τα κλειδια δε θα ειναι απαραιτητα επισης
Printable View
τα κλειδια δε θα ειναι απαραιτητα επισης
lifetap opws einai twra px : tap gia 1500hp = 1500 mana
ayto pou theloun na kanoun einai
px : tap gia 15% twn hp sou = 15% tou mana sou
to 90% twn lock mhn pw kai pio polloi exoume poly megalytero hp pool apo to mana pool kati to opoio shmainei oti tha xalame perissotera hp gia ligotero mana.
ena nerf as poume to opoio pragmatika den exei kanena nohma kai to opoio mpike san buff.An exeis megalytero mana pool einai buff.
ρε
=Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Ξεκόλλα :P
Περι life tap, εκ πρώτης όψεως είναι PVE buff και είναι PVP nerf. Οκ μέχρι εδώ, θέλουν να σε κάνουν να σκέφτεσαι πότε πατάς lifetap στην αρένα και να προσέξεις και άλλο τα stats σου. Κι εκεί κάπου παρατηρείς το εξής: Rank 1 is 5%, Rank 2 is 12% and Rank 3 is 20%
Downranking λοιπόν και ξαφνικά το όλο θέμα δείχνει να έχει βάθος.
Γκρινιάρηδες.
Ναι το 'μαθα αλλά δε ψήνομαι πια :PQuote:
Δεν ήμουν ποτέ μέρος όσων νιαούριζαν με το παραμικρό για τους warlocks, όμως αυτό το πράγμα που έβλεπα σε raids ήταν γαμημένα imba, o lock ήταν το dps machine χωρίς κανένα cooldown και κανένα μειονέκτημα (μην πεις threat!), χωρίς καν να βρίσκονται σε synergy groups. Ειδικά τους πρώτους μήνες του TBC ήταν πολύ άδικο για όλα τα dps classes, είχα συμμετάσχει σε raids που είχαν μέχρι και 8 warlocks.
Και γιατί να μη με παίρνει; Επειδή buffαραν τους hunters ίσα που να είναι viable; :P
Downranking kaneis kai twra an eisai eksipnos den kaneis panta last rank lifetap,einai analoga poso mana thes.Vevaia me toooosous pollous koulous pou exoun piasei lock apo tote pou vgike to tbc kala na pathoume.Quote:
Το πήγαινα πιο πολύ στη PVP μεριά του θέματος οπότε οκ στο θέμα Hunter έχεις δίκιο. Το μοναδικό synergy που έχει ανάγκη ο λοκ δεν απαιτεί να είναι στο ίδιο γκρουπ με συγκεκριμένα classes ε. Τώρα αν οι rogues δεν βγαίνανε 1οι (οκ σε μάχες που τους παίρνει) τότε φταίνε αυτοι και όχι οι λοκς σας :P . Επίσης αν εννοείς πως λόγω καλού τανκ δεν υπήρχε πρόβλημα με threat τότε φταίνε και οι spriest του raid που δεν τα σπάσανε. :PQuote:
Originally Posted by cloud
εντιντ: και μιας και είπες για αρχές, ε οκ φάγανε και νερφ κάπου εκεί γύρω, όλα οκ :!:
Μην μπερδεύεσαι, άλλο αυτό που γίνεται τώρα επειδή από το πολύ +dmg είναι σαν να ανεβαίνεις rank και άλλο εκείνο όπου θα πρέπει ανάλογα με το πόσο μανα χρειάζεσαι γι αυτό που θέλεις να κάνεις να χρησιμοποιείς το σωστό ρανκ για να μην τη πουλέψεις (PVP ε). Μιας και σύμφωνα με το description μέχρι στιγμής το +dmg δε θα παίζει ρόλο στο νέο life tap.Quote:
Downranking kaneis kai twra an eisai eksipnos den kaneis panta last rank lifetap,einai analoga poso mana thes.
