Γιατί είναι τρομερή ατάκα, χάνω κάτι;
HAVOC, γιατί θέλουμε σπικάζ; Έχασε το παθόκ και βγήκε ο θαμαράθ, λοιπόν;
Printable View
Ειρωνικά το λέω. Εδώ και 800 ποστ η Χάβοκ σολάρει με ακατάπαυστες βλαχιές, λίγο ποιητικές, λίγο μπινελίκι, λίγο "είμαι αντράκι" αλλά ουσία μηδέν.
Σε αντιθεση φυσικα με εσας που το πουτσιλικι και η ρητορια ξεχυλιζουν απο τα μπατζακια σας.
Ικονοκλαστ εντελως ντεκαβλε. Με απογοητευεις.
Πουτσιλίκι που ξεχειλίζει από τα μπατζάκια λοιπόν. Σα να μη διάβασες καν τι είπα πιο πάνω.
ακουσα στον σκαι οτι οι Ισπανοι εχουν συνθημα "καντε ησυχία να μη ξυπνησουν οι Ελληνες"...
πω στο φεισμπουκ οσοι απολιτικ γνωστοι εχω που δεν εχουν δει πορεια ουτε απο την τελεοραση εχουν αφηνιασει με το ποσο γαματοι ειναι οι ισπανοι και κανουν αττεντ σε μια μαλακια αντιστοιχη που οργανωσε καποιος στο συνταγμα... που εννοειται οτι δεν θα παει κανεις τους. καβλα. επανασταση
aganaktismenoi twra pia k dipla sto spiti sas
Θα κάνω εμετούλη.
SOt C NotiaMeria
ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑ.......ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΡΑ!!!!!!!!
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net...4_445924_n.jpg
"Πρέπει ο κόσμος να κινητοποιηθεί. Όλοι μαζί, κομβόι, οι οπαδοί του Ηρακλή να είμαστε αύριο στην Αθήνα. Αυτή πρέπει να είναι μία μικρή επανάσταση, που μπορεί να ανάψει τη σπίθα για γενικότερες επαναστάσεις, γιατί δεν υπάρχει βρωμιά μόνο στο ποδόσφαιρο. ....Σάββας Κωφίδης
:touched:
Τι σημαίνει ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (επικίνδυνη λέξη) ΤΑΔΕ χωρίς ιδεολογία; Αλήθεια, τι στον πούτσο σημαίνει. Πώς αυτοί διαδηλώνουν ενάντια στην κρίση; Δηλαδή τι, είπαν να βγουν στο δρόμο να σκίσουν τα φουστάνια τους ή να πουν κάτι; Αν θέλουν να πουν όντως κάτι (να προτάξουν κάποια άρνηση ή ξέρωγωτί) πώς γίνεται να μην έχουν κάτι να αντιπροτείνουν, το οποίο προφανώς προϋποθέτει κάποια ιδεολογία/σκεπτικό για το ποιά είναι η φάση, ξέρεις οκέι όχι μέτρα αλλά τι, πού, ποιός, πώς, τι θα γίνει αύριο, μετά το λύκειο τι, προς τα ποιά κατεύθυνση θα φύγουμε αφότου πούμε όχι στα μέτρα τελοσπάντω.
Ή ΜΗΠΩΣ η φάση είναι κανονικότητα και όλα όπως πριν που ήτανε καλά με τον αντρέα το ογδονταένα, το οποίο και προφανώς είναι ιδεολογία, προφανώς δίνει κατεύθυνση, προφανώς στηρίζεται από συγκεκριμένα κόμματα και προφανώς είναι από μόνο του συμμετοχή σε συλλογικές διαδικασίες απλά μπίτι ηλίθιες ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΤΕΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ;
http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb...php?f=2&t=3314
asasasasdaadadadadasasada
Quote:
Δεν ξέρω πώς εννοείς εσύ, ή αυτοί που υποτίθεται ότι γελούν μαζί μου τις ύβρεις, αλλά εμένα εάν κάποιος μιλάει συνεχώς για το στήθος της γυναίκας μου και το πώς αυνανίζεται αυτός και οι φίλοι του με αυτά, μάλλον για βρισιά και προσβολή μου φαίνεται.
