Έχω κάπου. Άμα την ξετρυπώσω, θα ποστάρω.
edit:
:dfinger:
http://i43.photobucket.com/albums/e3.../IMG_5514x.jpg
Printable View
Έχω κάπου. Άμα την ξετρυπώσω, θα ποστάρω.
edit:
:dfinger:
http://i43.photobucket.com/albums/e3.../IMG_5514x.jpg
και ακομα να τους βγαλεις?
και θέλει τεραστια προσοχη απτον γναθοχειρουργο,πολυ κοντα στο νευρο =/
Drumsick to 8ema ypnou einai mallon neuriko/neurologiko. 3ypnas kai kata th diarkeia tou ypnou?
Δοντια Βαρβαρας απλα χεβι μεταλ
Διάβασα τις τελευταίες σελίδες. fml.
με εκανε ignore o fixxxER...FML
Εγω παντως δεν εχω παει οδοντιατρο και περαν του αρχικου πονου, δε με εχουν ταλαιπωρησει περαιτερω.
Εμενα οι πανω φρονιμητες δεν με ενοχλησαν καθολου και ποτε...και εχουν βγει και οι 2 κανονικοτατα, normal δοντια.
Κατω δεν εχω καθολου. MLR
Κοίταξε, οι κάτω νομίζω πως ο,τι ζήμια ήταν να κάνουν, την κάνανε (μου έχουν στραβώσει όλα τα κάτω δόντια δηλαδή). Δεν ξέρω αν πρέπει να βγουν, είναι κρυφοί τελείως. Οι πάνω έχουν βγεί μισοί και είναι πάρα πολύ δύσκολη η πρόσβαση, οπότε μου'χε πει ο οδοντίατρος να περιμένω να μεγαλώσουν κι άλλο.. Πριν δυο χρόνια αυτό, κι απο τότε δε μ'έχουν ενοχλήσει, οπότε τους αφήσα.
Ξυπνάω καμιά φορά, αλλά επειδή με πλακώνουν οι κωλόγατες =Ρ
Επειδή πέραν της κούρασης έχω και δυσκολίες στη συγκέντρωση και ευερεθιστηκότητα κτλ, λέω να πάω να το κοιτάξω ενδοκρινολογικά το θέμα, αφου διαβάζω πως αυτά είναι συμπτώματα χρόνιας κόπωσης που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη κάποιας βιταμίνης ή στοιχείου.
Θα δείξει.
μπαρμπ, εγω για τους κατω ελεγα. αλλα ναι, αν δε σου δημιουργησουν προβλημα αυτοι,αστους.απλα πρεπει να βγαζεις κ μια ακτινογραφια μια στο τοσο, γιατι μπορει να σου κανουν κ αλλα προβληματα,πχ κυστεις η απορροφηση ριζας διπλανου δοντιου.επισης η ακτινογραφια ποσο παλια ειναι?γιατι αν ειναι πριν απο 2 χρονια κ οι πανω λογικα πρεπει νασουχαν ανατειλει.
2 χρονών είναι, αλλά δεν έχω δει διαφορά στους πάνω. Το νιώθω όταν μεγαλώνουν γιατί με χτυπάνε σε διαφορετικό σημειό και δεν έχει αλλάξει κάτι απο τότε. Τους νιώθω και με τη γλώσσα δηλαδή, οι μισοί ακόμα μέσα είναι.
Tags for this Thread
# drumsick ΣΚΑΣΕ
ε αν δεν εχει αλλαξει κατι, λογικα δε θα μπορουν ουτε αυτοι να βγουν.ασε που μπορει να σου δημιουργουν συχνα φλεγμονες ετσι ημιεγκλειστοι οπως ειναι. αν σε 3αναενοχλησουν, βγαλε καμια νεα ακτινογραφια κ βγαλτους!
