ρε θα κόψεις ποτέ την πρέζα;
Printable View
ρε θα κόψεις ποτέ την πρέζα;
Άψογος.
αχαχα παρεκτράπηκε
Λολ ... ποσο πιο βλακας
Οι λέξεις πρέζα και μαλακιστήρι δεν πάνε μαζί.
αλλα τι εχει? προσωπικη εμπειρια?
γιατι εγω εχω απο γνωστο ο οποιος πηγε Σλοβενια για ''θεραπεια'', μαντεψε, δεν ''επαθε'' τιποτα, ακομα πινει ζετες
οι εναλλαχτικες θεραπεις με ψυχεδελικα κραταν απο το 40 ακομα...και σε πολλες περιπτωσεις ειχαν αποτελεσματα
ναι για εξηγα λιγο αυτην την δραση ομως?
νεε μου ολο το γαμημενο ΖΟΥΜΙ στην απεξαρτηση ειναι οι ανθρωπινες σκεσεις, ο αθρωπας δεν ειναι ρομποτ να του αλλαζεις τσιπακι και να γινεται καλα
αμα ο πρεζακας καθαρισει και μετα βρεθει αντιμετωπος με ολα τα σκατα που τον κρατουσαν στην χρηση, τοτε θα ξαναπιει, ΝΟΜΟΣ
γενικα σταματα να αναπαραγαγεις ανεδαφικες μυθολογιες
η πρέζα είναι στο μυαλό όχι στο αίμα
όποιος έχει βρεθεί (και ζήσει) σε περιβάλλον με πρεζά ξέρει, όλα τα άλλα είναι αστεία.
@00i00
Αρκετη εμπειρια, δεν μπορω να πω παραπανω εδωQuote:
αλλα τι εχει? προσωπικη εμπειρια?
Προφανως, δεν ειπε κανεις οτι το να πιεις μια φορα ενα ζουμι απο ενα αφρικανικο φυτο θα σε θεραπευσει μαγικα και για παντα απο τον εθισμοQuote:
γιατι εγω εχω απο γνωστο ο οποιος πηγε Σλοβενια για ''θεραπεια'', μαντεψε, δεν ''επαθε'' τιποτα, ακομα πινει ζετες
Αυτο λεω και γω, δεν ειναι πανακεια αλλα τα αποτελεσματα που εχουν (μερικες φορες και υπο ορισμενες προυποθεσεις) δεν μπορουν να αγνοηθουνQuote:
οι εναλλαχτικες θεραπεις με ψυχεδελικα κραταν απο το 40 ακομα...και σε πολλες περιπτωσεις ειχαν αποτελεσματα
Βεβαιως, που ειπα το αντιθετο?Quote:
αμα ο πρεζακας καθαρισει και μετα βρεθει αντιμετωπος με ολα τα σκατα που τον κρατουσαν στην χρηση, τοτε θα ξαναπιει, ΝΟΜΟΣ
Την εξηγει στο αρθρο,που καταλαβαινω οτι ισως σε κουραζει/εκνευριζει το υφακι του αρθογραφου,υπαρχουν αρκετα κειμενα στο νετ, συνοπτικα παντως οπως το καταλαβαινω εγω δεν μιλαμε για κατι που θα σου αλλαξει εναν διακοπτη μεσα σου και μετα ολα κομπλε, αλλα για μια εμπειρια που θα ταρακουνησει και ισως δωσει μια εξτρα ωθηση στον ανθρωπο που θελει να αλλαξει.Quote:
ναι για εξηγα λιγο αυτην την δραση ομως?
νεε μου ολο το γαμημενο ΖΟΥΜΙ στην απεξαρτηση ειναι οι ανθρωπινες σκεσεις, ο αθρωπας δεν ειναι ρομποτ να του αλλαζεις τσιπακι και να γινεται καλα
Θα χε ενδιαφερον να δουμε μακροπροθεσμα αποτελεσματα της θεραπειας με ιμπογκα και των συμβατικων θεραπειων (ποσοστο αυτων που ξανακυλανε κλπ)
http://www.erowid.org/chemicals/ibog...aine_faq.shtml
Δεν αναπαραγω μυθολογιες.Quote:
γενικα σταματα να αναπαραγαγεις ανεδαφικες μυθολογιες
@KoiliaSamprela
Σωπα ρε Κοελιο, ποια ειναι παντως τα 'ολα τα αλλα που ειναι αστεια'?Quote:
η πρέζα είναι στο μυαλό όχι στο αίμα
όποιος έχει βρεθεί (και ζήσει) σε περιβάλλον με πρεζά ξέρει, όλα τα άλλα είναι αστεία.
:)
φρέσκο στο παλμαρέ μου το κοέλιο , θα το κρατήσω!
Ο εξής ένας, Βύντρα, που μούτζωσε την Μάτσα, τα ξέρει καλύτερα. :)
To πρόβλημα είναι ότι έχουμε την αξιολόγοτερη επιστήμονα στο ζήτημα, με τεράστια εμπειρία που έχει φτύσει αίμα στην ηρωϊκή προσπάθεια του 18 ΑΝΩ και εκφράζει μια εμπεριστατωμένη άποψη με στοιχεία. Και έχουμε και μερικούς βαρεμένους της drug culture που πήραν δυο σταγόνες διάβασαν και 500 μαλακίες στο ίντερνετ και έχουν άποψη.