http://vimeo.com/11856141
Printable View
Έχει ποσταριστεί παλιότερα αδερφούλη.
είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για την ίδια; αυτή είναι πολύ πρόσφατη, σήμερα την πήρα πρέφα εγώ.
εν πάση περιπτώσει, ακόμα και έτσι να είναι άξιζε να ξαναποσταριστεί.
Ναι, την είχα ποστάρει μόλις είχε ανέβει.
Για όποιον είναι στην ευρύτερη περιοχή, το Σάββατο στις 20:00 έχουμε ανοιχτή συζήτηση με τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη στο ξενοδοχείο Εφύρα στην Κόρινθο.
ποιοι είστε εσείς;
http://enantiastametra.wordpress.com
ανοιχτή επιτροπή νομού κορινθίας, έχουμε κάνει κάτι πορείες/εκδηλώσεις
Λοιπόν ψαχτείτε με Καζάκη, μιλάει συχνά τελευταία και σε διάφορες πόλεις. Τον είχα δει άλλες δύο φορές αλλά ήταν με άλλους ομιλητές οπότε είχε λίγο χρόνο. Χτες τράβηξε 3 ώρες η ομιλία και η συζήτηση μετά και όλη την ώρα έλεγε τρομερά ενδιαφέροντα πράγματα. Το συμπέρασμα είναι ότι τον έχουμε πιει, έχουν υπογράψει ότι αν δεν μπορούμε να τους πληρώσουμε έχουν δικαίωμα να πάρουν ό,τι θέλουν όχι μόνο από περιουσία του κράτους, αλλά και από ιδιωτών. Σοβαρά, αν έχετε οποιοδήποτε ενδιαφέρον για το μέλλον σας, για την πιθανότητα να βρίσκετε δουλειά, την πιθανότητα να πάρετε κάποτε σύνταξη, την Τρίτη έχει συλλαλητήριο, είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε. Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει κάτι παραπάνω, δημιουργούνται επιτροπές κατοίκων σαν τη δική μας σε όλη την Ελλάδα, ψαχτείτε ή ξεκινήστε τη δική σας, η ανταπόκριση του κόσμου θα σας εκπλήξει. Ειδικά στους μήνες που έρχονται, αν δεν φτιάξουμε/ενδυναμώσουμε ένα δίκτυο με αίτημα την ανατροπή αυτής της πολιτικής, θα φτάσουμε σε κοινωνία-ζούγκλα όπου ο εργαζόμενος των 700 ευρώ θα μισεί τον εργαζόμενο των 1000 ευρώ (και ο άνεργος θα τους μισεί όλους). Τα έξοδα του κράτους για συντάξεις πχ έχουν κλειδώσει στο 2,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2060 (το παραμύθι ότι το όλο πράμα θα κρατήσει 2-3 χρόνια είναι εντελώς μούφα). Το αίτημα να γίνουμε κοινωνία είναι εξαιρετικά επείγον, οργανωθείτε.
Εμένα πάλι μου ακούγεσαι (όχι μόνο εδώ) σαν αρκετά τρομολάγνος.
Άραξε, όλα καλά θα μας πάνε!
οι ψηφοφοροι των απατεωνων να μην γραφουν εδω
Ήταν ψήφος τακτικής. Δε θα ξαναγίνει πάντως, μεγαλώνουμε, οριμάζουμε, ναρίζουμε :?
μάλλον τον πασόκο εννοούσε.
τον βρωμοπασόκο εννοούσε!
Δεν πειράζει, κι εγώ έχω ψιλομετανιώσει τη δική μου ψήφο αφότου πήγα σε μία συνέλευση των εδώ ΟΠ.
τον πασοκο εννοουσα