Ε, ακριβώς.Quote:
Πριν μπει το ΒΤ αν θυμάσαι οι rogues μπορούσαν να βγάλουν dps ισάξιο ενός λοκ (και εδώ μιλάμε για locks με το tailoring set ε, lol) μόνο σε fights που τους ευνοούσαν, που ήταν λίγα, ή αν έπιναν τα haste pots νεράκι. Και μπορούμε να κάνουμε άπειρες υποθέσεις για τα αίτια αυτού, αλλά και οι 2 ξέρουμε ότι οι locks ήταν OP =)
Οι spriests θυμάμαι μια χαρά τα έσπαγαν, αλλά αυτοί το φαγαν το νερφ νωρίς νωρίς και ήταν και χοντρό.
Χμ, είμαι της απόψεως (και βασικά το βλέπω και σε elitistjerks ή forums μεγάλων guild) πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο class που κερδίζει σαν DPS. Αλλά αν δεχτούμε ότι έχουμε άτομα με equal gear και skill και full synergy, εφόσον το αφήνει η μάχη (ακα δεν αναγκάζω τους melees να χάνουν χρόνο με πράγματα πέρα του DPS) οι rogues θα βγούνε πρώτοι hands down. Από εκεί και μετά είναι Warlocks/Spriests που συνήθως είναι κοντά μεταξύ τους και παίζει ρόλο πόσο aggro μπορούν να χτίσουν. Α και οι BM Hunters πια :P
Ερμ αυτό ήταν το warlock nerf που λέγαμε :PQuote:
Οι spriests θυμάμαι μια χαρά τα έσπαγαν, αλλά αυτοί το φαγαν το νερφ νωρίς νωρίς και ήταν και χοντρό.
Και οι spriest τα σπάνε ακόμα (βλ. ΒΤ και ειδικά Illidan)
Vasika se raiding enviroment pleon opws bt kai hyjal dyskola vgainei lock 1os.Analoga to gear panta kai to fight.Pantws mhn ksexnate kai enhancement/elemental shaman opou pleon vgazoun top damage.Mesa stous 2-3 prwtous.
spirit μου ακουστηκε σα δηλωση του προεδρου εδεσαικου,δε τα παω καλα ακομα μαυτα
λολ. To να είσαι attuned σε ένα instance σημαίνει να μπορείς να μπεις εφόσον πληρείς κάποιες προϋποθέσεις είτε αυτές είναι κάποιο κλειδί είτε να έχεις κάνει κάποιο quest που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Αυτό ακριβώς τίποτ' άλλο.
Tribe, απ'όσο ξέρω αυτό που είπα παραπάνω λένε πως ισχύει για BT. Enhancement βγάζουν καλό DPS αλλά πρώτη 3άδα..χμ περίεργο μου ακούγεται (ναι οκ κάποια guilds το έχουν αναφέρει αλλά υπέθεσα πως οι Rogues/Spriests/Warlocks/BM Hunters κοιμόντουσαν :P ) μπατ δατς μι.
ΟΚ και μια και βλέπω ότι υπάρχει εδώ hunter, για πείτε ρε παλικάρια κανένα tip. Όπως ξανάπα, τώρα που θα 70ρίσω τον lock θα ξαναπιάσω τον 59άρη hunter, τον οποίο έχω παρατημένο κυριολεκτικά πάνω από χρόνο (προ BC δλδ). Τι έχουν αλλάξει στους hunters πάνω-κάτω; Τι talent build ενδείκνυται για PvP κυρίως; Πού να βρω κάνα καλό pet με κάνα special ability (stealth κλπ);
Πείτε, πείτε. Ή δώκετέ μου κάνα link μωρέ :P
Για leveling BM 41/MM 20. Ωραίο spec και για raids.
Για PVP ΜΜ 41/ SV 20 ή 43/18 όπως σε βολεύει αρκεί να έχεις silencing shot.
Pet ότι γουστάρεις μωρέ, αν και για leveling τα boars είναι βολικά. Εγώ πήγα 70 με wolf και καλά επειδή είναι πιο all-around pet (και βαριόμουν να βρω άλλο). Από εκεί και μετά Cat / Wind Serpent / Οwl είναι σταθερές αξίες. Scorpid δεν ξέρω αν αξίζει πια, αυτά.
