:pink:
Printable View
προφανως επρεπε να βαλω εισαγωγικα στο "ξαναφαγες"
οποιος μουτζωσε ειναι προφανως αγαμητος.
.
\m/
Τελείως κλασμένος σε κάτι τουαλέτες, έρχεται και μου μιλάει σε φάση κολλητοί ένας πιτσιρικάς που πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου. Μέχρι να καταλάβω τι ακριβώς μου λέει και απο που με ξέρει μου κάνει «έχεις χαιρετίσματα και από τον Firestorm, λέει ότι είσαι μεγάλο nerd!».
mnimi elefanta o thodoras
http://i.imgur.com/dBy9FF4.jpg
Στο μαγαζί που παίζουμε ερχόταν συχνά ένα παιδί στην αναπηρική καρέκλα, και πάντα ζητούσε να του παίξουμε το ίδιο τραγούδι (Ταξίδι στη βροχή). Τον τελευταίο καιρό εξαφανίστηκε. Ήρθε απόψε, ΟΡΘΙΟΣ με πατερίτσες, και πήρε το μικρόφωνο και το τραγούδησε ο ίδιος..
(ήταν πολύ παράφωνος και ούτε κατα τύχης δεν βρήκε νότα, αλλά δεν νοιάστηκε κανείς)
ανεβηκε επιτελους το σαιτ της μπαντουλας
http://www.reverbnation.com/iola11
https://soundcloud.com/iola11
https://www.facebook.com/pages/iola11/119021721624155
ανεβηκαν και 3 τραγουδια απο την τελευταια προβα (οπου για ενα μαγικο λογο που κανεις δε ξερει ηταν χαλια γραμμενη οποτε...) και γενικα γαμω. τωρα εχει δουλει δουλεια δουλεια. αν ποτε ερθει το ιμειλ ενεργοποιησης που περιμενω θα μας δειτε και στο προμοτ γιορσελφ. αυτα
(αν και μετα το ποστ του ντον οτι και να ποσταρεις φανταζει λιγο)
Μετά από καποιους μήνες ανεργίας, ξαναγίνομαι (βλέπε κινητικότητα) ένας καρεκλοκένταυρος, βολεμένος, εσύ με πληρώνεις ρε, δημόσιος υπάλληλος.
και εις σε ανώτερα (μέλος, συνδικαλιστής, σύμβουλος κτλ)
αντε να μαστε καλα να σε δουμε και στην βουλη!!!!
Μπαίνει εδώ με περισσότερους από έναν τρόπους: Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να ανοίξω την κιθάρα μόνος μου να δω τι τρέχει με τα προβλήματα που είχα ποστάρει στο music discussion. Κωλόφαρδος τελείως, ανακάλυψα μια ακίδα καλωδίου που δεν είχε γίνει σωστά solder και η οποία μόλις έκλεινε το καπάκι της μπαταρίας έκανε short circuit. Ένα snip (με νυχοκόφτη!) αργότερα και η κιθάρα παίζει γαμάτα και εγώ είμαι αρκετά χαρούμενος που δε με νοιάζει αν με μουτζώσετε που 3 μήνες δεν την πήγα σε μαγαζί και τελικά την άνοιξα μόνος μου...
Το ποστάρω εδώ αν και δεν νιώθω έτσι γιατί αν είναι να σου βγαίνει απ την μύτη χαλάει όλη την φάση της προετοιμασίας...λέμε μαλακιες νυχτιάτικα και κλαίμε τα 1st world problems μας...
ΑΛΛΑ
μετά από δύο αλλαγές ημερομηνιών, 20 Ιούλη θα προσγειώνομαι Ελλάδα, για 3 εβδομαδες! Σουβλάκια, παγωμένες μπύρες, θάλασσα, οικογενεια, φίλοι, μοτοσυκλετες, γκόμενες και ζέστη!!!!
Πως ακριβως θα σου βγει απο τη μυτη?
