Swollen, 8es na ginoume filoi kai na milame gia thn koini mas fobia?
Printable View
Swollen, 8es na ginoume filoi kai na milame gia thn koini mas fobia?
φίλε μου τρέμω.. δεν έχω καλές αναμνήσεις από οδοντιάτρους.. κ γενικά γιατρούς αλλά ας μην το γενικεύσουμε.
μέχρι κ 5 ράματα κάτω απ'τη γλώσσα είχα μια περίοδο..
το πόδι πως πάει?
Swollen σε καταλαβαινω.
Εχω κανει 5 σφραγισματα απανωτα με μικρη δοση ναρκωσης. Μιιαμιση-δυο ωρες στην κωλοκαρεκλα, με εναν μαλακα πανω απο το κεφαλι μου να τροχιζει να κανει να ρανει.
Και πριν 2-3 χρονια ειχα βγαλει με τσιχλα (?!?!??!) ενα σφραγισμα και το αφησα ετσι το δοντι και γλιτωσα την απονευρωση στο παρατσακ.
Τους μισω τους τυπαδες λεμε
swol, μαζί σου, είχα να πάω σε οδοντίατρο χρόνια και όταν πήγα πρώτη φορά πριν καμιά πενταετία έκανα 15 λεπτά να μπω στο κτήριο, κανα 15λεπτο επίσης να μπω στο δωμάτιο, άλλο τόσο να κάτσω και μου κράταγε και η κολλητή μου τα πόδια γιατί την κλότσησα την γιατρό με τις αρβύλες.
μεγάλες στιγμές σου λέω.
η γιατρός εντομεταξύ [μία λέξη είναι αυτή;] γέλαγε -και με την κλοτσά- γιατί είχα βάλει την φίλη μου να την ενημερώσει πριν μου κλείσει το ραντεβού.
τώρα σου λέω έχω ένα σπασμένο δόντι πόσο καιρό και ακόμα το σκέφτομαι και μάλλον θα το αφήσω όταν αρχίσει να με πονάει καλά καλά και μετά.
το πόδι που λες πονάει.
ο γιατρός χτες είδε μια υποψία κατάγματος που δικαιολογεί τον πόνο αυτό αλλά διαφώνησε με τον άλλο και έτσι με στείλανε για μαγνητική. θα δούμε και με αυτό... αλλά τώρα το έχω πάρει πιο χαλαρά. ή θα βρουν τι παίζει και θα τελειώσει ήκάποια στιγμή θα το κόψω και θα βάλω πλαστικό που δεν θα μπορώ να το γυρνάω.
μου τη δινουν οι οδοντιατροι γιατι ειναι οι μονοι που δεν πιανει γενικα η Θεραπεια Μιτς ***
*** Θεραπεια Μιτς, η : Αποτελεσματικος τροπος θεραπειας ολων (σχεδον, με 1 φωτεινη εξαιρεση) των αρρωστιων/χτυπηματων, απλα επαναλαμβανοντας τη φραση "ελα μωρε, θα περασει"
μιτσμαννακο σέλω αγκαλίτσα.. σέλω να'ρθεις μαζί στο γιατρό.. σέλω
po re pousti, ston Odontiatro megaliteros XESTIS apo mena den paizei. Den tin paleyo leme.Eytyxos aytos pou pao kserei ti malakas eimai kai me anexetai.Tremo sti skepsi oti tha parei syntaksi se liga xronia kai tha prepei na arxiso to idio rezilema se allon
Kali dinami Σουόλ !
συναγωνίζεσαι τον πατέρα μου - γιατρός - ο οποίος όταν (συνέχεια) είναι μπουχτισμένος να ασχολείται με αρρώστιες επαγγελματικά και δε μπορεί να ασχοληθεί με τις δικές μας, προτείνει πάντα τη θεραπεία "πάρε ένα ντεπόν και ξάπλωσε".
Παράδειγμα:
-Μπαμπά αιμορραγώ ακατάσχετα από το αυτί.
-Δεν είναι τίποτα, πάρε ένα ντεπόν και ξάπλωσε.
Ξεχασα να πω, οτι εννοειται πως η θεραπεια Μιτς, προσφερει και στην Χημικη Ιατρικη με την καθιερωση των ντεπον σαν φαρμακο-για-ολα.
Βαης, ειμαι φεηκ ακκαουντ του μπαμπα σου.
Οχι.
υπαρχει και τοπικ στο ΕΡ που κλαιγομουν και μου δινανε κουραγια και αρκουδακια.
Ευχαριστω εναν παλιο χρηστη ΕΡ η 2, οχι πολυ γνωστους που μου ειχαν κρατησει συντροφια στο νετ ως το πρωι μεχρι να βρω νοσοκομειο της προκοπης δηλαδη εκεινη την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ.
