Ένας Ιταλός, ένας Γερμανός κι ένας Αμερικάνος ναυαγούν. Τους βρίσκουν οι ιθαγενείς, τους πάνε στον Τσιφ, τους βλέπει αυτός και κάνει '' ...που είναι ο Πόντιος?''
Μούτζα αβέρτα.
Printable View
Ένας Ιταλός, ένας Γερμανός κι ένας Αμερικάνος ναυαγούν. Τους βρίσκουν οι ιθαγενείς, τους πάνε στον Τσιφ, τους βλέπει αυτός και κάνει '' ...που είναι ο Πόντιος?''
Μούτζα αβέρτα.
Δεν υπάρχει ελπίδα.
Απλά κλειδώστε το.
Quote:
"fo shizzle ma nizzle" is a bastardization of "fo' sheezy mah neezy" which is a bastardization of "for sure mah nigga" which is a bastdardization of "I concur with you whole heartedly my African american brother"
Δυστυχώς θα βάλω το πρώτο μου ignore μετά από χρόνια. Ρίχτε ένα μπανάκι στον Doomsayer, δε θα πάθουμε και τίποτα.
("ανέκδοτο" για μουσικούς, απλά το μεταφέρω και ουδεμία ευθύνη φέρω. Είχα γελάσει πολύ γιατί όταν μου το είπαν είχα πιει πολλή μπίρα και τώρα γελάω σκεφτόμενος πόσες μπίρες πρέπει να είχα πιει για να γέλασα)
Ένας κοντραμπασίστας είχε αφήσει το κοντραμπάσο του μέσα στο αυτοκίνητο όλη νύχτα. Το πρωί που ξυπνάει βλέπει το πίσω παρμπρίζ σπασμένο και ένα δεύτερο κοντραμπάσο μέσα στο αυτοκίνητο.
σίγουρα μπίρες έπινες?
εμένα μου άρεσε :oops:
Έλα μωρέ, αντί να του το κλέψουνε, του έβαλαν και δεύτερο μέσα, τόσο πολύ δε το θέλουν το κοντραμπάσο.
Καταλάβατε δηλαδή τι είχε συμβεί; Και σάμπως έτσι δεν είναι βρε παιδιά;
Ο Μόστος τι λέει γι'αυτό?
το είδα σε ασανσερ. τι απεικονίζει το παρακάτω;
o.o
O.O
>.<
^.^
Spoiler