http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos...7_850890_n.jpg
Printable View
Δεν ξέρω, θα πάω κάποια στιγμή, πού θα πάει. Η αλήθεια είναι ότι πολύ σπάνια μού φαίνεται "μια χαρά" η κάπνα σε κλειστό χώρο, όση κι αν είναι. Ικόνοκλαστ το'χω σκεφτεί.
o Ikonοklast τελικα ειναι φασιστας. ο απλος καθημερινος φασιστας.
Κι εσύ είσαι υποκριτής και ταρτούφος, ο απλός καθημερινός οτζοβιστής αλλά δεν ήρθα να σε προσβάλλω και να προβώ σε χαρακτηρισμούς!
μόνο αν είναι ζωντανό
Στο λόγο της προσκοπικής μου τιμής πάντως, αλήθεια με ενοχλεί ΤΟΣΟ. Κάποτε δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα, μέχρι τα 20-21, με τα χρόνια έγινα πιο ευαίσθητος, έχω φύγει αρκετές φορές από μαγαζιά λόγω αυτού, δεν το λέω για να σας συγκινήσω, ισχύει, φιλώ σταυρό!
you say wat wat, in the butt!
Κοίτα, εγώ γενικά είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω πολλά αλλά νομίζω ότι αυτό που έγραψες δε βγάζει νόημα, υποψιάζομαι δε πως θες να πεις ότι το να παραλληλίζεις την ενόχληση που δέχεται ένας μη-καπνιστής από το ντουμάνι με αυτήν που δέχεται οποιοσδήποτε από μια ανοιχτή βρώμικη χέστρα δεν είναι τέλος πάντων φάουλ.
Αποπάνε βασικά λέει το αντίθετο.
Σημερινό σκηνικό: μαγαζί με live μουσικούλα, τραπεζάκια, ψιλονεοκλασσικό στήσιμο και χώρος μη καπνίζοντων. Ε η λύση βρέθηκε και απλά ανάψαν τσιγάρο μερικοί με το έτσι θέλω και μιας και δεν υπήρχαν τασάκια στα τραπέζια χρησιμοποιούσαν τους ξηρούς καρπούς ή το πιατάκι με το αγγουροκαροτοξυδο. Επικ σκηνικο δηλαδής. Μετά άρχισε και η γκρίνια στους σερβιτόρους του ότι "ή δε θα καπνίζεις κανείς ή θα ανάψω κι εγώ" και αναγκαστήκανε να βγάλουν τασάκια για να μην τα κάνουν σκατά (οκ αυτη η αιτιολόγηση δικιά μου, αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο άσε που κάνει και πιο σπάισι το ποστ).
Μαλακίες.
Αχά, λοιπόν μάλλον κατάλαβα το "ανοιχτή χέστρα" λάθος, προφανώς εννοεί καθαρή ανοιχτή χέστρα ή τέλος πάντων κάτι με λιγότερο ενοχλητική μυρωδιά απ' το ντουμάνι.
:fear:
Σταμάτα να τρολλάρεις.
Ικονοκλαστ ελληναρας απο τοσο μικρος? Κριμα δεν ειναι?
Δωσε λιγο χρονο στο λαο ρε αδερφε, δεν ειπαμε να μη γινεις, αλλωστε φαινεται βεβαιο απο τα ποστ σου.
Το θεμα ειναι οχι απο τωρα.