re gamwto paizoun aprili edw alla ekeini ti mera gyrnaw apo athina kai de nomizw oti prolavianw :/
Printable View
re gamwto paizoun aprili edw alla ekeini ti mera gyrnaw apo athina kai de nomizw oti prolavianw :/
Χθες με ΚΑΛΗ μπίρα (Heineken) άκουσα τρία-τέσσερα μπλακμεταλλάκια (Armagedda που με ξανάψησε ο χαζοβιόλης Shora :touched:, Kvist, Strid και Weltmacht) και στο τέλος πέταξα λίγο baroque και συγκεκριμένα Telemann. Και γαμώ τους συνδυασμούς! Τον προτείνω σε κάθε φίλο των παραπάνω. :dfinger:
Ε όχι κ καλή μπύρα η Heineken :razz:
Έπεσες στην παγίδα μου! :D:D:D
Ε εντάξει, Armagedda άκουγε, τι να πιειί;;
Giovanitis speaking now not papadomanolakis.
Δεν ακούγονται οι Armagedda, στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναλέω σε κάθε ευκαιρία.
Οι Strid όμως \μ/, άντε.
ε οχι! μια χαρα ακουγονται και γενικα το διδυμο Graav και Α ειναι συμπαθεστατο. και απορω με τον τολη που αρεσκεται και σε LIK.
Πρώτη φορά μιλάμε για τους κυρίους μαζί...
Τί κακό έχει ακήθεια αυτό το κομμάτι; :smile:
Edit: αφήνω το "αλήθεια" ως έχει σε "ακήθεια", για να γίνει κατανοητό το post του εξυπνάκια Nasum.
Αρχίζω να εκτιμώ τις αρετές του http://www.groove.ro/wordpress/wp-co...heligoland.jpg σιγούλια - σιγούλια..
Ακόμα όμως λέω, ότι είναι τόσο μα τόσο μη αναμενόμενο και εκτός προσδοκιών..
Μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ , και ήταν πάρα πολύ κοντά σε αυτό που έψαχνα :)
πάρα πολύ ωραίο δισκάκι , όχι στην φάση του από πάνω , αλλά το καραγούσταρα.
ιν άδερ νιουζ , τα έλιωσα σήμερα και τα 2 στην δουλειά !!!!!!!
ευχαριστώ και πολλά ροζάκια :)
:dfinger:
ωραίο το νεο flaming lips. δεν ξέρω τι εκδόσεις έχουν βγει και δεν τα χω πολυψάξει τελευταία, αλλά αυτήν με τα δυο cd + το audio-dvd έχω. λιγότερο ποπ από τα προηγούμενα 3, σαφώς πιο μαστούρικο και γενικά πιο πειραματικό, αλλά υπάρχει κάτι απροσδιόριστο σε αυτόν τον δίσκο που με ξενίζει σε φάσεις. ας μου πει ο μινμιν τι ειναι για να μην μπλέξω με καθημερινές ακροάσεις.
http://2.bp.blogspot.com/_Z4HYnLZkVR...the+Throne.jpg
Ά, ρε, Μάριε, ζημιά που μας έκανες...:pink::P:dfinger::dfinger::dfinger::dfinger::twisted: