:touched:
Printable View
Πόσο κάνει 10 συν 7, κουκουες είσαι;
εντιτ: χωρίς παρεξήγηση.
Phantom Duck δεν κράζω που άφησαν να μιλήσει η ΧΑ, ούτε επειδή ξυλοφορτώνουν τα "παιδιά". Ο σιφωνιός είναι καλός ρήτορας, γιατί τον έχω δει να μιλάει στην συνέλευση του σωματείο του και να σπέρνει τον ενθουσιασμό και την αφοβία στους συναδέλφους χωρίς συναισθηματισμούς που ίσως μπορεί να επικαλεστεί κάποιος. Μάλλον έχεις μπλεχτεί, εγώ δεν φοβάμαι τον εργατισμό σαν ο διάολος το λιβάνι, άλλοι στάζουν χολή για τους εργαζόμενους για φοβία και σκύψιμο του κεφαλιού σε αντίθεση με την επαναστατική νεολαία που δείχνει τον δρόμο μέσα από την εξέγερση του '08 και φωτίζει τον δρόμο, σωστά;
Πόσο κάνει 1910 συν 7, λοιπόν.
Κάτι είπες τώρα ρε τεράστιε ikonoklast.
Γιατί; Γαμάτο ήταν.
Nα πω και εγώ ένα τέτοιο εύθυμο.
Πόσο κάνει 90 συν 4;
94!
...λοιπόν;
ικονοκλαστ περι αβαταρ κλπ'''
σε τι βαθιμο σατανισιμου εχεις φτασει?
23,1%.
(ΚΑΠΑ Research)
Ενα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή
για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή
Θέλει νεκροί χιλιάδες να `ναι στους τροχούς
Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.
Πολ Τόμσεν
στό ίδιο ύφος...
χθες περνώντας από σπόντα από ένα προποτζίδικο άκουσα την αψυχολόγητη μεν υπερατάκα δε:
''Η πεθερά μου ψήφισε ΝΔ άρα πως θα μπορούσα να μην ψηφίζω ΚΚΕ''
Eίμαι..εκτός τόπικ αν γράψω για τον φύρερ που ανάγνωσε έως και Τσόμσκυ ("αριστερό κι Εβραϊκών ριζών" όπως επεξήγησε) για να πείσει πως η οικονομία υπερισχύει της πολιτικής και για την κυριαρχία του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου;
Αναφέροντας στο τέλος πως είναι μεν "έλληνες εθνικιστές..αντικαπιταλιστές..αντιμαρξιστές.." αλλά και γιατί "φοβάται το σύστημα την Χ.Α. μιας και δεν έχουν τεθωρακισμένες μεραρχίες"; Το πάνε για μελλοντική στήριξη σε ΝουΔου μήπως;
Όσο για τον Καμμένο η στροφή του στο τί λέει ο Obama,τί γράφουν οι NY Financial Times κι η ανακάλυψη του..κομμουνισμού,απλά δείχνουν πως έχει πειστεί πως πρέπει να δείξει πως προορίζεται για καλός σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ...
Για Τσίπρα,μπορώ να πω ότι υποτίμησε την "μικροπολιτική", καθότι η νούλα σε αυτά Σαμαράς νόμισε πως είναι σε Πανσπουδαστικό Συνέδριο με τη ΔΑΠ και μας έσπασε τα ούμπαλα.Μπράβο του όμως που έχει και σύμβουλα τον τέως Πανελλαδικάριο Χρ.Λαζαρίδη για να διαβάζει έως και Λένιν...Ο Τσίπρας έπρεπε να πάρει το λόγο επί του προσωπικού και να μην τον αφήσει να πάρει τις εντυπώσεις.
αν ο σαμαρας βρισκοταν οντως σε πανσπουδαστικο συνεδριο θα ειχε φυγει με τις κλωτσιες παρεα με τη δαπ