Χωρίς καμία απολύτως διάθεση υπεράσπισης της φάσης (το μόνο σίγουρο, πιο καναπέ σε κάτι τέτοια από μένα πεθαίνεις), δεν κατάλαβα γιατί τόσος θυμός. Εμένα μου βρωμάει χάπενινγκ η φάση και "οι έλληνες το κάνουν καλύτερα από τους ισπανούς" αλλά από την άλλη σιγά την κοινή ιδεολογία που είχαν και οι άλλες μαζικότατες πορείες. Μπορεί έτσι να θέλετε κάποιοι να πιστεύετε αλλά η κοινή ιδεολογία που μαζεύει δεκάδες χιλιάδες κόσμου είναι "δεν γουστάρω αυτό που συμβαίνει γύρω μου", χωρίς καθόλου απαραίτητα να υπάρχει αντιπρόταση ή συμφωνία με τις αντιπροτάσεις που έχουν οι οργανωμένοι βετεράνοι των πορειών. Φαντάζομαι άλλωστε το κλάσικ αίτημα "να μπούνε φυλακή κάποιοι" είναι γενικώς αποδεκτό. Αν δηλαδή υπήρχε αυτό ως κεντρικό αίτημα, η σύναξη θα αποκτούσε το πολυπόθητο νόημα;
Το ότι έχει μαζική ανταπόκριση πάντως το πράμα λέει (εκτός από την Φάση/Χάπενινγκ που διαβάζω με τα κυνικά αντανακλαστικά μου εγώ) ότι προτιμάνε το ακομματικό του πράγματος. Σε δυο μέρες βλέπω 8,500 να λένε ότι θα κατέβουν Αθήνα και 9,700 Θεσσαλονίκη, εντυπωσιακά νούμερα για τόσο γρήγορα που λογικά μεταφράζονται σε παραπάνω.
Εν πάσει περιπτώσει, αν μαζέψει όντως χιλιάδες κόσμου όπως δηλώνουν στο facebook ότι θα πάνε, μαζικό ΚΑΤΙ είναι και κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί το πράγμα από κοντά, δεν είμαστε πολιτισμένη χώρα σαν τους Ισπανούς που πανηγυρίζει ο Πούτα Ρεάλ στην εξέδρα των Μπαρτσελονίστας. Ούτε ξέρει κανείς τι θα βγει αυθόρμητα εκεί. Μπορεί να μείνει ένα Ατενίστας χάπενινγκ με χίπικες προεκτάσεις και τα αρχίδια μου κουνιούνται, μπορεί να εξελιχθεί σε πεδίο μάχης, με την αστυνομία ή εμφύλιος ανάμεσα σε θερμόαιμους. Μπορεί να γίνει ότι γίνεται στην Ισπανία και να βγαίνουν αιτήματα μέσω επιτόπου συνελεύσεων.
Όπως και να έχει, μου κάνει τρομερή εντύπωση το φτύσιμο συγκεκριμένα αυτής της φάσης. Στην τελική να πάνε οι χαρισματικοί των διαφόρων ιδεολογιών, να ανέβουν πάνω στο καφάσι και να βγάλουν πύρινους λόγους με αιτήματα που θα πείσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Ορεξάτο φαίνεται για αλλαγή.
το πιο αηδιαστικό σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η διαμάχη για το ποιος θα ηγηθεί του κινήματος και η αυτόματη απαξίωση αν κάτι το ξεκινήσει "άλλος".
Μπερδεύεσαι, αυτό που λες είναι ΚΚΕ αγαπημένε. Το θέμα εδώ δεν είναι ποιός, ποτέ δεν ήταν, το θέμα είναι πώς.
γενικά μιλάω, όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση. και δεν το κάνει μόνο το ΚΚΕ αυτό.
Έλα, δεν είναι δύσκολο, είναι σαν να σου λέει κάποιος ότι το πάρτυ του δεν έχει dress code και εσύ να αναρωτιέσαι αν πρέπει να πας γυμνός.
Όχι ιδεολογία φαντάζομαι σημαίνει "ανεξαρτήτου ιδεολογίας", όλοι μαζί πιασμένοι χέρι χέρι, απέναντι στον κοινό εχθρό, τον Τελικό Κακό, καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Δεδομένου ότι ο περισσότερος κόσμος απλά τα έχει πάρει, χωρίς να έχει κάποια ξεκάθαρη εναλλακτική στο μυαλό του και χωρίς να εμπιστεύεται κάποια συγκεκριμένη παράταξη ή έστω Ιδέα, δεν αποκλείεται να πετύχει η φάση.
