το μόνο που κανεις αν σου κόψουν προστιμο κ ειναι μες τις πρωτες η τελευταιες μερες του μηνα, να τρέξεις να βγάλεις κάρτα μέσων την ιδια μερα κ να πεις δικαιολογια σαυτους οτι την ξεχασες για ναστακυρωσουν
Printable View
το μόνο που κανεις αν σου κόψουν προστιμο κ ειναι μες τις πρωτες η τελευταιες μερες του μηνα, να τρέξεις να βγάλεις κάρτα μέσων την ιδια μερα κ να πεις δικαιολογια σαυτους οτι την ξεχασες για ναστακυρωσουν
Καλα το προστιμο χωρις πασο ειναι 60 ευρω ε.
δεν ειν πιο ακριβο,με πασο 30 το προστιμο,γυρω στα 15 η καρτα για ολα τα μεσα,κ αν σεχουν πιασει στο λεωφορειο/τρολλευ (αρα βγαζεις καρτα μονο γιαυτα κ οχι για μετρα) ειναι 8.κ εχεις κ τσαμπα μετακινηση για εναν μηνα στη τελικη.
Αυτο. Και τέλος πάντως οτι λέει η ένι ρε γύφτουλες. Ειδικά οι φοιτητές. Σε καφέδες περισσότερα πετάτε. Βγάλτε μια γαμωκάρτα να'χετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Ναι αλλα δεν εχει ωρα, αυτο σου λεει.
Σε φαση πας και λες ειχα καρτα και την ξεχασα σπιτι -ξερωγω-
ε γιαυτο ανεφερα συγκεκριμενες μερες του μηνα(τελος η αρχη μεχρι τις 10 που λες)!κ γιαυτο λεω να τρε3εις την ιδια μερα!
εντιτ:με προλαβε ο μπιζαριος
Σωστό, αλλά δεν το βοηθάμε. Χτες το φαγε ;ρ
εγω του ταλεγα κ χτες, αλλα δε μακουγε!!
Xθες δε βγάζανε ακόμα κάρτες. Από σήμερα μπορείς.
εγω χτες εβγαλα παντως...
Κάτω τα μουνιά στα εκδοτήρια συγγρού-φιξ τότε! :evil:
Gia triti sunexomeni mera eftiaxe psari i mana mou. FML
μπορεί να είναι θρήσκα η μητέρα σου..
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._4348374_n.jpg
ΣΦΑΛΙΑΡΑ στην μανα και http://www.foodland.gr/
thraser fae kai kana psari gia tha tuflwtheis.
μονο καπταιν ιγκλο ψαροκροκετες και ΚΑΛΙΜΑΝΗΣ καλαμαρακια.το τσιρλι μεσα σε μια ωρα δινει αποδοση 1,05
Μη λετε αηδιες, ΟΛΑ τα ψαρια γαμανε, οπως και ολα τα κρουστεϊσιανς (καβουρια, γαριδες κτλ) αλλα αυτα που ειναι σιχαμα ειναι τα μυδια, στρειδια, οστρακα και μαλακιες.
μπορω να φαω απο σαλιγκαρια μεχρι βατραχια.. αλλα μισω τα ψαρια (τα θαλασσινα ολα μαρεσουν).. μπλιαχχχ.. τωρα στο θεμα των ελεγκτων , ειδα ελεγκτη μαγκα καθυστερημενο να κατεβαζει νταβραντιζμενο αλβανο απο το λεωφορειο και να του πουλαει τσαμπουκα... πηρε μπουκετα και για το σπιτι.. ο δαρβινος θα ταν περηφανος!
θέλω τσίπουρα στο Βόλο και μια ντουζίνα καβουροδαγκάνες από δίπλα... :touched:
fixxxer kai loipoi ampaloi midia freska sta karvouna me lemoni gamane.
Tespa, kuriws gia to 3 meres sunexomena itan to fml, oxi to psari. M'aresei tsipoura psiti me mpoliko ladolemono :touched: Alla pos na to kanoume, den einai makaronia, eukola ginontai anakateutika ta psaria k kurios apo tin murodia xekinan ola :/
Kata t'alla stirizoume mudia polu. Den stirizoume psarila omos gi'auto ola auta mia fora sto toso :oops:
κάπτεν ίγκλο που λέει και ο θράσερ και τηγανητά καλαμαράκια σε ροδέλες τίγκα πλαστικούρα.
απο μυδια μονο της μπαρμπαρας :pink:
γίνεται της πουτάνας κάτω πατήσια. μέσα σε 3 μέρες σκοτώσαν έναν γέρο σε μια πολυκατοικία με τσεκούρι (ληστεία λένε), σκοτώσαν τον προπατζή από δίπλα (που τον είδα τυχαία χτες) πάλι ληστεία, αυτή τη φορά όχι με τσεκούρι, έσκασε μπόμπα σε ένα κάδο και τραυματίστηκαν κάτι ρακοσυλλέκτες (το ένα παιδί σκοτώθηκε) και σκότωσαν και έναν χρυσοχόο λίγο πιο πέρα. όλα τ'άλλα σε απόσταση 2-3 τετράγωνα απ'το σπίτι μου. fml.
Γρήγορα στο κουκάκι!!
Μην του μιλάς απότομα καλού κακού.
αχαχαχ
:touched: κι απο δω! στο αρωμα δεν ειναι που με τη μπυρα σε φερνουν και πιτσα για μεζε? γλεντι, αμα ειχα κατσει κανα χρονο στο Βολο ανετα γυρνουσα 10 κιλα πανω. καβουροδαγκανες δηλαλη σλουρπ ουγκα μπουγκα, εσπαγα με τον καρυδοθραυστη και φευγαν τσοφλια στα δεκα μετρα
Σήμερα το πρωί παραλίγο να με πατήσει παπας με την mercedes του και αφού του κατέβασα μερικά επίθετα μου απάντησε ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ και έφυγε.