famous last wordsQuote:
Originally Posted by pozer re mounia
Printable View
famous last wordsQuote:
Originally Posted by pozer re mounia
μπορουμε να επιλΗ.φθουμε επι του θεματος?
ΧΑχααχαχχ. Mastodon ΠΟΥΛΙ, τα έχεις τσιμπήσει εσύ αλλού τα bans σου και βγάζεις τα complex σου εδώ ε?
whitecross!!!
ναι, αλλά γιατί;
(εκτός του ότι δεν έχει πια πλακα να βριζεις μανες)
γιατι ειναι ο τζοη αλλεν. αρκετα με το μαλακα.
Ο ICPM είναι ο τελευταίος τυχερός. Μαζί με το ban σβήστηκαν και όλα του τα posts (αγαπώ phpbb3.0!)
Δεν τον πήρα πρέφα αυτόν. Αλλα μαλακία γενικά όταν bannaρεται κάποιος να σβήνονται και τα posts του.
Αντιθέτως, αυτό απωθεί τα trolls. Έχει πιάσει και με τον ρωχάμη στο παρελθόν. Δεν έχασες και τίποτα από τα ποστς του ICPM, κλασικό σπαμ με κεφαλαία όλη την ώρα ήταν.
ok, απλά δεν θα μ'άρεσε να γίνει σύστημα αυτό. Φαντάζεσαι τι κομμάτι ιστορίας του ER θα χαθεί αν ban-άρετε τον Candiru κάποτε και του σβήσετε και τα posts; :P
(τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είναι καλό επιχείρημα για να στηρίξω την θέση μου αλλά anyway :P)
Μπα, θα το κάνω μόνο σε περιπτώσεις καθαρού σπαμ. Ο καντιρού πάντως είναι ο αγαπημένος μου χρήστης, δεν τον κουνάει κανείς :D
και γαμώ τα άβαταρ πάντως.
:thumbsup:
πολύ μαλακία το να σβήνονται όλα τα ποστ, ελπίζω να είναι απλώς μια επιλογή και όχι άμεση αθέλητη συνέπεια ban-αρίσματος, για ψάξτε το γιατί μπορεί να χαθούν κορυφαία ποστς
Δες τον, τρομοκρατήθηκε :p
όσο έχω λαό μαζί μου δεν φοβάμαι τίποτε, θα κρατήσουν σίγουρα back up και τα τα βγάλουν στη μαύρη αγορά :D
έτσι κ γίνει τπτ τέτοιο στον καντιρου θα γίνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