Να μείνουν εκεί που'ναι οι καταραμένοι, αρκετά προβλήματα έχω =Ρ
Ευχαριστώ γιατρε =)
:brush::teddy:
eklasa meta apo kati mhnes pou eixa na klaso. kai myrizei. fml
ela gamiomoun me th panagia
:facepalm:
Μπιζάριε πώς εξηγείς το γεγονός ότι γνωρίζεις κάθε πανίβλακα νέο χρήστη που μπαίνει στο ηαρ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, μου στελνουν ολοι pm. βρισκουν θαλπωρη στην αγκαλια μου.
Tous gnwrizei h einai fake tou? :fear:
kanei kupriako PR
Για το πρόβλημα ύπνου, ίσως είναι θέμα μελατονίνης.
Υπάρχουν 2 εναλλακτικές: ή δε σε σε χτυπάει ήλιος καθόλου, οπότε περπάτα στον ήλιο, κάνε κάτι στον ήλιο, ηλιοθεραπεία, whatever, ή μπορείς να πας απλά σε ένα φαρμακείο και να πάρεις κάψουλες/χάπια μελατονίνης.
ο γαμώτηπαναγιά προσβάλει τα πιστεύω μου. fml.
3η φορά άρρωστος,φέτο πάω για 15άρα,δέχομαι συγκαρητήρια.
ελα ρε...αμα εχεις και πυρετο ειναι τζαμπα μαστουρα
κουτρα κουτρα
ω δεν φαντάζεσαι,το κάτι άλλο..
apaitw poihma talkdirtytome gia elegktes metro AMESA. efaga prostimo simera.
epeidi einai 30 eu skeftomai na min plirwsw, exei na pei kaneis tpt panw sauto?
Έδωσες τα στοιχεία σου? Αν ναι, κακώς, καλύτερα να πληρώσεις.
den einai timios oas8 to metro, me pigan stous mpatsous gia eksakrivwsi kai kapaki prostimo.
apla exo akousei diafora gia atoma pou den plirwsan kai agnoisan tin proti kai ti deuteri klisi pou ir8e sto spiti kai den egine tpt.
Εγω εχω ακουσει για τυπο που του ηρθε προστιμο 30.000 ευρω στην εφορια 7 χρονια μετα απο προστιμο.
τρου στορυ, το εψαξα και εγω οταν με πιασαν και τελικα το πληρωσα.
επισης αυτα μπορει να ειναι φημες που εξαπλονουν οι ιδιοι για να πληρωνουμε τα προστιμα.
μπορει και οχι ομως.
Επισης μπορει ναναι η δικη σου ιστορια φημη για να μην πληρωνουμε τα προστιμα και να μας τα τρωνε μετα απο 7 χρονια.
γιατί δε βγάζετε απλα ενα γαμωεισιτήριο;
Δε δουλευει αμα εχεις φαει το προστιμο και μετα.
Εμένα πάλι μου δώσαν πρόστιμο ενώ είχα χτυπήσει εισιτήριο...πήγα στον ΟΑΣΘ, συμπλήρωσα την αίτηση παραπόνων και δεν την ξαναείδαν την ελέγκτρια σε λεωφορείο...
Kai pos genen auto in the first place
Μιλάμε για γνωστό νούμερο ελέγκτρια της Θεσσαλονίκης τη εποχή εκείνη, έχω δει να την δέρνουν κοπέλες αφού τις κατέβαζε από τα λεωφορεία...είπε δήθεν πως ο "προϊστάμενός" της με είδε να μπαίνω 5-6 στάσεις πριν από τη στάση που μπήκα, οπότε "θεώρησε" πως δεν το χτύπησα στην ώρα μου. Ζήτησα προϊστάμενο, ονόματα κτλ, αλλά δεν μου έλεγε. Έβαλε κι ώρα προστίμου μεταγενέστερη από το χτύπημα του εισιτηρίου, οπότε δε θέλει και πολύ...στον ΟΑΣΘ την ξέραν πάντως καλά, γι' αυτό την εξαφάνισαν, εικάζω.