Δεν είμαι ποστροκού.
Κατεβαίνει.
Printable View
Δεν είμαι ποστροκού.
Κατεβαίνει.
Ok dekton.Katevase to.An den empisteueste emena egrinei o kontan!
Ο κονταν είναι ποστροκάς και ακούει grails και mono. Δεν τον εμπιστεύομαι :-P
Oi Grails omws gamane!!!
μην βαζετε τους Grails στην ιδια φαση με Mono για θα σας μαχαιρωσο
Εμένα όμως δε μ'αρέσουν =]
εισαι καλο ΠΑΟΚτσακη εσυ
στους ρώσους το καινούριο Coalesce που σπέρνει εφιάλτες κλπ.
που είναι πραγματικό αγροτικό noisecore.
http://img145.imageshack.us/img145/6866/20304c.jpg
εδω να σας δω μεταλχεντς του φορο, οσοι δεν τους εχετε τσεκαρει καντε το ΤΩΡΑ, ενα αλμπουμ εχουν βγαλει γαμει το συμπαν λεμε
METAL STORM WILL BREAK YOYR NECK
BURNING METAL :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
καλο,πολυ καλο.ανεκδοτο.τι νοιζκορ ρε οι Coalesce..πες τους μαθκορ καλυτερα..
γιατι noisecore οπως οι disorder(βασιλειαδες του ειδους),atrocious madness,lebenden toten,brody's militia,hellnation,real reggae δυσκολα τους λες....
εντιτ-ακομα πιο γαμιολες οι γκομενες που σπανε αρχιδια με το σαουντρακ του μαμα μια...και ειναι και συγκατοικοι της γκομενα σου.αντε την αλλη την πηδας και ηρεμεις,αυτην την μαλακισμενη τι να της κανεις?
την παιζεις κι αυτην
πιο πεθαμενη και απο την αλικη βουγιουκλακη ειναι.και σερνεται και ο κωλος της στο πατωμα.
κιουσπα ολκης.
Πόσο για το μπούτσο έχει γίνει το (νέο) μετρόπολις; Old news is so exciting, ξέρω, αλλά είχα να πάω πάνω από χρόνο και έπαθα ψιλοσόκ. Λάουντζ δισκάδικο με λάουντζ τιμές, μια μαλακία και μισή. Το μόνο άξιο προσοχής ένα τριπλό βινύλιο-μπεστ οφ των depeche mode στα 10 ευρώ και η "εορταστική" βινυλοέκδοση του dark side of the moon στα 12. Κατά τ'άλλα, ένα μάτσο χάλια. Πέρασα πριν από το Public και έκραζα για τις τιμές του, αλλά το μετρόπολις έχει γίνει πολύ χειρότερο.
ε τοτε, "ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ????" μουαχα.
τι ποσταρεις ενδιαμεσως και μου χαλας το αστειο ρε τσουτσεκι;
μετροπολισουσι
το καινούριο είναι noise ρε αρχίδι.
mathcore σκέφτηκα στην αρχή αλλά λέω δεν έχω ξανακούσει τέτοια από μαθκοράδες οπότε ας βάλω κάτι πιο κουλ και το 'βαλα, επίσης είμαι σίγουρος ότι έχεις δίκιο αλλά τσεκάρω τον παντογνώστη και επισήμως είναι ΟΚ.
πάντως αγροτικό είναι σίγουρα, να τσεκαριστεί.
δυσκολα ρε,
το νοιζκορ προυποθετει τρελες ταχυτητες αλλα οχι μπλαστ-μπητ,ριφφ πανω στο ριφφ αλλα εντελως χαωδη καταστασην,μικροφωνισμους ως εκει που δεν παει,και συνηθως "καθαρα" φωνητικα.ουτε σπασμωδικο ηχο,ουτε "μεταλ",ουτε αλλαγες,ουτε ευδιακριτα ριφφ.
μαθκορ λοιπον.
αυτο ας πουμε.νοιζκορ
Τουλάχιστον αστείο το βίντεο που έχεις βάλει ε.