Αξίζει μόνο σε arena για να στακάρει poisons σ'αυτόν που κάνεις drain mana ώστε να μην μπορεί να κάνει εύκολα dispell.Quote:
ρε επειδη μολις πηρα πρεφα εντελως στη τυχη οτι εχουμε q απο τα 60 κιολας για summon doomguard για πειτε τι διαολο ειναι αυτο και αν αξιζει να ασχοληθω πλεον
Είναι ένα απίστευτα δυνατό πετ που κόβει κώλους. Αλλά δεν αξίζει να ασχοληθείς. :P
Βλέπεις δουλεύει σαν το Infernal μόνο που όταν γίνεται summon πρέπει εσύ να το κάνεις enslave (το Infernal έρχεται έτοιμο πια) και όπως καταλαβαίνεις το enslave ανα πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει και να αρχίσει να κοπανάει εσένα. Γενικά αυτή τη στιγμή υπάρχει έτσι για να υπάρχει αλλά ελπίζουμε πως κάποια στιγμή σε κάποιο εξπάνσιον θα δώσουν κάποιο τάλεντ ή κάτι τέλος πάντων για να το κρατάς πάνω από 1 λεπτό πριν γυρίσει εναντίον σου.
Α ναι, είναι χρήσιμο για να παίζεις ρώσικη ρουλέτα. :P Για να το κάνεις summon πρέπει να είσαι σε full group και να βοηθήσουν άλλα 4 άτομα (doh) εκ των οποίων ο ένας θα πεθάνει σαν και καλά θυσία για το summon. To ποιος, είναι random afaik, οπότε have fun!
εντιντ: Α ναι ξέχασα πως υπάρχει και άλλος τρόπος να βγάλεις doomguard. Αν ένα mob πεθάνει από Curse Of Doom τότε υπάρχει ένα μικρό chance (~1% νομίζω; ) να γίνει summon ένα doomguard πάνω στο πτώμα του mob. Ένας ακόμα τρόπος διασκέδασης με στοιχήματα σε ποιο mob θα έρθει!!! (ναι καλά, σιγά μην έρθει)
το solara :)
^Σόλαρες το κομμάτι στο Dire Maul που θέλει να μαζέψεις κάτι από τους satyrs;; :shock: Δεν το δοκίμασα, αλλά η σκέψη και μόνο του να πάω εκεί μόνος με αποθάρρυνε. Μπράβο αν το'κανες, αν γίνεται πες μου να πάω μια βόλτα κι εγώ.
Το κομμάτι στο Darkwhisper Gorge πρέπει να'ναι πιο εύκολο, ε;
σαν 70αρης δεν ειναι δυσκολο ρε,απλα λιγο προσοχη και εχε μπολικα σαρντς
ερωτηση για Bg
παρατηρω οτι καποιος μπορει να βγαλει το fear 3-4 φορες για παραδειγμα και μου φαινεται περιεργο
δλδ οκ εγω εχω ενα σκιλ για αποτροπη φιαρ καιενα τρινκετ για ολα τα αλλα και BOTH εχουν cooldown
πως ειναι δυνατον καποιος να μου βγαλει fear 4 φορες καπακι δλδ μου κανει εντυπωση...και δε μιλαω για immune
βτς εκανα το πρωτο μου heroic και ηταν ωραια :)
oi perissoteroi chars exoun to trinket gia fear
to fear krataei1-4 deytera se paixti o opoios trwei damage.Paliotera den htan etsi.Paliotera den eixe chance na spasei apo to damage.
gi'ayto nomizeis oti to vgazoun.Den exoun kati allo na to vgaloun(ektos an ennoeis fouska,pagaki,clos) apla spaei para poly eykola.kai exei diminishing return to opoio simainei oti tha krathsei to prwto 12 to deytero 6 to trito 3 to tetarto ton poulo(isws na kanw lathos sto xrono pou krataei)
10 secs σε pvp αν θυμάμαι καλά και όντως μπορεί να σπάσει πιο νωρίς από το damage, εκτός και αν είσαι πάτος. Επίσης μιας και μιλάς για BG, είσαι σίγουρος πως δεν τους κάνει κάποιος dispel ;
Trinket, wotf, zerk rage, death wish, dispel kai isos ki alla pou ksexnao.
