Εσυ δεν εκραζες οτι τελειωνουν τη σχολη σου και δεν ξερουν να κανουν ενα ping ή λαθος θυμαμαι;
anyway, εχει πολυ ελευθερο χρονο και τον χαραμιζεις.
Να σαι καλα!
Διασκεδασες παλι!
πι ες το κιτρινακι στο προφαιλ σου ειναι εκτυφλωτικο
Printable View
Εσυ δεν εκραζες οτι τελειωνουν τη σχολη σου και δεν ξερουν να κανουν ενα ping ή λαθος θυμαμαι;
anyway, εχει πολυ ελευθερο χρονο και τον χαραμιζεις.
Να σαι καλα!
Διασκεδασες παλι!
πι ες το κιτρινακι στο προφαιλ σου ειναι εκτυφλωτικο
24 γεναρη φτανει και για μενα η στιγμη που καθε φοιτητης μαθηματικου μαθαινει να φοβαται:
Spoiler
βοηθεια μας.
Χθες ξεκινήσαμε, χωρίς θέρμανση -κάτι λέει χάλασε ο καυστήρας- και με τον τύπο που μοίραζε τα θέματα να απαντά, αφού τον ρωτήσαμε πουστομπουτσο θα γραψουμε αφού δεν είχαμε κόλλες: "Τι; Δεν σας είπαν να φέρετε;". Τελικά, σε τετράδια, σε πίσω σελίδες άχρηστων φυλλαδίων, κλπ, κλπ.. Το πανεπιστήμιο που θέλουμε και αγαπάμε :|
ΣΒΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ
παιζει να γινει καμια επανασταση μεχρι την τριτη;
εγώ πήγα προχθές να δώσω και πέθανε το κομπιουτεράκι μου στην τελευταία άσκηση (πόσο γκαντέμης).
οπότε πήγα στον επιβλέπων και του το ειπα και με ρωτάει
- έχεις άλλη; (...)
- όχι
- και γω τι να σου κάνω
- μπορώ να κάνω πράξεις με το κινητο;
- όχι απαγορευεται. ζήτα από κανέναν φίλο σου
- μπαταρία ή κομπιουτεράκι;
- και τα 2 ρε χατζηγεωργίου
(μετά από λίγο)
- δεν έχει κανένας τπτ, πρέπει να βρεθεί μια λύση γιατι είμαι οριακά στο πέντε χωρίς την άσκηση
- οκ
(βγάζει μια κόλλα α4)
- είσαι γρήγορος στους υπολογισμούς;
- εε;
ποιος ειναι ο πολιουχος της βαρεμαρας;
ΠΟΙΟΣ;
1-0 :P
ΓΑΑΑ_ΜΉΣΙΑ~!
Έχω εξεταστικοκατάθλιψη.
Μετά από 7 χρόνια σπουδών, ήταν καιρός.
και πάλι καλά να λες ε. εμένα στο 6ο με έπιασε. ένας χρόνος χαμένος ;ρ
Ελαφρως οφ τοπικ, αλλα εχει να κανει με σχολες και καταθλιψη.
Επεστρεψα στην Πολυτεχνειουπολη σημερα μετα απο 2.5 χρονια (τοτε ηταν για την παραλαβη του αντιγραφου του πτυχιου), αφου ειχα ορκιστει τοτε οτι ο μονος λογος για να ξαναπατησω εκει περα θα ειναι να αφησω καμια πυρηνικη βομβα ή να καψω το αμαξι κανενος αρχιδιου καθηγητη. Παραδοξως δεν ενιωσα τοση μιζερια οση περιμενα, ειχε ωραια μερα και οι πρασιναδες της Πολυτεχνειουπολης βοηθανε στο να ξεχασεις τη σαπιλα λιγακι. Ισα ισα που εχει αναβαθμιστει η κατασταση, μου φανηκαν ολα πολυ πιο οργανωμενα στις Γενικες Εδρες και εκανα τη δουλεια μου πολυ γρηγορα (οκ, μια αναλυτικη βαθμολογια ηθελα απλα, αλλα και παλι). Ειχαμε βεβαια και μινι στιγμη συγκινησης, αφου εδωσα 5 ευρω για 4.57 στο λογιστηριο και μου ειπε η αλλη οτι πρεπει να παω να κανω ψιλα γιατι δεν εχει ρεστα, και οταν της ειπα "ε κρατηστε τα δε με πειραζει" μου ειπε "α δε μπορω να το κανω αυτο" και στραβωσε κιολας :touched:
ποναει η μεση μου.