δεν εχει σημασια αν ειναι αστειο ή οχι,αλλα το οτι καπως ετσι ειναι το νοιζκορ.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
αλεξ σε αναμενομε
eeeedw eimaste
http://picthost.ru/images/6rv1k8zy4nzoraadqdx.jpg
Icon In Me - Human Museum (2009)
thrashogroovikes katastaseis
i teleutaia elpida gia to rossiko metal :dfinger:
tsekarete opwsdipote
http://c2.ac-images.myspacecdn.com/i...043bb67cf1.jpg
ο τραγουδιστεας κανει ποντικι για τραγουδαει?
lol
to kobw gia eksallo tropo kratimatos tou microfwnou.. lol
Loipon den kserw gia elpides tou rwssikou metal.H xwra afth exei vgalei to monadiko epic metal sugrothma pou m aresei mazi me tous ereb altor.Scald telos.Sun8esares,uperoxos skata hxos kai mia ai8eria fwnh,apisteftotath xwris gay tsirides.Will of the Gods is Great Power.Kai de lew tipote allo
για μετα-σοβιετικο μετσαλ δεν σκαμπαζω αλλα προτεινω τους space/prog Ole Lukkoye
ε ούτε και εγώ σκαμπάζω ρε , αλλά σερτσάροντας για γκρουβ~θρας άλμπουμς βρήκα ετούτο το πρόσφατο άλμπουμ και διάβασα ότι το σχήμα αυτό έχει τεράστια αποδοχή στην ρωσσία και στην ευρώπη και τους έχουν βαφτίσει και την last hope of rus metal... είδομεν :)
πάντως βαράνε πολύ καλά :headbang:
SCALD LEME.Ante perimenw sthriksh kapoiou true tupou
1) Δυστυχώς όμως, χωρίς Agyl δεν είναι πλέον ελπίδα.
2) Η εισαγωγή Sepulphar Bonfire είναι χάλι μαύρο από πλευρά φωνής, ο τύπος δεν παλεύεται και άλλα διάφορα μαργαριτάρια του ER. :P
3) Είσαι σίγουρος πως έχεις ακούσει αρκετό epic για να σου αρέσουν μόνο Scald και Ereb Altor; Κανά lamentations έχεις ακούσει πχ; Ή το sorcerer;
Γενικά τώρα, η Ρωσία μια χαρά μπαντάρες έχει βγάλει, και ενώ τα τελευταία χρόνια δεν συγκρίνεται με την υπόλοιπη Ευρώπη, δεν υπάρχουν και πολλές ανατολικοευρωπαϊκές μπάντες που να φτάνουν τους Aria πχ(το εύκολο παράδειγμα :P).
Και για να μείνουμε στο ότινάναι οφτόπικ...
In the open sea, in ride try for death
In the open sea try yourself
On this true drakkar on final sail to fate
Go through death to Valhalla
Dark sky… Dark sky
Heaven, Heaven…
The sky… I go!
Killing!!!
Άνετα η καλύτερη στιγμή του δίσκου.
εγώ πάλι από Ρωσία μόνο τους Amatory ξέρω :(
ε είπαμε δεν .. δεν σκαμπάζω..
Ruthless den eipa tipote gia elpida.Eipa apla oti einai mpantara me mia diskara.To Sepulchral Bonfire exei eisagwgara,kai o tupos exei terastia fwnh.Eixe dhladh,krima.De me endiaferei toso h texnikh tou,mporei kai na psilofaltsarei pou kai pou alla exei tautothta.Kai nai tous solstice tous ksexasa,apla nta3ei alla 8a tous elega kapws pio heavy metal pio doom den kserw.
ετσι χεβουν τα σοβιετ
αυτήν την ώρα κατεβαίνει το Will Of The Gods Is Great Power για να σου κάνω την χάρη boris ... έτσι ρε επειδή σήμερα κέρδισες..
Δεν το κατάλαβες το σχόλιό μου. Για μένα ο Agyl είναι η κορυφαία φωνή που πέρασε ποτέ από το επικό doom. Άλλοι είναι εδώ μέσα που έχουν πει πως δεν αντέχεται και πως έχει χάλια φωνή και τέτοια μαργαριτάρια. Γελάει ο κόσμος που λέει κι ο μπέρνης. :P
AAAAAAAAAA,ok den to epiasa,pou eipw8hke afto?Nta3ei sumfwnw apoluta mazi sou.Ap thn allh oi Solstice,mou th spane apo apopsh fwnhtikwn
ακουστε ζημια που επαθα...
παω σε σπιτι φιλου και μου χαριζει το neonism των solefald σε cd επειδη το ειχε διπλο
τους νορβηγους τους ηξερα μονο σαν ονομα,τσιμπαω το σιντι απο ευγενεια(μη γελατε ρε τσοφλια) νομιζοντας οτι θα ειναι κανα δηθεν-ψοφιο δισκακι της μια ακροασης
ε λοιπον σε 24 ωρες εχει παιξει 3 φορες ολοκληρο και οποτε το ακουω μου πεφτει το σαγονι
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΔΙΣΚΑΡΑ:pink: ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΦΑ
στιχαρες-μουσικαρες-φωναρες και εναλλαγες διχως χασμουρητα ή κρυφοgay υποψιες
ας μιλησει κανας γνωστης-ειναι και τα υπολοιπα δισκακια τους ετσι ή να μεινω ως εχει?