Γιατί δεν πλένετε τα δόνια σας;[/cockney]
ladykiller, ειχα κρατησει τους 2 (γιατι οι αλλοι 2 δεν ηταν αρκετα ανεπτυγμενοι και μοιαζαν απλα με κοκκαλο), αλλα μετακομιζοντας τους πεταξα, γιατι ειχα μαζεψει πολλη σαβουρα και αψυχολογητα εκανα εκανα εκκαθαριση. σορρυ
Εγω τα ξεπλενω με Τζακ/Ντραμπουι μια φορα τη βδομαδα.
Να δοκιμάστε το νεο ντεπόν που το πιπιλάς ή το μασάς με γεύση πορτοκαλιού. αυτό επίσης αφρίζει στο στόμα και είναι πολύ ρομαντικό
που αφρίζει στο στόμα?
Βασικα σε λιγα χρονια που θα εχω μπατζετ, η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ Μιτς Ινταστρις Α.Ε., θα λανσαρει στην αγορα το απολυτο παυσιπονο
DEPONSTAN,
και τοτε θα χεστουμε στο ταλαρο.
λιγα χρονια υπομονη.
αχαχαχ ναι ... τι να σου πω φανταζεσε να εισαι ανυποψίαστος να το αφήσεις στο στόμα σου κ να αρχιζει να αφριζει αυτο το πράγμα κ να νομιζει ο αλλος οτι εχεις πάθει επιληψία
χαχα, μολις διαβασα οτι το ponstan δεν επιτρεπεται να κυκλοφορει Γερμανια. πα να διαβασω γιατι
εντιτ: δε λεει γμτ
http://www.metacafe.com/watch/816457...list_sculptor/
O τυπος ειναι η νεα μου αγαπη. Φτιαχνει γλυπτα που αναπαριστουν με ανατριχιαστικη λεπτομερεια το ανθρωπινο ειδος, αλλα σε τρελες κλιμακες. Μου αρεσειιιιιιι.
Τοση μπυρα που πινουν οι Γερμανοι,λογικο ειναι.;-)
Ανατριχιαστικό όσο δεν πάει. Το χω δει σε παουερποιντ . Οι Γερμανοί μια χαρά περνάνε με τα φεστιβαλάκια τους τα λουκανικάκια τους, εμείς ειμαστε οι άθλιοι
σκατά είναι οι γερμανοί
εντιτ: είπε ο κινέζος.
γαμωτο, αρχιζει παλι να ποναει. τι διαολο εκανε στο στομα μου; π
λοιπον, βαρεθηκα το Darkling, γι αυτη τη δοση.
Επερχονται αλλαγες, αμεσα.
Οχι, εγω ειμαι η tzagalagabugu. H α-μπα ειναι αδερφη ψυχη.
Το πρωτο δικο του που ειδα το εχω σε ποστ θανατου για scary kids.
Απο εκει και μετα ηταν θεμα χρονου να μαζεψω υλικο και να γινω groupie.
Τον θυμηθηκα σημερα που σκεφτομαι γενοκτονιες και φολιασματα.
Μονο απ τα Φολι Φολι ε?
Παω να φαω κανα γατακι τωρα. Πεινασα.
3 μήνες, 2 καλά γυρίσματα -ένα μετά τούμπας στη μέση του δρόμου βεβαίως-βεβαίως και ένα τρέξιμο στην αλησμόνητη πλέον συγκέντρωση στο δημαρχείο από μπάτσους [δυο φορές μάλλον].
κοίτα και εγώ την ίδιας σχολής με τον μιτσ είμαι και επειδή πέφτω/γυρνάω/χτυπάω συνέχεια μέχρι τώρα είχα πάει άλλες δύο φορές σε γιατρό για τέτοιο λόγο. ψέματα, γενικά σε γιατρό -πέρα του μικροβιολόγου που πάω κάθε 6 μήνες. τεσπα την μία στα 17 είχα κάταγμα στον ίδιο αστράγαλο και πήγα μετά από έξι μήνες αφού -η γνωστή σαν θεραπεία μιτσ, δεν είχε κάνει δουλειά. Την δεύτερη πριν 3 χρόνια που είχα τσακιστεί και είχα πάθει θλάση στο χέρι και δεν κούναγε [στο ενδιάμεσο θυμάμαι τα τελευταία 6 χρόνια 15 φορές τουλάχιστον να έχω φάει τα μούτρα μου] αλλά αυτή την φορά και επειδή όλοι λίγο πολύ αλλάξαμε μετά τον δεκέμβρη -όπως έχουμε ακούσει όοολοι να λένε διάφοροι- πήγα από την αρχή.
αυτές τις μαλακίες πληρώνω!:fear:
χμου... τώρα που το σκέφτομαι αν δεν βγει τίποτα και τώρα θα ξαναγυρίσω στον καλό σταρχιδιστή εαυτό μου!
Ποτε θα μου δειξεις τις βυζαρες σου?
Oκ τοτε, παμε κατι ανεβαστικο!