι συναντιούνται στο δρόμο, και οι 2 με ένα μαυρισμένο μάτι.
-Ωχ, κι εσύ με μαυρισμένο μάτι;
-'Ασ'τα ρε μαλάκα, πήγα τις προάλλες να πάρω παγωτό. Μπαίνω μέσα και βλέπω μια υπάλληλο με κάτι απίστευτες βυζάρες και τα'χασα και αντί να της ζητήσω δυο μπάλες παγωτό της είπα "βάλε μου δυο βυζόμπαλες παγωτό", ε και με χτύπησε. Εσύ πώς το έπαθες;
-Εγώ έτρωγα με τη γυναίκα μου, και ενώ ήθελα να της πω "φέρε μου το αλάτι" της είπα "α στο διάλο μωρή καριόλα μου' χεις φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου".
Έκεί που κάθονταν δυο ψαράδες και ψάρευαν έρχεται ένας σκατζόχοιρος και τους λέει:
- Παιδιά, παιδιά, έχετε κόλλα;
Τον κοιτάν αυτοί και λένε:
- Όχι.
Μετά από μία ώρα ξαναπερνάει ο σκατζόχοιρος και τους λέει:
- Παιδιά, παιδιά, έχετε κόλλα;
- Όχι.
- Ωραία, γιατί έφερα!!!
Πανε σε ενα μπαρ κατι μακαρονια, μια μπεσαμελ και ενας κιμας και τους λεει ο μπαρμαν "καλα ρε παστιτσιο, παλι κομματια ηρθες?"
παει ενα παστιτσιο σε ενα μπαρ ζηταει ενα ουισκι και του λεει ο μπαρμαν , σορι δεν σερβιρουμε φαγητα... αρχαια
Ήταν ένας φίλος με μία ξανθιά 1,55, 45 κιλά, και τον συνέλαβαν για μικροποσότητα χαζής.
ΡΕ! Ηθελα να το ποσταρω εγω το αποπανω.
Σε ένα τρελοκομείο βρισκόταν κάποιος τρελός για πέντε χρόνια. Μια μέρα τον φωνάζει ο διευθυντής του τρελοκομείου, και ο τρελός πάει εκεί κρατώντας ένα κουτάκι κόκα κόλα. Ο διευθυντής τον ρωτάει:
- Τι είναι αυτό που κρατάς;
- Ο Μήτσος, ο φίλος μου, απαντά ο τρελός.
Τότε ο διευθυντής κατάλαβε ότι ο τρελός δεν έγινε ακόμα καλά και τον άφησε μέσα για άλλα πέντε χρόνια. Μετά τα πέντε, αυτά χρόνια, τον ξαναφωνάζει και ο τρελός πηγαίνει κρατώντας και πάλι το κουτάκι με την κόκα κόλα.
- Τι είναι αυτό που κρατάς; ρωτά ο διευθυντής.
- Ένα κουτάκι κόκα κόλα, λέει ο τρελός.
- Μπράβο, έγινες καλά, του λέει, ο διευθυντής και του δίνει εξιτήριο.
Βγαίνοντας ο τρελός από το τρελοκομείο, κοιτάει συνωμοτικά το κουτάκι και ψιθυρίζει:
- Έλα Μήτσο, τους την σκάσαμε!!!
Σοβαρά σου μιλάω το διάβαζα με τις καλύτερες των διαθέσεων. :moutza: