Εμένα μου άρεσε ο Χάουζ στη τελευταία σκηνή μιας και, λόγω hugh laurie, έβλεπες την απελπισία στο πρόσωπο του. Ναι οκ, εσύ θες τον κλασσικό house αλλά έχουμε δει τι έχει συμβεί με ψυχιατρείο, με το πόδι ξανά τελευταία και δεν θα ήθελα να έβλεπα συνέχεια αυτοτελείς καταστάσεις (γιατί μόνο έτσι θα έμενε o house ίδιος). Γενικά ήταν καλή season και είχε εξελίξεις, απλά κάνεις το λάθος να περιμένεις να εμβαθύνουν και άλλο τους χαρακτήρες όταν αυτό είναι πρακτικά αδύνατο μιας και τους βλέπουμε εδώ και χρόνια. Αντ' αυτού έχουμε εξελίξεις στο House τον ίδιο σαν άνθρωπο, είχαμε το περιστατικό με το δικτάτορα και το ζεύγος (που btw λόγω ηθικών, που σε βάζει σε σκέψεις κτλ πάει άνετα για καλύτερο ep των τελευταίων ετών ξέρω'γω), ενώ είχαμε εξελίξεις ακόμα και σε Wilson, taub κτλ.
Επίσης αν κρίνω από τα όσα έλεγε η 13 στο τελευτάιο μάλλον στην επόμενη season ψοφάει από το huntington ή σταματάει την ιατρική ή κάτι τέτοιο.
Όπως και να έχει θα δούμε και την πλευρά ενός house που θα είναι "χαρούμενος" και θα πετάει ατάκες του στυλ "Αγνοήστε την προτεραιότητα και βαλτε τον ασθενή πρώτο για χειρουργείο. Μην ανησυχείτε, πηδάω το αφεντικό."