Το τι θα πετύχει συζητιέται, φαντάζομαι σκοπός είναι μια αόριστη έκφραση δυσαρέσκειας για αρχή.
αγκαλιασμενοι ακροδεξιοι και αριστεροι συζηταν σε παρεονια για το μεταναστευτικό και αφεντικα με τους εργατες τους για το πως θα κοπουν οι μισθοι τους αλλα με συναινεση γυρνώντας ενα τσιγαρακι και ξεχνώντας τα παλια ... !!! ωραια θα ειναι αυριο να μαζευτουμε να πατε! η φαση θα ειναι ΤΖΑΜΑΟΥΑ!
Οφφτόπικ, αλλά παίζει να είναι κλειστό το Public την ώρα της διαδήλωσης;
Με αυτό το «κάντε ησυχία μην ξυπνήσουν οι έλληνες» έχουν πάθει κοκομπλόκο όλοι και μ' αυτά και μ' αυτά χτίζεται hype. Κυριολεκτικά αυτό μας έλειπε.
ΠΟΛΛ: τι είναι πιο απολίτικο, η πιάτσα δελ ψολ ή ο ελληνικός δεκέμβρης; Στείλτε GREEKREVOLT στο έψι εννέα τριάντα έψι.
Ψηθείτε εσείς που είστε μέσα στα πράγματα και ξέρετε να οργανώνετε καταστάσεις να κανονιστεί και wet t-shirt contest σε κάποια μελλοντική πορεία, να δείτε πώς πέφτει η κυβέρνηση. Και τα μπλουζάκια να γράφουν "οι ισπανίδες είναι άβυζες" ξέρωγω.
άμα δεν έχω ιδεολογία δεν ξέρω τι κάνω! άμα έχω όμως είμαι κομπλέ.
http://www.youtube.com/watch?v=jji6OLNOdV0
ανατριχίλα.
Εγώ ξέρω (παρόλο που δεν θα συμμετάσχω λόγω οπαδικών υποχρεώσεων) ότι γίνεται μια κίνηση εκτός των πλαισίων οργανωμένων κομμάτων και συνδικαλιστικών φορέων και έπεσε η κάθε χειραφετημένη αριστερή ικονοκλάστισα να την φάει. Μπε καλά μου προβατάκια, μπε.
Ολοι ΜΠΑΟΚ.
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ δεν έχει να κάνει με την εκ του πονηρού χειραφέτηση. Προς ικόνοκλαστς και τη γκόμενά του αυτό.
Χειραφέτηση αλλά εκ του πονηρού. Αληθινή δημοκρατία. Το Νόημα των λέξεων.
μπορεί να αφήνει το χέρι για να πιάσει τιποτάλλο
Βασικα οι ολοι μπαοκ ειναι μεσα σε ολη την τρελα τους ειλικρινεις. Ξερουν για τι πραγμα μιλανε. Αντιλαμβανονται και αποδεχονται την ιεραρχια, την εξουσια, το παιχνιδι δυναμης σε ολα τα επιπεδα μεσα στο "συστημα" που στηριζουν.
Καφριλικι γενικης αποδοχης.
Το δικο σας προβλημα ειναι πως παρουσιαζεστε ως οι προστατες της δημοκρατιας, των κατατρεγμενων, ενω ξερετε καλα πως ζητατε εξουσια.
Το αυτο και για τους περισσοτερους που συνδεονται στενα με κομματικες δρασεις.
Και εξακολουθειτε να μην καταλαβαινετε πως στην παρουσα δεν εμπνεει κανεις εμπιστοσυνη για να αναλαβει ξεκαθαρισμα του τοπιου. Οι συνηθεις υποπτοι ειναι βουτηγμενοι καργα στη διαφθορα/διαπλοκη τους, οι δικοι σας (οι στα γουστα) σιγονταρουν και ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση, κι εσεις που υποτιθεται εχετε μια αλφα ιδεολογια τρεχετε απο πισω τους και θελετε οι υπολοιποι να πιστεψουν οτι θα φερετε με την Λιτσα Πατερα το τελος του καπιταλισμου.
(edit: προσθεσα τη λεξη διαπλοκη)
οι Ισπανοί εκδικούνται το βρώμικο 2004
Spoiler