την ώρα που παίζεις προ και σου μιλάνε, σου αποσπάται η προσοχή και τρως γκολ.
Printable View
την ώρα που παίζεις προ και σου μιλάνε, σου αποσπάται η προσοχή και τρως γκολ.
λοιπόν, μου τη σπάει αφάνταστα να αργούν οι άλλοι στα ραντεβού τους. δε μιλάω για κανα 5λεπτο, άντε 10λεπτο στήσιμο, πολλές φορές και σε μένα τυχαίνει κάτι και αργώ. Αλλά όταν ο άλλος αργεί συστηματικά 10-15 λεπτά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που είναι να βρεθούμε είναι μαλάκας.
όταν δίνουμε ραντεβού 21:00 σε μέρος 5' από το σπίτι του, πάει 21:30, δεν παίρνει αυτός τηλ αλλά εγώ, "έρχομαι σε κανα τέταρτο, χίλια συγγνώμη", περνάνε 20' και δεν έχει έρθει, δεν είναι μαλάκας, είναι για τον πούτσο και σηκώνομαι και φεύγω.
όταν, μετά το παραπανω σκηνικό, δίνουμε ραντεβού 20:00 στην Τσιμισκή (άρα του πούστη, πρέπει τουλάχιστον 15' πριν να είσαι στη στάση του λεωφορείου), περιμένει να πάει 19:50 για να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει "να το κανουμε 20:30" λες κι εγώ εκείνη την ώρα θα ήμουν σπίτι και θα έπινα καφέ, και πάλι δεν έρχεται 20:30 αλλά 20:50 είναι για πολλές σφαλιάρες. Και μάλλον είμαι μαλάκας που δεν τις έδωσα. :-|
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ αργούσα 10+ λεπτά στη δουλειά που ειναι 5 λεπτά απ το σπιτι. Το ιδιο και σε συναντηση με φιλους 1 λεπτο αποσταση απ το σπιτι. :pink:
sumfwnw me fandago.
giaourtia me fitikes ines saftous me kakh antilipsh ths wras. (vlepe goodson)
πέρα από το πόσο λίγο σέβεται τον άλλο αυτός που καθυστερεί , φταίνε και τα κινητά όπως έχω πει.
Είναι η εύκολη λύση , "θα τον πάρω τηλέφωνο μωρέ να του πω ότι θα αργήσω".
Ο μπαρμπα-σαμπρέλας , δεν έχει κινητό , και όταν τον καθυστερούν πάνω από 10 λεπτά αποχωρεί περήφανα. Αν και τα φιλαράκια που τραβιόμαστε παρέα ποτέ δεν με έχουν στίσει :pink::pink::pink:
Ολα αυτα που ειπες αλλα με το ΘΡΑΣΟΣ οταν επιτελους ηρθε να μην πει συγγνωμη αλλα να λεει: "ε, οπως ερχομουνα μου επιτεθηκε δρακος και επρεπε να προστατεψω την τιμη μου" και διαφορα ηλιθια . Στην αρχη ακουγετε αστειο αλλα 1 ωρα μετα που θα περιμενεις πλατεια εξαρχειων , θα εχεις ακουσει ενενηντα οχτω ιστοριες πρεζακιων που δεν ειναι πρεζακι αλλα τους δαγκωσαν ζομπι και περπαταν ετσι, θα τα παρεις στο κρανιο. (true story, εγινε, και τωρα αυτος αναρωτιεται γιατι δεν τον ξαναπηρα ποτε τηλεφωνο)
Άπειρο τσο και λο σε αυτούς που στήνουν. Ειδικά σε αυτούς που στήνουν πάνω απο μισή ώρα. Είναι τραγικό και δείχνει αισχρή ασέβεια.
Επίσης πόσο μαλακία είναι όταν έχεις κανονίσει να σε πάρουν από το σπίτι και εσύ φυσικά είσαι έτοιμος στην ώρα σου, φοράς και το μπουφάν ξέρω γω ώστε όταν σκάσει αναπάντητη να φύγεις καπάκια, και τελικά σε στήνουν κάνα 30-40λεπτο με την δικαιολογία οτι "Σιγά μωρέ!! Σπίτι σου είσαι! Πως κάνεις έτσι!". Σκοτώνω άνθρωπο.
