hvilelos? post μετα απο καιρο! ρε απο που ειναι το αβαταρ θα σκασω? πες μου τωρα>>! και θα παρω lucifuge μαζι μου την επομενη φορα!
Printable View
hvilelos? post μετα απο καιρο! ρε απο που ειναι το αβαταρ θα σκασω? πες μου τωρα>>! και θα παρω lucifuge μαζι μου την επομενη φορα!
αγαπαμε πολυQuote:
Originally Posted by Kelldorain
latreia o poustis :pink: :pink:
ALESSANDRO DEL PIERO. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΡΕΑΛ. ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ.
Καλα κοψε κατι γιατι το 1998 τον χασαμε τον τελικο, εκεινο που μετραγε δηλαδη, κατα τα αλλα τα τελευταια 5-6 χρονια θυμαμαι 2 αποκλεισμους της Ρεαλ σε νοκ αουτ αγωνες με εμφατικες αποδοσεις και φετος 2 νικες στον ομιλο εντος εκτος... ψιλοπελατες τους καναμε.
Πολύ μέτρια η Ρεάλ για τέτοιο ματς, με 1-2 μόνο κλασικές ευκαιρίες. Η Γιουβέντους της είχε αφήσει χώρους κ έβγαζε πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Ε κ ο Αλέξανδρος είναι γαμάτος ο πούστης. Πολύ ωραία γκολ έβαλε πάλι.
Επίσης, δεν μας χάλασε η ισοπαλία στη Φλωρεντία :)
απο 2009-10 εως 2012 το τσ.λ. σε μεγκα και νετ :)
αντε γαμησου ΝΟΒΑ.
(μπαη δε γουεη ο Κοκκαλης εχει κανει πολλες μαλακιες, αλλα το οτι τοσα χρονια δεν εριξε ποτε τον Ολυμπιακο στο συνδρομητικο (δε με νοιαζει το γιατι, εγω να ικανοποιουμαι θελω) ειναι μεγαλο συν.)
κατσε ρε,πριν τη νετ(και το tv magic?) στη νοβα δεν ηταν;
τοτε ηταν πακετο ολες οι ομαδες
α οκ
μια χαρά τα σκάγαμε στις καφετέριες για να δούμε τον Ολυμπιακό επί Άλφα Ντίτζιταλ. και τον Ευθυμιάδη στη Λεωφόρο, και τον Αλέκο στο 4-3 με την ΑΕΚ, ωραία χρόνια. ο αγνός οπαδός ψυχάρα Σωκράτης τότε είχε άλλα συν και δεν το χρειαζόταν αυτό μάλλον.
η αλήθεια είναι πάντως πως δε χαίρομαι που δε θα τα έχει πια η νόβα, αλλά στεναχωριέμαι που θα έχει κι άλλους Βερνίκους, Κατσαρούς στις περιγραφές και υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές να δίνουν συνεντεύξεις στα μελλοντικά τους αφεντικά από το στούντιο. εγώ βέβαια έχω ήδη νόβα οπότε σταρχίδιαμου λολ νιανιανιανιανια :!:
Έχω καταλήξει εδώ και καιρό πως ο Βερνίκος είναι μακράν ο χειρότερος και σπαστικότερος σχολιαστής. Δηλαδή θα προτιμούσα και τον Σακελλαρόπουλο νομίζω.
στο 4-3 ημουν οακα :disco:Quote:
Originally Posted by nothingman
το μεγκα θα δειχνει ρε
δηλαδη σωτηρακοπουλοι, σπυροπουλοι, μενιοι κτλ κτλ
τουλάχιστον έχουν δει και πέντε ξένα ματς παραπάνω ο σπυρόπουλος και ο σωτηρακόπουλος και έχουν κάτι να πουν σε ένα ματς Τσλ. δε γίνεται τα σαββατοκύριακα να λιώνεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις αναλύσεις για την ανασταλτική λειτουργία του πανθρακικού και στο πως βοηθάνε οι πλάγιοι του Άρη και ξαφνικά να έρχεται η τετάρτη και να πρέπει να ξέρεις να πεις ένα-δυο πράγματα για τη γιουβέντους και τη βιγγιαρεάλ. τα παραδείγματα πολλά, πέρα δλδ από τους μαλάκες της ερτ, οι καρπετόπουλοι πχ που αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να σου πουν δέκα νυν ποδοσφαιριστές της ManU πχ αλλά έκαναν εκπομπή για το ΤσΛ.
ο σπυρόπουλος κιόλας είναι γαμάτος νομίζω. ο σωτηρακόπουλος εντάξει, μαφία του άνφιλντ, μη λέμε τα ίδια. αλλά αν είναι να κάτσω να δω μια Τετάρτη σπίτι μου ένα παιχνίδι Μίλαν-Μπαρσελόνα, ε άλλη φάση ο Βερνίκος άλλη ο Σωτηρακόπουλος, πωσνατοκανουμετώρα.
έντιτ: χαχαχ, η Μίλαν στο τσλ, λολ, λέω κάτι πετυχημένα ώρες-ώρες.