Σωστόστ! Μια χαρά, και αρκετά ενδιαφέρον quest. Τώρα, πώς και αν θα μπορέσω να φωνάξω ποτέ Doomguard είναι άλλη ιστορία :DQuote:
Originally Posted by Abruzzi
παιζει να ειναι dispell οντως
Ο πιο προσφατος pve server ποιος ειναι?Προτεινετε καναν που εχετε υποψη γιατι λεω να το ξαναπιασω.Locust σε ποιον σερβερ ειμασταν εμεις ρε και πως λεγαν το guild,παει 1,5 χρονος και εχω ξεχασει τα παντα
den exw idea gia to poios einai o pio prosfatos. Hmastan kilrogg re, to guild legotan endless, den yparxei pleon. Me epsises na riksw scroll of ressurection sthn warrior, an thes kai esy steile pm
gamw tis mastoures mou, apodiknietai oti eixa kanei transfer ton warrior, pragma pou oute pou to thimomoun kan. To kalo einai oti ton exw afhsei me 6k gold kai epic flying. An sinexiseis ton druid pantws psinomai na kanw transfer ksana ston kilrogg
Δεν ξερω.Λογικα θα παρει πολυ καιρο ακομα να ανοιξουν καινουργιο σερβερ γιατι υπαρχουν πολλοι αδειοι και γιαυτο δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει να ρολλαρω νεο char μετα απο τοσο καιρο και με τοσο καινουργιο raid που μπηκε.Tον δρουιδη τον αγαπω ακομα,μαλλον αυτον θα συνεχισω
Parathsa to wow.
ase re sapie, kai emeis ta eipame afta :P
To xo pei para polles fores. Telika meta apo 3 xronia non-stop kai apeires ores kapsimatos se diafora realms kai classes, to parathsa. Oristika. Isos se kana expansion kai pali xlomo. Gz!!11
νεο πατς λοιπον...για να δουμε...
το life tap δε το νερφαρανε,λενε
nomizw oti odeyw ston idio dromo...pleon den exei kati na prosferei to mono pou kanw einai dailies gia na plirwnw thn gamecard :evil:Quote:
Originally Posted by BLi
The universe is collapsing!Quote:
Originally Posted by BLi
Για πειτε τωρα.Απτο Burning Crusade δεν εχω ιδεα,ουτε πως να παω στηα outlands ας πουμε.Ο drood μου ειναι full restoration και θελω τις συμβουλες σας αν παλευεται ως εχει η κατασταση με το solo και τα lvl,αν χρειαζεται προσωρινο respec(feral η balance ευνοειται πιο πολυ απτα items?) καθως και ποσο χρονο παιρνει περιπου σε εναν casual χρηστη για να 70ισει(λιγο σχετικο αυτο αλλα εστω)
To Dark Portal einai Blasted Lands. Mpaineis mesa kai ZOMG teh Outlandzz!11
Resto gamaei sto 70. Pwnareis arenes/bgs/pve/ta panta. Alla mexri tote mallon feralaki tha se volepsei kalytera, ektos an exeis dynath parea pou voithaei. Apo to 60 eos to 70 prepei na pairnei 4 meres paixnidiou h kati tetoio. Den to exo metrhsei pote, alla de nomizo na mou phre pano apo 3-4 meres.
4 ωρες συνολικου install και αλλα 871ΜB patch για κατεβασμα,ετσι πρεπει.Locust τι θα κανεις τελικα εσυ?
:shock:Quote:
Originally Posted by BLi
Εννοείς 24ωρες μέρες συμπαγή χρόνο ε; Γιατί μόνο έτσι εξηγείται :P
Απαπαπαπα εγώ δε μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα, είμαι ο ορισμός του casual player 8)
Και με βάση αυτό, αφού έχω και αρχαίο PC που σέρνεται sto AV, ξεκίνησα έναν draenei shaman ο οποίος είναι απολαυστικότατος ο πουστράκος! Άπλετο dps με melee και spell damage, ταυτόχρονα με healing. Almost as fun as a warlock :P Είμαι ήδη 25 και συνεχίζω.
Σε 2-3 μήνες που με βλέπω επιτέλους με νέο PC, θα ξαναπιάσω και το lockάκι.
και συ βρουτε