o vorrras akoma akonizei ta podargia tou
Printable View
o vorrras akoma akonizei ta podargia tou
Μειναμε στα λογια
Ρε συ χβιλελος, ολα αυτα για να αποδειξεις οτι η Λιβερπουλ ειναι ξερω γω καμια ομαδαρα? Ενταξει, 76-24 κατοχη και 8-0, στο πουτσο μας, εμενα φετος η μπαλα που εχει παιξει στα ματς που κερδισε ειναι αρκετα καλη, αλλα στο συνολο προτιμω την Μαντσεστερ.
Επισης, αν δεινοπαθεις να περασεις τον Ολυμπιακο στο 93 και ενω εχει ηδη ακυρωθει το αναφερθεν γκολ του Οκκα, η ντροπη σβηνει μονο με την κατακτηση του Τσαμπιονς Λιγκ.
Δεν λεω και δεν προσπαθω να πεισω κανενα οτι ειναι υπερομαδα για δεν ειναι,απλα.Το μονο που θελω ειναι να κρινονται οι ομαδες με βαση τα ιδια κριτηρια
Λοιπον
http://www.youtube.com/watch?v=qB_6x71Tm44
Oριστε εδω βλεπεται οτι ο οσφπ δεν ηταν η μοναδικη ομαδα που αδικηθηκε εκεινη τη χρονια στο Λουι ΙΙ.Εαν δεν μετρουσε αυτο το γκολ του σαβιολα η λιβερπουλ μονο με ηττα στον τελευταιο αγωνα θα αποκλεινοταν.Δλδ ημαρτον αν παιρνετε στα σοβαρα το παραληρηλημα του chris from piraias.
Tωρα για το 93 τι να πω,ας σημειωσω οτι η ελλαδα προκριθηκε και κατεκτησε το Εuro νικωντας την Β.Ιρλανδια με μουφα πεναλτυ στον τελευταιο αγωνα.Νομιζω ειναι καλο
Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Πραγματικά πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει ταμπούρι από άλλες ομάδες όταν παίζει στο γήπεδο της.
Για ξεκούραση και εγώ αυτό ήθελα να πω, αφού έχει χάσει που έχει χάσει το πρωτάθλημα τα δίνει όλα στο cl, (νταξ αν δεν μπορεί να περάσει την Έβερτον οκ) και ο μύθος ότι παίζουν τσούκου τσούκου μπολ οι αγγλικές ομάδες όντως είναι μύθος, μόνο η Liverpool παίζει, arsenal, man ακόμα και Totenham που έχω δει μερικές φορές μια χαρά μπάλα παίζουν. Κοίτα και εγώ την βλέπω να προχωράει πολύ γιατί από όσες έχουν μείνει έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία, πάντως θα ήθελα να τη δω να παίζει σε τέτοια ματς με Arsenal, η manchester γιατί θα ήθελα πολύ να δω πως θα τα αντιμετώπιζαν και οι δύο ομάδες. Τέσπα, καλημέρα
Socrates facts
Quote:
1. Τον Γόρδιο Δεσμό, ο Μέγας Αλέξανδρος τον απέλυσε. Ο Σωκράτης τον απέλυσε.
2. Το τραγούδι “Απολύομαι” είναι σε στίχους, μουσική και εκτέλεση του Σωκράτη.
3. Οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν λόγω φυσικής καταστροφής. Τους απέλυσε ο Σωκράτης.
4. Ο Σωκράτης μπορεί να απολύει άνεργους.
5. Το ρήμα “απολύω” προέρχεται από το “κοκκαλύω” όταν η απόλυση είναι παράλογη.
6. Ο Σωκράτης διαδίδει ότι “Εγώ είμαι το Α και το Ω”. Δηλαδή το “ΑπολύΩ”.
7. Όταν γεννήθηκε, ο Σωκράτης απέλυσε την μαμή, τον γιατρό και τη ρεσεψιονίστ της κλινικής πριν τον χτυπήσουν στην πλάτη και αρχίσει ν’ αναπνέει.
8. Τα απολυτήρια του στρατού φέρουν κρυφό υδατογράφημα της λέξης “Σωκράτης”.
9. Ο Σωκράτης άκουσε το “νυν απολύεις τον δούλο σου Δέσποτα” και απέλυσε και τους δυο.
10. Ο Σωκράτης δεν προσλαμβάνει, απλά καθυστερεί την απόλυση.
11. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Άι-Βασίλη. Μόνο ένας θα κάνει “χο-χο-χο” σ’ αυτό το σύμπαν.
12. O Σωκράτης αγόρασε τα δικαιώματα του ρήματος “Παραιτούμαι” και το απαγόρευσε δια παντός.
13. Οι προπονητές του Σωκράτη δεν κερδίζουν αγώνες και τρεις βαθμούς. Κερδίζουν άλλη μια εβδομάδα.
14. Ο Σωκράτης απέλυσε το Google και στη θέση του έβαλε το Ask Me.
15. Ο Σωκράτης ΠΑΝΤΑ προειδοποιεί πριν απολύσει. Βγάζει ανακοίνωση στήριξης μια μέρα πριν.
16. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Ικτίνο και προσέλαβε τον Καλλικράτη. Κατόπιν απέλυσε τον Καλλικράτη και στη θέση του έβαλε τον βοηθό του.
17. Όταν απαντάει στο τηλέφωνο, ο Σωκράτης δεν λέει “Παρακαλώ;“. Λέει “Πέρνα από το λογιστήριο“.
18. Ο Σωκράτης δεν μπορεί να παίξει σκάκι. Απολύει συνεχώς του αξιωματικούς.
19. Ο Σωκράτης απέλυσε τη Victoria. Δεν του αρέσουν τα Secrets.
20. Οι προπονητές του Σωκράτη είναι σίγουροι για τη δουλειά τους μόνο μια μέρα του χρόνου. Την Πρωταπριλιά.
21. Ο Σωκράτης απέλυσε τον προπονητή της Χαβάϊ. Βαρέθηκε το 5-0.
23. Ο Σωκράτης πρώτα έκανε τη θητεία του και κατόπιν απέλυσε τον Ελληνικό Στρατό
24. Το Κουτί της Πανδώρας έχει μέσα ένα χαρτάκι που γράφει “Απολύεσαι! Σωκράτης”
25. Η βασιλεία δεν καταργήθηκε. Τους απέλυσε μαζικά ο Σωκράτης.
26. Το Ξυστό σταμάτησε να πωλείται γιατί όταν έξυνες και τα 3 τετραγωνάκια εμφανιζόταν η λέξη “ΑΠΟ - ΛΥ - ΕΣΑΙ’.
27. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Ιωβ γιατί δεν έκανε αρκετή υπομονή.
28. Δεν γίνεται πλέον να μασήσεις ταραμά. Ο Σωκράτης απέλυσε την κατσίκα.
29. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Νοστράδαμο γιατί πρόβλεψε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίρνει πρωτάθλημα για 9 σερί χρόνια. Στη θέση του έβαλε τον Πητ Παπαδάκο.
30. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Καραμήτρο γιατί δεν του έλεγε που πήγαινε.
Και το 31ο (και αγαπημένο):
31. Πριν 2500 χρόνια ο Σωκράτης έλεγε “Ένα ξέρω: Δεν ξέρω“. Τώρα λέει “Ένα ξέρω: Απολύεσαι“
prwtotypo. oxi alla ppl facts plz.
Τωρα που γιορταζει κι αυτος τα 100 χρονια, γιατι δεν κανει ο Ηρακλης ενα τουρνουα με την Χερακλες και την Χερκουλες?
πλακα θα χε.
Τέλος, οι θέσεις για το τσάρτερ που είχε ναυλώσει για την Ξάνθη η ΠΑΕ για τα μέλη της ΠΑΛΕΦΙΠ και "Θύρα 13 1966" (με εισιτήριο 20 ευρώ) καλύφθηκαν μέσα σε δύο ώρες από τους φίλους του τριφυλλιού
sold out loipon \m/
Quote:
Ο ειλικρινής Τιερί Ανρί
Συντάκτης: Βασίλης Χαρδαλιάς
Πέμπτη, 13.03.2008 - 11:02
Ο Τιερί Ανρί, εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους ξεκαθαρίζοντας οτι έχει προβλήματα όχι με την Μπάρσα αλλα στην προσωπική του ζωή. Παραδέχτηκε οτι το γεγονός οτι βλέπει σπάνια την κόρη του τον επηρρεάζει ακόμα και όταν προσπαθεί να το βγάλει απο το μυαλό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γάλλος στράικερ θέλησε επίσης να αποσαφηνίσει μερικά δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας. Την Τετάρτη λοιπόν, το απόγευμα, ο Ανρί ήταν ειλικρινής με τον τύπο γιατι όπως είπε "δεν θέλω να υπάρχουν μπερδέματα".
"Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά απο τα απαράδεκτα δημοσιεύματα που ελέχθησαν για εμένα. Για άλλη μια φορά υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν για εμένα - ένας πρώην συμπαίκτης μου, ο οποίος δεν ξέρω για τί πράγμα μιλάει αλλα δεν μπορώ να του απαγορεύσω να μιλάει. Την Κυριακή δεν έφυγα απο το γήπεδο για ποδοσφαιρικούς λόγους αλλα επειδή έπρεπε να φροντίσω ένα πράγμα που κάνω κάθε μέρα. Νομίζω πως εσείς ξεχνάτε οτι η ζωή μου δεν είναι ξεκάθαρη αυτή τη στιγμή. Το να βλέπω την κόρη μου ειναι ενα απο τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής μου. Αν έχετε παιδιά νομίζω οτι με καταλαβαίνετε. Δεν θέλω να με λυπηθεί κανείς απλα ζητάω να μην ξαναμιλήσει για μένα κανένας. "
Ό επιθετικός της Μπάρσα εξήγησε οτι έχει δει την κόρη του μόλις 5 φορές τους τελευταίους 8 μήνες και αυτο ειναι κάτι που τον επηρρέασε πάρα πολυ. "Ειναι αναπόφευκτο να σε επηρρεάζει, αν είσαι χαρακτήρας σαν και εμένα. Πάντα προσπαθώ όμως, να βγώ στο γήπεδο και να ξεχάσω τα πάντα".
Ο Γάλλος παραδέχτηκε οτι δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του αλλα ξεκαθάρισε οτι λόγω του χαρακτήρα του δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος με το παιχνίδι του. "Στα 14 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρω πάντα μου συνέβαινε αυτό. Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Ποτέ δεν είμαι".
Ο Ανρί επίσης ζήτησε να μή γίνεται σύγκριση με τον Ανρί της Άρσεναλ, διοτι τώρα παίζει σε διαφορετική θέση και σε διαφορετικό ρόλο. "Έπαιζα με τον ίδιο τρόπο 8 χρόνια και τώρα πρέπει να προσαρμοστώ σε νέο πρωτάθλημα, νέα ομάδα και τέλος, να παίζω στα αριστερά" είπε ο Τιερί που θέλησε επίσης να ξεκαθαρίσει οτι αυτα τα λόγια δε σημαίνουν οτι θέλει να αλλάξει θέση και ούτε θέλει με αυτόν τον τρόπο να στείλει μήνυμα στον προπονητή του.
Ο Τιερί Ανρί, τέλος, ευχαρίστησε όλο το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου αφού τον συνέφεραν απο το πρόβλημα της δισκοπάθειας δίχως την ανάγκη επέμβασης. "Χάρη στην εξαιρετική δουλειά των γιατρών της ομάδας, απέφυγα το χειρουργείο και η πλάτη μου ειναι τώρα μια χαρα". .
barcelonistas.gr
N αφησει την κλαψα και να παιξει λιγο ΜΠΑΛΑ λεω γω.
Οταν επαιρνε τα φανταστικομμυρια το καλοκαιρι ηταν κοντα η κορη του?
ουστ! [/ελλην οπαδος]
Μεγάλη νίκη με 10-9 επί της Σίντεζ Καζάν πήρε ο Ολυμπιακός, που εξασφάλισε την πρόκρισή του στους "8" της Ευρωλίγκας, ως πρώτος στον Α' όμιλό, μετά την εντός έδρας ήττα της Μλάντοστ από τη Γιάντραν.
10-9?!?!?!?
Μα καλα, πολο παιζαν?!
Παράλληλα μέσα όλα τα παραπάνω, υπήρξε και ένα αρνητικό περιστατικό κατά την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Δύο νεαροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που παρακολουθούσαν την προπόνηση, μόλις αντίκρισαν τον Σωτήρη Μπαλάφα άρχιζαν να τον βρίζουν. Ωστόσο, με παρένβαση του Κυριάκου Τοχούρογλου, οι οπαδοί απομακρύνθηκαν.
:)
ο τοχουρογλους ολους παει και τους χωριζει ,πως την ειδε ετσι?