γαμώ τα άτομα ο Ταμήλος απ ότι έμαθα...ε;
Printable View
γαμώ τα άτομα ο Ταμήλος απ ότι έμαθα...ε;
χωριάταρος με την κακή έννοια. είναι κ συνάδελφος γαμώ την τύχη μου. 8 χρόνια δήμαρχος έβαλε άπειρο κόσμο στο δήμο κ στις δημοτικές επιχειρίσεις, τους άφησε μέχρι και 25 μήνες φέσι (καλά να πάθουν βέβαια τα βύσματα) και τώρα πήραν πόδι. έδωσε άτοκα δάνεια και φτηνά οικόπεδα σε τσιγγάνους για να οικοδομήσουν (κ να τον σταυρώσουν βεβαίως), αυτοί έριξαν τα θεμέλια, άντε και τα μπετά, τσέπωσαν το υπόλοιπο παραδάκι και έγιναν λούηδες. ένα σωρό ιστορίες ακόμη, αλλά τα ζώα επιμένουν να τον ψηφίζουν.
δεν έχει καταργηθεί νομοθετικά αυτό;
Γνώμη μου ότι το άσυλο δεν το (περι)ορίζει κανένας νόμος, παρά μόνο ο ίδιος ο κόσμος που το "εκμεταλλεύεται" *.
*να κάνει τις συνελεύσεις του, να δείξει τις ταινίες του, να κάνει το θεατρικό του, να διοργανώσει το πάρτυ του
τσιμπουκλανε τα πιεμ σου.
Κάτω στον πειραιά, στο λιμάνι...
Απαιτούν από το ΚΚΕ να κατεβάσει την πινακίδα και τα σύμβολα του.
Η πινακίδα των γραφείων του ξάδερφου όμως δεν ενοχλεί κανένα, ε;
ποιος ειναι ο ξαδερφος?
Πολύ σουρρεάλ εντωμεταξύ το σκηνικό στην πλατεία με τα δίπλα-δίπλα γραφεία.
Στην Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας η πλατεία Κοραή θα μετονομαστεί σε πλατεία Πέτρου Κόκκαλη.
http://img197.imageshack.us/img197/9957/78137890.jpg
:pink:
Τσιμπούκλανε άλλο πράγμα η γνώμη σου και η γνώμη μου και άλλο πράγμα ο νόμος. Το άσυλο καταργήθηκε (ούτε εμένα μου αρέσει αλλά αυτό που εν τέλει εξυπηρετούσε δε συμβάδιζε με το αγωνιστικό νόημά του), οπότε δεν υπήρξε καμία "εισβολή στο άσυλο". Επίσης αν δεν καταλαβαίνεις ότι κινδυνεύατε εκεί μέσα να πιάσετε ΠΑΝΟΥΚΛΑ από αυτήν την κατάληψη, σε προκαλώ να ποστάρεις πρόσφατες φωτογραφίες από υπαίθριους αλλά και εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του πανεπιστημίου για να καταλάβουν περί τίνος επρόκειτο όσοι θα βιαστούν να μουτζώσουν αυτό εδώ το ποστ μην έχοντας ιδέα για το μέγεθος της βρώμας που μιλάμε, η οποία επεκτάθηκε και εξωτερικά του πανεπιστημίου στο τέλος.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΝΙΞΕΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ Η ΒΡΩΜΑ~!
Είναι οι πιο γλυκές κουβέντες που μου είπες ποτέ γατάκι μου <3