Από διαφημίσεις καλά τα πάει.
Σήμερα ξεκινάει ε
Printable View
Από διαφημίσεις καλά τα πάει.
Σήμερα ξεκινάει ε
μπλακι φετος εχει πουτσα, ουτε η διαιτησια δε σας σωζει
Κάτσε να περάσουν απ τους Σέλτικς και μετά βλέπουμε.
Μη δυναμιτίζεις το κλίμα απ τον Οκτώβριο ρε μουνί~!
Εγω δε μιλαω για τους Χιτ συγκεκριμενα, αν και ειναι οι πιο formidable αντιπαλοι, αλλα γενικα πουλο φετος οι Lakers, αρκετα πια.
Αν γινοταν θα δυναμιτιζα το κλιμα απο Αυγουστο!
θα ήθελα να σας πω ότι φέτος θα φάτε όλοι πούτσα και χωρίς καμιά δικαιολογία !!!!
Ποιοι είστε εσείς παρακαλώ;
Spoiler
Εγω για τιποτα Κλιπερς, εναλλακτικοι και κιτρινοι λουζερς
btw πρεπει να παιξετε οπωσδηποτε,μα οπωσδηποτε ομως nba2k11 και ειδικα τα jordan challenges.
Είδα την 4η περίοδο Lakers-Rockets, φθηνά τη γλυτώσαμε. Αναμενόμενη και η νίκη των Σέλτικς.
http://www.youtube.com/watch?v=2BMeo19kP30
πολύ ντόρος για το τίποτα οι Heat,δεν ξέρω αν θα βρούνε κάποια χημεία μεταξύ τους οι james,boss,και wade.Toυς περάσαμε σχετικά εύκολα.
Κρίμα για το Χιούστον:D
ειδα τα τελευταια λεπτα απο ενα stream στο justin.καταφεραν να φερουν το ματς απο το -11 στο -3 ενα λεπτο πριν το τελος οι heat αλλα δεν.απο την αλλη,οκ,στην εδρα των boston επαιζαν.δεν νομιζω να περιμενε κανεις να κερδιζαν (και ανετα κιολας) στην πρεμιερα τους με αυτον τον αντιπαλο εκτος.ουτε βγαινει κανα συμπερασμα για το αν εχουν ή θα εχουν χημεια αυτοι οι παιχτες πιστευω.
Και γω πιστεύω ότι θα βρουν χημεία μεταξύ τους, αλλά δεν θα είναι το φόβητρο που όλοι νομίζουν.
Χτες είχαν 15 ασίστ όλοι οι Χητ και 17 ο Ρόντο μόνος του. Λατρείας :touched:
fetos fainetai sinarpastiko prwtathlima...teleia :)
kai fusika goustara tiga pou xasane oi heat ...etsi shaq kai Big baby !!
stream φετος απο justin ή εχουμε και τπτ αλλο?
Κατι μου ειχε πει ενας φιλος για ενα πιο αξιοπιστο, δεν το θυμαμι ρε πουστη μ'.
απο woop ειπαμε τπτ ή κανουν τις παπιες?
Justin μου πέταγε τη μαλακία για το premium συνέχεια και δεν ξαναδοκίμασα. Εγώ απ τα κλασικά τα βλέπω, myp2p και atdhe.
Για woop δεν έχω ακούσει κάτι.
βασικα ειχα βρει χτες ενα link το οποιο το εχω χασει atm και ηταν οπως τα ποδοσφαιρικα του chabka,που πατας πχ το link του αγωνα και σου ανοιγει οσα λινκ απο διαφορετικα stream του αγωνα παιζουν και διαλεγεις.
Ο Ρόντο εξελίσσεται σε μεγάλη αγάπη, 24 ασσίστ χτες :pink:
3 ομάδες αήττητες μέχρι τώρα (Λέηκερς, Χόρνετς, Χοκς) και οι 3 έκπληξη για μένα.
mono oi hornets ekplh3h,
atlanta exei gamw ta roster xwris megalo asteri e kai lakers prwta8lhtes einai.
Celtics aneta h pio :pink: omada tou prwta8lhmatos kai rondo megalo point guard.
Ο Γκασόλ έχει ξεκινήσει δαιμονισμένος και καλά σας γαμάει γενικώς εσας τους haters :P
Αν ανέβει και ο Κόμπι τότε ίσως κάτι κάνουμε. Αυτή τη στιγμή εγώ έχω τους Σέλτικς για φαβορί.
Μονο και μονο που γουσταρεις Γκασολ εισαι αμπαλος, καποια πραγματα ειναι υπερανω ομαδων
axaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxa kaloulis einai edo more
http://www.youtube.com/watch?v=6k1BaTRpIHk
Κατευθείαν στο 1:20, στην επίθεση των Σέλτικς και την επόμενη κατοχή των Χητ.
βλέμμα Ράιλι.-
o kobe dinei pasa mono sto eauto tou!
Θα μπορουσατε εστω να ενημερωσετε..
http://mediatakeout.s3.amazonaws.com...osh_dreads.jpg
Spoiler
Κι εγω σημερα το πηρα πρεφα!
Μπραβο μαλακες Κλιβλαντιωτες, ξεκινησε νωθρα ο Λεμπρον και τον γιουχαρατε λες και ειναι ο Νικοπολιδης, φατε τωρα την πουτσα στον κωλο και τη σαρανταρα απο τον βασιλια, και δε σας χαλασε καθολου. Θελετε και απειλητικα πανω. Ο Λεμπρον απο ενα σημειο και μετα το χαιροταν και καλα εκανε. 95-65 στην τριτη περιοδο και 38 ο Τζειμς ως τωρα, εχει νομιζω 10 ιντσες μαυρο καυλι ακομα. 8)
ποσο ειναι 10 ιντσες στο S.I.?
περιπου 3-4 ποντους λιγοτερο απο το ΚΑΒΛΙ που εφαγε απο τους μποστον δλδ
Nαι, αλλα το Μποστον ειναι πολυ καλο ως τωρα φετος, απο τα μεγαλα φαβορι προς το παρον.
Οι Σικαγο ειναι ψοφιοι και ξενερωνω
ωραια τα λες