Κλαρίνο:
Κώστας Καρράς
Printable View
Κλαρίνο:
Κώστας Καρράς
Καληνύχτα στην αντικλίκα των πεντέμιση. Πάω για ύπνο.
Η ξαδερφη μου ειχε παει σε κυριλε εστιατοριο για τα γενεθλια φιλης της και στο διπλανο τραπεζι καθοταν George Lucas & Martin Scorsese με τις γυναικες τους. Δε μου εστειλε ποτε μηνυμα. Λεω να της σπασω το laptop, αρκει λετε ή οχι?
να υποθεσω θα ειχες πολλα πραγματα να τους ρωτησεις που δεν θα ειχαν απαντησει ενα εκατομμυριο φορες τα τελευταια 30 χρονια, μ;
Το πιο ρεαλιστικο σεναριο περιλαμβανει να μη μπορουσα καν να τους πλησιασω, το εξαιρετικα φιλοδοξο και μεγαλεπηβολο θα ηταν να βγαλω μια φωτογραφια μαζι τους. Σημασια εχει οτι επρεπε να εχει υπαρξει το μηνυμα, και απο κει και περα βλεπουμε, μη μου κοβεις τη δυνατοτητα να γινω STALKER.
To βλέπω ήδη: Fixxxer να πλησιάζει στο τραπέζι σαν
http://i45.photobucket.com/albums/f5...7/PICT0005.jpg
και καπακι φεησπαλμ από Λουκας.
θα ηθελα να οπλοφορω.
φατε το στην μαπα.
αληθεια, θελει καποιος να παιξουμε μπουνιδια;
χωρις λογο.
ετσι.
βασικα με λογο.
τον μουνοπανά τον καραγκιοζη του κ-44 ηθελα να τον περιλαβω με σιδεροβεργες γαμω την μανουλα του την καραπουταναρα
Ερώτηση. Που θα βρώ τηλεφωνικούς κατάλογους (πολλούς ) και γενικά τέτοια πράματα, δεν με ενδιαφέρει τι θα είναι, το χαρτί με ενδιαφέρει.
Σε εισόδους πολυκατοικίας.
Δεν μου κάνει.
Σε ΟΤΕδες κοίταξες; Τι εννοείς «γενικά τέτοια πράγματα»;
Σε πράσινους κάδους ανακύκλωσης.
Θα νηστέψει κανείς;
O Krux κι ο FordPrefect.
βαφτίζουμε την πείνα νηστεία μπας και σωθεί η ψυχούλα μας;
molis perase o moutza_se_olous.
:oops:
φέτος για πρώτη φορά στα 32 μου χρόνια αποφάσισα να πάω φουλ νηστεία, περισσότερο σαν φάση αποτοξίνωσης από τις σάρκες και γιατί έχω γίνει σαν λουκουμάς αλλά μετά θυμήθηκα οτι την επόμενη βδομάδα έχουμε μεταλοταβέρνα:dfinger: και με έπιασε λίγο στενοχώρια και θα δείξει
χιονια τον μαρτη γαμω το κερατο μου; α στο διαλο επιτελους με τον κωλοχειμωνα, ατελειωτος ειναι.
ναι και πόσο μας έχει ταλαιπωρήσει φέτος ο χειμώνας ε; κρύο ατελείωτο, σιβηρία γίναμε:!:
ελα, εχει ψοφοκρυο απ'τα τελη του οκτωβρη μεχρι τωρα η αληθεια ειναι.
χιονίζει που χιονίζει, ας το στρώσει εκεί που πρέπει να αποκλειστούμε!
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ.
Εμεις παλι μετα απο 5 μηνες ειδαμε ηλιο...και η θερμοκρασια σε νορμαλ επιπεδα. 2 κελσιου. Αν δεν φυσαει. Αν φυσαει -3.
Γλίτωσα Λάρισα αυτή τη βδομάδα λόγω του καιρού.
Χιόνι κι ας μη γαμήσω ποτέ.
χιόνι και ήλιος εδώ.
κλαίω με τον καιρό.
Έχω δήλωση μαθημάτων μέχρι την Παρασκευή, κανονίστε να μη μπορώ να πάω Πάτρα.
10 μποφορ στη στεριά.:dfinger:
μια χαρά είναι η λάρισα, γκρινιάρηδες :P
Κλασσικά κοντομάνικο και σήμερα εγώ ...