ε να μωρέ 400 ευρώ στην καλύτερη τα εισιτήρια. οι 2 αλλαγές ημερομηνίας που ξεκίνησε από 5 ιούλη για να πάει 12 και τελικώς 20 γιατί κάποιος συνάδελφος αποφάσισε να κλεισει τα εισητήρια του απλά και στο μπούτσο του οι υπόλοιποι γαμάει λίγο το πρόγραμμα μιάς και δεν ταυτίζονται οι μέρες με την άδεια της κοπέλας μου και περιπλέκει την κατάσταση του πως θα τα συνδυάσω όλα, συν κάτι φίλους που θα φιλοξενήσω οι οποίοι δεν θέλω να συμπέσουν όταν θα είναι και η κοπέλα μου κάτω. Συν ότι για 2 βδομαδες πριν φυγω εγω θα λείπουν 2 συνάδελφοι - στην πουστιά περίπου και οι 2 - και τελικά βγαίνω ο ΜΑΛΑΚΑΣ της υπόθεσης και άρα θα μου βγει η Παναγία για να τους καλύψω. Ο ένας πήρε άδεια όποτε γούσταρε, ο άλλος φιλαράκι του αφεντικού και τον πριμοδότησε 2 βδομαδες παρότι τυπικά δεν δικαιούται. Απλά είπαμε υπάρχει ο μαλακας να τρέχει. Συν ότι αναγκάζομαι να συζητάω με το αφεντικό μου πράγμα που είχα κόψει το τελευταιο 3μηνο και είχα βρει την ησυχία μου...πχ προχθες μου τα πρηζε να ψηφισω για να στηρίξω την Κυπρο στην Eurovision...Καταλαβαίνεις τώρα, εκτός των άλλων, τι πνευματική καταπίεση υφίσταμαι 2,5 χρονια; Πως να μην νιώσεις ύστερα ότι σου βγαίνει απ την μύτη;
να φανταστώ δεν ψήφισες κι έτσι δεν πέρασε η κύπρος ΜΑΣ στους τελικούς.
"We are excited to offer our fans the first chance at tickets or a very special bundle for our upcoming September tour! Each ticket and bundle purchase includes a lottery entry to meet n greet with the band.
THE SPECIAL BUNDLE INCLUDES:
• 1 General Admission Ticket
• 1 Exclusive T-Shirt
• 1 Access to Early Entry"
Spoiler
Και σε 3 βδομάδες πετάω για Μιλάνο, για να τους δω κι εκεί.
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
πωπωπωπωπωπωππωωπωππωπωπωπωπωπωπωπωωπωπωπωωωωωωωωωωπωπωππωπωπωπωωπωπ
Spoiler
Hayley*
Τι να κάνω... Αφού αγαπάω :pink:
πρωτη μου προσληψη εβερ
μπαρμαν σε ξενοδοχειο εδω και 2βδομαδες.
βασικα και σερβιτορος και φαγητα στο ενδιαμεσο (σαλατες,μακαροναδες, μπεργκερς, πιτσες), χωρις ρεπο, τον κατωτατο των ξενοδοχουπαλληλων κλπ.
ιδεα απο καφεδες (φραπε μονο μαθαμε, αιντες και κανα ελληνικο), νταξ πηραμε το κολαι. βεβαια μεσολαβησαν τραγελαφικα σκηνικα. πρωτος φρεντο εσπρεσσο που εκανα στη ζωη μου για ιταλους και γιο αφεντικου χοχο
πολωνεζες μιλφς (και κουγκαρς) με βλεπουν σαν λουκουμι, φωτογραφιες με τον μπαρμαν κ ετσι μια μια, υποννοουμενα του στυλ θελω ενα σεξ ον δε μπιτς κοκτειλ και κλεισιμο ματι κ αλλα τετοια ομορφα..
σε λιγο καιρο θα ακουμε και ομορφα compilations στο χωρο του πουλμπαρ.
Συγχαρητήρια νέε μου. Καλή αρχή. Το κατώτατο των ξενο/λων μη σε νοιάζει αφού για πρώτη δουλειά με πρόσληψη, δε σε νοιάζει (πιστεύω) τόσο πολύ το οικονομικό όσο οι εμπειρίες, γνωριμίες, εμπλουτισμός βιογραφικού.
Φυσικά στο ΕΡ είσαι όπου εμείς πιο πολύ νοιαζόμαστε για τις μιλφ που είπες, οπότε θέλουμε ντοκουμέντα.
