Είχαν και κάτι άλλο πέρα από εμάς?
Printable View
Είχαν και κάτι άλλο πέρα από εμάς?
απλώς είναι μια ενδιαφέρουσα άσκηση φαντασίας για wannabe αργόσχολους, αν ίσχυε αυτό που λες οι ίδιοι που ξεμπροστιάζουν την συνομωσία θα έπρεπε να είναι και στελέχη της, ειδάλλως πώς οδηγούνται εκεί από ερμηνεία τυχαίων σημείων; Συνήθως ισχύει το όπερ έδει δείξαι, έχω ένα καλό τέτοιο ανέκδοτο, σχετικό με την 11/9, θα το βρω και θα το βάλω.Quote:
Originally Posted by Deggial
όλα τα αρχαία; Ξεχνάς το δισκοβόλο; :(
Α ναι. Προς στιγμήν σκεφτόμουν τις διαφημήσεις του SYRTAKI DRINK.
Δεν το βρήκα αυτούσιο, αλλά θυμάμαι το γενικό σκεπτικό του και έστω με δικά μου λόγια το βάζω:
Quote:
Μαθηματική απόδειξη του ότι ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ είναι ο αντίχριστος
Δεν πίστευα στα μάτια μου! Οι ίδιοι οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους! Και μάλιστα με την βοήθεια της ελληνικής γλώσσας και αριθμολογίας που αποδεικνύει την εσωτερική κρυφή οικουμενική της δύναμη να αποκαλύπτει μόνο αυτή την μεγαλύτερη παγκόσμια συνομωσία του αντίχριστου ο οποίος ενσαρκώνεται στην δαιμονική μορφή του ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ
Αν θεωρήσουμε τα γράμματα ως τους αρχαιους αριθμούς, τότε έχουμε:
Μ+Π+Ι+Ν+Λ+Α+Ν+Τ+Ε+Ν =40+80+10+50+30+1+50+300+5+50 = 616
Φτου! Δεν μου βγήκε! :?
:idea: Όμως! Στην αραβική προφορά το τελευταίο Ν το τραβάν λίγο, συνεπώς η σωστή γραφή είναι ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝΝ οπότε 616+50=666!
Ιδού κύριοι ο αντίχριστος! :shock: Με αδιάσειστα στοιχεία και με την αποδεικτική δύναμη των μαθηματικών και της ελληνικής γλωσσας αποκαλύπτεται ότι ο αντίχριστος ήδη έχει κατέβει στη γη και απεργάζεται την καταστροφή μας.
gamhse psuxologies to shmerino parapente
to parapente exei stamathsei na vgainei edw kai xronia.. mono h vavel krataei kala :shock:Quote:
Originally Posted by Bullet
itan polu true ontws! :dfinger:
freak eisai adikaiologitos an dn katalaves oti milame gia tin kaliteri elliniki seira twn teleutaiwn 50 xronwn!! (ok kopse kati :P)
Ήταν πολύ σνιφ! :touched:
odws. einai apafta ta episodeio pou kles sto telos, afou pleon exeis xalarwsei apto tension, gelondas.
kalhmera...
plisiazoun oi giortes kai ta panigiria :x
Κανεις λαθος. Πλησιαζει ο μεγαλυτερος ασπρος τρομος στην ιστορια.
Πλησιαζει το Μιτσμομπιλ.
Μουναρες, σε 24 ωρες δινω το λαστ τεστ. Δε λαστ καντλ ουιλ μπερν, δερς χοπ φορ εβρυουαν.
tromos... :twisted:
ante kalh epitixia
Ο Βενιαμίν Νετανιάχου θα είναι ο αντίπαλος του Αριέλ Σαρόν στις εκλογές του Μαρτίου, μετά την ανάδειξή του στην ηγεσία του "Λικούντ". Εξασφαλίζοντας το 47% των ψήφων, ο 56χρονος πρώην πρωθυπουργός επικράτησε με μεγάλη διαφορά του υπουργού Εξωτερικών, Σιλβάν Σαλόμ.
Ο Σαρόν αποχώρησε τον περασμένο μήνα από το "Λικούντ", ιδρύοντας το κόμμα "Καντίμα". Σήμερα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Κυριακή. Οι γιατροί τον συμβούλευσαν να χάσει βάρος και να κάνει τάι τσι.......
Σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας Μα'αρίβ, που διενεργήθηκε μετά το εγκεφαλικό, εάν γίνονταν σήμερα εκλογές, το "Καντίμα" θα εξασφάλιζε 42 έδρες. Ακολουθούν οι Εργατικοί με 22 και το "Λικούντ" με μόλις 13 έδρες.
να δω το χοντρό να κάνει τάι τσι...
Να δω το χοντρό λιγνό!
KABUL, Afghanistan -- A human rights group is alleging the United States operated a secret prison near Afghanistan's capital as recently as last year.
The group claims that music by Eminem and Dr. Dre were used as instruments of torture.
New York-based Human Rights Watch has issued a report saying the United States operated a secret prison in Afghanistan and tortured detainees. The report quoted an Ethiopian-born detainee as saying he was kept in a pitch-black prison and forced to listen to Eminem and Dr. Dre’s rap music for 20 days before the music was replaced by "horrible ghost laughter and Halloween sounds."
The report said detainees at the facility -- known as "Dark Prison" -- were deprived of sleep, chained to walls and forced to listen to loud music in total darkness for days.
http://www.kcra.com/news/5577000/detail.html
Απάνθρωπο.
yo!
Να δω το Χριστό φαντάρο! (με τα μαγικά του τα κόλπα)Quote:
Originally Posted by Kuolema
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΟΥΛΤΟΥΚΙΔΟΥ - ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
εγώ έχω ακόυσει αρχικά για metallica & slayer, αλλά μετά την κατακραυγή από τις οργανώσεις δικαιωμάτων άρχισαν να τους βάζαν ραπ και χιπ χοπ :twisted:Quote:
Originally Posted by Atheist
mits pws phges?
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΑΚΣ.
kapoios mou kane hack to pass sto e.r xtes :(
Αυτός ο κάποιος μου είπε ότι "φασιστίζω"; :P
:pink:Quote:
Originally Posted by Odonian
nai :roll:Quote:
Originally Posted by Kalki
Quote:
Originally Posted by Twisted_Bassist
Παει κι αυτο.
ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ.
o aderfos mou kophke...ksana...mazi grafate?
ωχ
Norway's Aftenposten is reporting that a Norwegian heavy metal fan did not take kindly to being asked to turn down the volume on his music.
A Trondheim court has now sentenced the heavy metal music lover to 42 days in jail after he threatened and terrified a neighbor, newspaper Adresseavisen reports.
In May 2005 a female student was studying for an exam but found it difficult to concentrate due to the music booming into her room from a neighbor.
She decided to knock on the door and complain. To her horror, the man who answered the door responded by going to get a spear.
After telling her that she had no right to ask him to turn his music down he cut her finger with the spear (e.n.!!!) and then chased her into her room.
Police found the man sitting on the steps with his spear and were forced to use a police dog, clubs and pepper spray to disarm the furious headbanger, who admitted that he was inebriated after drinking 18 beers (e.n.!!!).
:shock:
:D :D :DQuote:
Originally Posted by Darkling
Παμε το βραδυ Τζασμ ? Αντε, θα με πας και σπιτι τελευταια φορα (αχαχαχα)
Ε βάλε Νορβηγό να ακούσει έπικ. Μισές δουλειές θα κάνει, τι θα κάνει.
Μπλέιμ έπικ μέταλ.
Συγχαρητήρια μιτσμαννννννννν!!
Μιτσμανάριμ κονγκρατσουλέισο και καλά γκάζια.
Επίσης ζήτω το κρύο!
poso gamaei na akous klasikoures (METAL) kai na pineis ksydia ontas fantaros......(kai fantaros na mhn eisai gamaei basika,alla ontas kolofantaro to apolambaneisdiaforetika).METAL RE MOUNIA (kai ena mpoukalaki whiskey parakalw,to ballantines teleiwse!)
τι καιρό έχετε κει κάτω;
Sth xio xionizei (se ligo)
kryoQuote:
Originally Posted by enitharmon
simera exei kai sinefia
mexri xtes eixame liakada