η., ο μόνος λόγος για να διαδίδουν οι εργολαβικοί πανούκλα είναι μπας και κολλήσεις και ψοφήσεις και ξεβρωμίσει και το απθ και η πόλη όλη.
Printable View
η., ο μόνος λόγος για να διαδίδουν οι εργολαβικοί πανούκλα είναι μπας και κολλήσεις και ψοφήσεις και ξεβρωμίσει και το απθ και η πόλη όλη.
Όντως, εγώ είμαι το πρόβλημα.
Spoiler
Οι εργολαβικοί είναι φετιχιστές με τη βρώμα (άλλωστε καθημερινά καθαρίζουν σκατά) και γουστάρουν την όλη κατάσταση.
Όταν όμως σε 75 μέρες απεργίας και κατάληψης του κτιρίου διοίκησης κανείς μα κανείς από κάτω δεν έχει νοιαστεί για την κατάσταση, οι φοιτητές σε μια μεγάλη πλειοψηφία είναι αλλού νταλλού (τα σκουπίδια είναι ένα εμπόδιο μπροστά στην λαμπρή επιστημονική καριέρα που τους περιμένει, όταν τελειώσουν τις σπουδές με 1500 ευρώ τουλάχιστον τον μήνα), τα μμε κράζουν αβέρτα και ρίχνουν λάσπη σε έναν ακόμα εργατικό αγώνα (η αρχική τακτική ήταν η αποσιώπηση, αλλά δεν τους βγήκε), μυλοπουλαίοι και σία απλά νοιάζονται να μπουν στην πρυτανεία να τσεπώσουν τα λεφτά του εσπα, και υπάρχουν εργαζόμενοι που πραγματικά πεινάνε και δεν μπορούν να φροντίσουν τα παιδιά τους, πες μου ειλικρινά εσύ τι απαντάς;
Λύση φυσικά δεν ειναι να αρρωστήσει κανένας ούτε να πάει κανένας σε νοσοκομείο, αλλά χώσε στο κεφάλι σου ότι οι περισσότεροι από κει μέσα είναι χωμένοι στα σκατά και αυτή η απεργία είναι το τελευταίο τους χαρτί για αξιοπρέπεια στη ζωή. Αν εσύ νιώθεις παρόλαυτα ότι επιτέλους το μεγαλύτερο campus στα βαλκάνια πρέπει να καθαριστεί για να πραγματοποιηθεί ανεμπόδιστα η εκπαιδευτική διαδικασία, ελπίζω να σε δω σε κανέναν εθελοντικό καθαρισμό στον οποίο θα καλεί ο μυλόπουλος. Μαγκιά σου.
είμαστε (ή μάλλον ήμασταν) αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργολαβικών κι έχεις δικιο
δυο παρατηρησεις :
το αν θα πάρει ή δεν θα πάρει ο μυλόπουλος χρήματα του εσπα εξαρταται κατα 0,001 απ'τον ίδιο τον μυλόπουλο και τους παρατρεχάμενους
δευτερο και πολυ σημαντικότερο του πρώτου : το γεγονος οτι έγινε τόσο σκατά το ΑΠΘ βαραίνει και τους τύπους που το βρώμισαν εν γνώση της απεργίας. που δείχνει μεσα σ'ολα και σκατά νοοτροπία. αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε
Λίγο λείπει να μας πείτε ότι προβοκάρανε και την απεργία τους.
Πολύ ωραία όσα λες τσιμπούκλανε, εντελώς γενικά δε, ο καθένας έχει κλέψει και όλοι μας περνάμε άσχημα και δύσκολα και γνωστά όλα αυτά, στην ουσία δεν λες κάτι. Χώσε στο κεφάλι σου εσύ λοιπόν ότι εκεί υπήρχε θέμα υγείας το οποίο είχε βγει και εκτός κάμπους, εκτός αν δεν πέρασες ποτέ από την Εγνατία όλες αυτές τις μέρες πχ. Κατά τα άλλα είμαστε αλληλέγγυοι στην απεργία όλοι όσοι δεν πατήσαμε ποτέ εκεί μέσα να δούμε για τι πράγμα μιλάμε ακριβώς.
εχω παει τρεις φορές απ'την στιγμή που ξεκίνησε αν λες για μένα. περνάω καθημερινα απ'εξω πηγαινοντας για το γραφειο κιολας.
ειδα και κόσμο να ρίχνει σκουπίδια πάνω στα σκουπίδια. σ'αυτό αναφέρομαι
Σόρυ κιόλας, γιατί έχω ακούσει και αλλού ότι αλληλέγγυοι φοιτητές φέρναν σκουπίδια από το σπίτι τους και τα ρίχναν στο απθ, αλλά αν προσωπικά ήθελα να φέρω σκουπίδια δικά μου δεν θα έφερνα πλαστικά και χαρτιά, αλλά ό,τι έχει ο κάδος της τουαλέτας.
Τόσο σκατά έγινε το πανεπιστήμιο, γιατί πολύ απλά οι φοιτητές στην πλειονότητά τους δεν μάζεψαν ποτέ μα ποτέ τα σκουπίδια τους από τις αίθουσες, καθώς ήξεραν ότι το άλλο πρωί πάλι καθαρά θα είναι. Και αυτό συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της απεργίας, αφού κανείς δεν έδινε σημασία, μέχρι που το πρόβλημα έφτασε να είναι ανυπόφορο. Και τότε, οι φοιτητές του εμείς εδώ ήρθαμε για να σπουδάσουμε και να γίνουμε χρήσιμα μέλη της κοινωνίας πιάσαν τις σακούλες -είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά- για να καθαρίσουν. Αλλά ναι, πολιτισμός είναι το που πετάμε τα σκουπίδια και όχι η έμπρακτη αλληλεγγύη στους 368 απολυμένους εργαζόμενους και στον αγώνα που δίνουν οι 650, στο σύνολό τους, εργολαβικοί.
@Η.
Δεν έχω κάτι να σου πω. Μάλλον περνάς περισσότερο από την εγνατία.
Πολιτισμός είναι και το μεν και το δε, το καθένα με το μέτρο του ώστε να μην επιβαρύνει το άλλο. Εδώ όμως η κατάσταση είχε ξεφύγει τελείως.
Edit: Πάνκη αρχιπαπάρα του φόρο, αν έχεις κάτι να πεις και να συνεισφέρεις πες το. Το να πεταχτείς να απαντήσεις μονολεκτικά ενώ είσαι αρκετά μπουμπούνας να μην έχεις καταλάβει που απευθύνεται τι, το πολύ πολύ να σου δώσει κάνα πινκ από αλληλέγγυους. Ως εκεί είσαι βέβαια.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...04307813_n.jpg
Την ψάχνουν και γραφιστικά, καλά πάμε.
αυτό το ασπράκι που ίσα φαίνεται πάνω στο γαλάζιο ούτε οι ίδιοι παίζει να μην το πιστεύουν.
Εδώ εσύ πιστεύεις στη ΣΕΧΤΑ, δημοκρατία έχουμε.
Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λες, αυτό που γνωρίζω είναι πως οι μεγαλύτεροι φανς της ΣΕΧΤΑΣ είναι τα μέλη της ανταρσύας.