Τους αξίζει ξύλο, μπουνιά κλπ. Εγω δυστυχώς είμαι πάντα στην ώρα μου και ας φεύγω από τη δουλειά κατευθείαν για κέντρο, η οπουδήποτε κανονίσουμε. Οι άλλοι που έρχονται από το σπίτι γιατί ν αργήσουν δεν το καταλαβαίνω γαμώτο δλδ εξοργίζομαι. Έχω κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αργήσω και να τους στήσω γιατί το κάνουν συνέχεια, και πάλι έφτασα νωρίτερα. Μια φορά μόνο άργησα και είχαν το θράσος να μου την πούνε για πλάκα... όπου έπεσαν τρελά καντήλια μετά. Νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά τους χρειάζεται να τους κλείσεις ραντεβού και να μην εμφανιστείς ποτέ, και μετά να πεις... ε σιγά μωρέ κ όλες τις πίπες που θα κατεβάσει ο εγκέφαλος.
Επίσης με εκνευρίζει που κάποιοι ηλίθιοι σε κάνουν αντ στο φεισμπουκ για μια μέρα, εξετάζουν ενδελεχώς το προφίλ σου και μετά σε σβήνουν
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
υπάρχει κ ένα άλλο είδους "στήσιμο" που είναι ακόμα χειρότερο από το να περιμένω κάποιο κ μία ώρα ακόμα.
έχω να κάνω μια δουλειά κ επειδή δεν εμπιστεύομαι κ πολύ τον εαυτό μου προτείνω σε κάποιον φίλο να την κάνουμε μαζί (2 μήνες πριν ε!) κ το πάμε στο χαλαρό ένα μήνα κ μετά μου λέει "εμ να σου πω, ας το αρχίσουμε το πάσχα που δεν δουλεύω 15 μέρες. Σε μια βδομαδούλα θα τελειώσουμε" οπότε χαλαρώνουμε κ πάλι.
μεγάλη δευτέρα αρχίζουμε, μεγάλη τρίτη φεύγει για μερικές μέρες κ θα γυρίσει το σάββατο!
γενική πούτσα από παντού.
βέβαια όταν δώσουμε ραντεβού είναι 3 λεπτά νωρίτερα πάντα.
Σιγά μωρέ πως κάνετε έτσι.
Εγω τις μισες φορες ειμαι στην ωρα μου και τις μισες φορες αργω 15 λεπτα. Αν ειναι να παμε για σινεμα κτλ δεν αργω, αλλα δεν αντεχω και να πηγαινω μιση ωρα πριν το εργο "μην τυχον και γινει κατι στο δρομο". Παντως ηταν καλυτερα τα πραγματα πριν τα κινητα. Καλα, εννοειται οταν ειναι να περασω να παρω καποιον απο σπιτι του λεω "ε καποια στιγμη μετα τις 8 θα ειμαι εκει, θα παρω τηλεφωνο οταν ξεκιναω", σιγα μην κατσω να προγραμματιζω στους δρομους της Αθηνας να ειμαι καποια συγκεκριμενη ωρα καπου, αν ειναι δυνατον. Γι αυτο αλλωστε συνηθως αν ειναι οι αλλοι εξω καπου σε μπαρ κτλ απλα τους λεω "θα σας βρω εκει" και παω οτι ωρα γουσταρω, το βρισκω ελεεινο να παω για διασκεδαση και να με τρωει το αγχος μην τυχον και αργησω 5 λεπτα.
Όπως ελεεινό είναι να πηγαίνεις για διασκέδαση και να σου χαλάει η διάθεση επειδή έχεις φάει 20-30-40 λεπτά στήσιμο και είσαι μετα και γκρινιάρης και τους το χαλάς. Επαναλαμβάνομαι και γκρινιάζω το ξέρω.
Ε καλα οποιος στηνει 40 λεπτα ειδικα αν το ραντεβου ειναι εξω κι οχι στο σπιτι, ειναι μαλακας απλα. Το χω κανει 1-2 φορες αλλα γιατι κατι μου ετυχε.
Επισης ποτε μα ποτε δεν γκρινιαζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ που αργησε, οσο και να αργησει. Το βρισκω υπερβολικο πραγματικα, οκ, αργησε, ε τι να γινει τωρα.
Δες οργή και μίσος όλοι! :-(