Quote:
Originally Posted by
Kelldorain
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...466x282afp.jpg
:touched:
Προφανώς και πέρασε η ομάδα που το άξιζε και με
10 παίκτες από το 30'. Αυτό που έπαιξε ο Μουρίνιο προς το τέλος δεν είναι τυχαίο, το έχει δοκιμάσει φέτος σε ένα σωρό ματς με τελευταίο αυτό με τη Φιορεντίνα στο κύπελλο μετά το 1-0.
Επίσης ειλικρινά δεν ξέρω πως περιμένατε να παίξει η Ίντερ και από που κι ας που είχατε απαίτηση να ανοιχτεί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αυτό που παίζει η Μπαρτσελόνα. Και ειδικά σήμερα όταν είσαι η Μπαρτσελόνα και απέναντι στην Ίντερ καταλήγεις να παίζεις με σέντρες σόρυ αλλά δεν σου φταίει κανείς άλλος. Γενικά φέτος είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι, τι να κάνουμε να της δώσουμε πάλι όλα τα τρόπαια τιμητικά;
Στον τελικό στηρίζουμε και τους 2, οριακά Ίντερ μάλλον.
1. Προφανως περασε η ομαδα που το αξιζε να περασει, το αν αξιζει το Τσαμπιονς Λιγκ ειναι αλλο θεμα και κατα τη γνωμη μου δεν το αξιζει γιατι δεν επαιξε συνολικα την καλυτερη μπαλα, τι να κανουμε τωρα, με το ζορι στην Ιντερ επειδη κερδισε τη Μπαρτσελονα? (απαντηση και σε Σπιριτκρασερ αυτο)
2. Το οτι δεν ειναι τυχαιο αυτο που επαιξε ο Μουρινιο δεν το κανει λιγοτερο εμετικο.
3. Το οτι το περιμεναμε να παιξει ετσι παλι δεν το κανει λιγοτερο εμετικο.
4. Θα θελα να μου δειξεις εναν αγωνα στην ιστορια του ποδοσφαιρου οπου καποια ομαδα οταν εχει απεναντι της μια ομαδα με 10 παικτες στο 1/4 του γηπεδου ΔΕΝ εχει παιξει με σεντρες (και λιγες εκανε η Μπαρτσελονα ε).
5. Δεν ξερω αν ειναι χειροτερη απο περυσι, αλλα σιγουρα αν ειναι χειροτερη ειναι ελαχιστα και οχι πολυ οπως λες.