και μπαρμπαρα και χαβοκ και ξυστ'αρκιδια σου.
η πιο ωραια φωτογραφια με αποψη και συναισθημα που εχει ποσταριστει εδω μεσα ηταν ο κουραδος του τιτανοτεραστιου GG.
Printable View
και μπαρμπαρα και χαβοκ και ξυστ'αρκιδια σου.
η πιο ωραια φωτογραφια με αποψη και συναισθημα που εχει ποσταριστει εδω μεσα ηταν ο κουραδος του τιτανοτεραστιου GG.
A, η σκατολογια ειναι κατηγορια τεχνης απο μονη της.
Μη χεστουμε.
Αχαχαχαχα. Μαλακια εκανα τοτε, επρεπε να το πω post-apocalyptic.
Και να το γυρισω σε παιχνιδια, γιατι τα βιομηχανικα που σχεδιαζω αυτο τον καιρο μου ξυπνανε φονικα ενστικτα.
επαναληψη; στο ER μου;
Sorry, δεν έχω 600 ευρώ για μηχανή.
Ουτε εγώ!
Ρε παιδί μου αυτό που λέω δεν είναι ότι οι φωτογραφίες σου είναι άσχημες (γιατί αισθάνομαι ότι είμαι στα όρια του να παρεξηγηθώ). Απλά είναι ΚΟΙΝΕΣ. Δεν είναι σαν αυτές τις Χάβοκ ρε, πως να το κάνουμε.
Αυτό το οποίο λέω είναι ότι όλοι εδώ μέσα με μια ακριβή φωτογραφική και με πέντε ιδέες μπορούμε να βγάλουμε φότος σαν αυτές, ίσως λίγο χειρότερες, ίσως λίγο καλύτερες. Αν είχα μια τέτοια κι αν δεν ήμουν τόσο ντροπαλός όσο είμαι θα τις έβγαζα κι εγώ να τις μετρήσουμε.
Οκ. Τώρα googlare τη λέξη "PHOTOSHOP" κι έλα να ξανακάνουμε συγκρίσεις.
Ευχαριστώ για τις ευχές και ειρωνίες. Είστε συγκινητικοί αμφότεροι.
Τραβαω τα βυζια μου tag.
Πες ρε παιδι μου, μου μιλαει στην καρδουλα πιο πολυ η ταδε φωτο.
Απο αυτο μεχρι να πετας φλοκια για ακριβες μηχανες και κοινοτητες ειναι ποταπιλα.
Τι συγκρινεις, ανομοια πραγματα? Ο καθενας εχει το στυλ του.
Και για να σε ενημερωσω, δεν χρειαζεσαι σουπερ μηχανη για να πετυχεις μια φωτογραφια καλη, τελοσπαντων με την εννοια να αρεσει στον κοσμοτα.
Και φυσικα τη στιγμη που χαρακτηριζεις κατι ευκολο και κοινο, καντο, αφου δεν ειναι και κοπος, και δειξε μας και ΤΟΝ δικο σου, να εχομε να μπινελικωνουμε δημιουργικα ρε συ.
Εν τω μεταξύ η photo της Χάβοκ είναι εντελώς μεταλλάδικη (σόρρυ).
Λίγα για τη Βαρβάρα μας.