Άντε καλή σεζόν βρε.
Να κάνεις τόπικ να μας λες ιστορίες πινάτερε. Για τις μιλφ λέω κι εγώ.
μπράβο ρε μλκ επιτέλους! Ελπίζω εκεί να μη σε βάλουν να απαγγέλεις ποίηση :p
Σε κανα μήνα που θα λύνεις και θα δένεις εκεί μέσα ψήσε να κατεβάσουμε this is nowhere και de sades για Pool Party να γίνει της πουτανάρας.
Α και που και που πέρνα κι από το μιλφ θρεντ ;-)
θενκς αγαπες!
χανια ειναι η φαση στο γερανι.
η συλλογη desert pool ειναι ετοιμη space cadet/wilderness/brant bjorks (tres dias)/ psychic ills/ explanation belows και τετοια.
γκρικ λαβαρΜΑΝΑ.
Σαν με κρατάς
είναι τα μπράτσα σου μια θάλασσα πλατιά
που μέσα χάνομαι και πνίγομαι βαθιά
μες στα μαβιά της τα νερά σαν με κρατάς.
1o tip για θειες απο την πολωνια.
αν σας ρωτησουν πως σας λενε. θα λετε. George
εντυπωσιακες αντιδρασεις. ωωωωω george ωωωω βερυ μπιοτιφολ νειμ.
πάει και στο post pix of yourselves, αλλά εδώ καλύτερα
(φόρεσα μάσκα και γάντια μετά από 3 μήνες, πήγα που πήγα χωρίς καπνιστήρι, μην ρισκάρουμε την τύχη μας)
http://i.imgur.com/leqlK7o.jpg
φτέρες και έλατα βλέπω => υψόμετρο => γαμάτο μέλι => :hungry:
και καστανιές που περιμένω να σκάσουν πολύ σύντομα! (αν και σε λίγους αρέσει το μέλι της)
τα έλατα δεν έχω δει να δίνουν τίποτα, άμα γίνει η καλή όμως με βλέπω σε ένα μήνα να έχω τιγκαρισμένα εικοσάρια και να τα κατεβάσω για θυμάρι
δεν ξέρω τι παίζει με τα έλατα ούτε τι τρώνε οι μέλισσες από τα κωνοφόρα, αλλά από συστατικά υποτίθεται το ελατόμελο είναι το καλύτερο για φάση γυμναστικές κ τέτοια.
λεπτομέρειες, το μέλι όπως κ να'χει ΓΑΜΑΕΙ
Ωραίο είναι το καστανόμελο, είναι λίγο δυνατό σε γεύση και νομίζω ότι βγάζει μια πικρή επίγευση. Ιδιαίτερο μέλι σε κάθε περίπτωση.
Mάριο, γαμώ. Σε ζηλεύω! Τι ποσότητες περιμένεις να βγάλεις με 5 μελίσσια?
Με την εξέλιξη που έχουν τα πράγματα, άμα πάρω 50-60 κιλά θα είμαι ευχαριστημένος.
Μια χαρά. Κράτα μου κάνα κιλό =Ρ
Δεν νομίζω να πουλήσω φέτος (εκτός αν πάρω την ιδανικότατη ποσότητα που ανέφερα πριν - η οποία θα είναι όνειρο, οπότε το ευχαριστημένος είναι πολύ λίγο να χαρακτηρίσει το πως θα νιώθω), αν πουλούσα όμως, και τρυγούσα την ποιότητα που ήθελα θα το έδινα 10/κιλό γι'αρχή.
Πολλά είναι φίλε. Και ο μπαμπάς μου έχει 15 κυψέλες και το δίνει 7. Γενικώς όλους όσους ξέρω και από το χωριό και αλλού δε το δίνει κανείς πάνω από 8.
Ο μπαμπάς σου κι οι συγχωριανοί μήπως πουλάνε και στον Πίττα; Τα φτηνότερα μέλια (ανθόμελα) στην νότια Ελλάδα τουλάχιστον δεν πάνε κάτω από 8 ευρώ για κανένα λόγο, δεν σου μιλάω καν για σοβαρές ποικιλίες.