παιζουν εισητηρια για το μιλαν ολυμπιακος?
ποσο ελεινα γραφικος ειμαι... :|
Printable View
παιζουν εισητηρια για το μιλαν ολυμπιακος?
ποσο ελεινα γραφικος ειμαι... :|
Sto Sport TV pantws xtes to prwi(Magic einai gia dieukrinish) eixe ena paixth tou gaurou o opoios elege oti nta3ei kalh mwre einai kai h poreia sthn eurwph,alla an den eisai prwta8lhths den eisai tipota.Aftoi eiste,afto mono 8elete an to exete toso anagh re paidia na sas to dinoume apo thn arxh na teleiwnoume
η αληθεια ειναι αγαπητε οπαδε ραντομ αλλης ομαδας, οτι φετος οντως απ την αρχη το πηραμε.
Eipe kaneis oti den aksizate paixtika na to parete?Apla afto pou lew einai oti de 8elete apla ton titlo.Eseis gia na eisaste ikanopoihmenoi de 8elete mia omada pou na paizei kalo podosfairo sta8era mesa eksw k na einai sovarh antipalos sto ch.l. alla arkei opws kai na ginei afto na parete prwta8lhma me +14 k na koroideuete ta vazelakia kai ta xanoumakia.Afto sthn Ellada mono eseis to exete
αλλ αντ αλλων..
ΕΙΔΙΚΑ εμεις, θελουμε να παιζει μπαλα η ομαδα.
Τελικα αυτο το +14 ειναι καποια αμαρτια που γραφει η Βιβλος και το αναφερουν ολοι σε διαφορα ποστς? Λες και βγηκε κανεις απο εμας να πει "ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΡΕ, ΣΥΝ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ". Χαλαρωστε, μπορει να ειναι αδικη η διαφορα (ειναι), αλλα σταρχιδια μας κιολας, δηλαδη εχετε μια ταση οι οπαδοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ εδω μεσα να μιλατε στους Ολυμπιακους του φορουμ λες και ξερω γω ειναι αντιπροσωποι της Θυρας 7 και του Κοκκαλη. Και το χειροτερο ειναι οτι οι περισσοτεροι οπαδοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ βριζουν τον Κοκκαλη και τη διοικηση. Καθαρη καθυστερηση ολο το φαινομενο. Και ειμαστε και στο ΟΥΕΦΑ τοπικ. Μολις σκεφτηκα ιδεα για αλλο ενα τοπικ παρεπιπτοντως γιατι εχετε γελιο.
Sou kanw gia opados tou vazelou?
Quote:
Originally Posted by freak brother
Ας κάνουμε λοιπόν μια σύνοψη για να τελειώνει το θέμα, το παρακουράσαμε νομίζω.
http://www.youtube.com/watch?v=0gpgEEP5Fxk
Ποτε δεν απαγορευσα σε οπαδους αλλων ομαδων να γινουν το ιδιο γραφικοι. :PQuote:
Originally Posted by Boris-san
O MPAOK den einai pote grafikos,giati kamia idea den einai grafikh.Alla thx gia thn adeia :D
Ενώ οι περισσότεροι γαύροι δε γράφουν σα να είμαστε συντάκτες της πράσινης θέλεις να πεις.Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Έντιτ: Αυτό που λες στο κουόουτ σου, να το έχουν πει όλοι οι γαύροι εδώ, με έναν τρόπο ή τον άλλο.
Οντόπικ: Δύσκολο να κάνει κάποιος πρόβλεψη για το από δω και πέρα στο κυπελλάκι. Ο σοβαρός Παναθηναικός, θα μπορούσε να φτάσει τελικό. :D
αντε αποκλειστηκαμε και εχασε ο λαος το ενδιαφερον του για το θεσμο:-P
για να ακουω προτιμησεις-προβλεψεις
ποιος θα σηκωσει τη κουπα φετος?
o ντουσαν είπε σε μια γιαγιά σε κάτι σκαλάκια στη Δεκελείας ότι αν το σηκώσει θα μείνει στην ΑΕΚ!!!!
edit:
χαχαχαχαχ, νόμιζα πως ήταν το τόπικ για το κύπελλο ελλάδος και δεν κρατήθηκα. τι κομπλεξάρα. σκάω.
Χμ λογικά στην Γερμανία πάει. Τώρα για ποια συγκεκριμένα δεν ξέρω, δίνω ένα μικρό προβάδισμα στη Βέρντερ επειδή είναι τελείως αδιάφορη στο πρωτάθλημα.
εγω πιστευω οτι αυτο το ανοιχτο κεντρο της Βερντερ (αυτο το ρομβιδιον - σικ), το Αμβουργο, θα το ξεκωλιασει.
ειδωμεν.