http://media.tumblr.com/tumblr_mdr1w9pcCz1qifa2a.gif
Printable View
ποναει ο κωλος μου
http://www.nemesisguitarschool.com/w...0-ORIGINAL.jpg
χρονολογια?
79
Δε μπορω να βρω με τιποτα το θρεντ/συζητηση για τα τελωνεια.
Φιλος μενει μονιμα αμερικα, θα τον βαλω να μου παρει ενα μπασσο.
Αν το στειλει (επειδη ο μαλακουλης ξαναρχεται χριστουγεννα) θα πληρωσω τελωνειο?
Δε θελω να κανω αυτο που λεει εδω:
http://www.noiz.gr/index.php?topic=200527.20
:-?
ρε συ πολυ φοβαμαι οτι θα φας ξεκωλιασμα απο το τελωνειο αμα σου το στειλει. πλεον με την κριση αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι κοιτανε τα παντα. ειδικα αν εχουν χαρτι που λεει οτι ειναι πανω απο 30 δολλαρια. αν δεν εχει χαρτι ή μυριστουν οτι γραφεται μαλακια νουμερο, εχουν τεφτερια με παραπλησια προιοντα και τσεκαρουν. to usps einai η σωστη λυση να στο στειλουν αλλα ρισκαρεις πολυ. εγω στην θεση σου θα περιμενα.
υγ. βεβαια ενας φιλος πηρε προσφατα μαγνητες απο αμερικη και δεν τουρθε τυελωνειο. με usps του τα εστειλαν. αλλα οι μαγνητες ειναι 2 σκατουλακια. με το μπασο δεν σε βλεπω καλα. εγω προσωπικα δεν θα ρισκαρα. δεν θελω ομως και να σεπ αρω στο λαιμο μου. καλη σου επιτυχια γενικα
Ο φίλος το στέλνει με απλό ταχυδρομείο (USPS) βάζεις σε άλλο δέμα άλλη χρονική στιγμή κουτιά και τέτοια, και σε άλλο το όργανο μόνο του.
Αν ανοίξουν το "δέμα" και δουν ένα μπάσο από ιδιώτη σε ιδιώτη τυλιγμένο με εφημερίδες θα σου πουν και συγγνώμη.
Άλλη επιλογή στο πακετάρει όπως το πάρει και στο στέλνει ΠΆΝΤΑ με USPS και 1/10 να στο ανοίξουν και να πληρώσεις ΦΠΑ. Με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία πληρώνεις 100% τελωνεία / φπα
Σκούνταμε με κανένα πουρνό να σε πω !
Μεχρι και κανενα χρονο πριν, ισχυε πως αν στο δεμα γραφει πως ειναι δωρο, δεν τα ανοιγουν. Φυσικα, καλο ειναι να μοιαζει καπως και με δωρο. Γνωριζει κανεις αν μπορει ακομα να του το στειλει κατ' αυτον τον τροπο στα σιγουρα;
το θέμα gift wrap είναι ξεπερασμένο πλέον, και ας είναι καλά το abuse από την ασιατική αγορά.
Και είναι πάνω από 2 χρόνια που δεν παίζει δυστυχώς.
μήπως να φτιάξουμε μια βάση δεδομένων για ebooks/methods/songbooks/κλπ;
δεν ήξερα που αλλού να το βάλω
o enisxitis moy enas marshall mg30 trantzistoratos moy mpoukwnei apotoma kai peftei i entasi
piga sto sideradiko kai mou edwsan anti gia antiskwriako sprey ena spreu epafwn.
kati mou leei oti pira sprey mono gia mpouzi
malakia ekanan e?
na to dokimasw?
http://www.ihosynthesi.gr/images/thu...F%8E%CE%BD.gif
σπρέυ επαφών χρειάζεσαι αλλά υπάρχουν 2 ειδών, με ή χωρίς λάδι. αν υπάρχει περίπτωση να έχει λάδι, να ΜΗΝ το χρησιμοποιήσεις.
fml
to dokimasa se epifaneia kai eksamizetai
ante na doume
Αν εγώ τώρα σκεφτόμουν να σκοτώσω αυτό εδώ το μωρό... παίζει να ενδιαφερόταν κανένας σας; Έτσι διερευνητικά.
http://farm2.staticflickr.com/1117/5...1b16b92e_z.jpg
δωσε ινφο να μεταφερω το μαντατο
Λοιπόν, το μπεμπέ το έχω σπίτι... και μου πέφτει λίγο μεγάλο (σε watt και όλα), καθώς για τα λίγα live που παίζω χρησιμοποιώ πάντα το backline των χώρων και για καμιά μελλοντική χρήση σε προσωπικό χώρο / προβάδικο δεν υπάρχει πρόβλεψη. Οπότε θέλω κάτι μικρότερο.
Ο ενισχυτής είναι γλύκα από θέμα ήχου, 300 watt και με το δεύτερο speaker out, 170 watt με την διαμόρφωση σαν combo - με άλλα λόγια ο ενισχυτής οδηγεί δύο δεκάρια μεγάφωνα (και ένα twitter) στα 170 watt, αλλά αν του βάλεις extension καμπίνα ξερνάει κανονικά 300+ watt.
Είναι βαρύς, είναι πολύ ωραίος στην εμφάνιση - αν έχει για κάποιον σημασία αυτό, δεν έχει καμία φθορά σε μεταλλικά μέρη/grill/knobs κλπ, έχει ζήσει σε συνθήκες κλιματιζόμενου χώρου, έχει βγει από αυτόν τον χώρο μετρημένες φορές (και για τον λόγο αυτό έχει ορισμένα μικρά γδαρσίματα στην επένδυση, που τα ανακαλύπτεις μόνο με ...καλό ψάξιμο).
Δεν είμαι σίγουρος καν αν είμαι στην φάση να τον δώσω, κουβεντούλα ανοίγω, αλλά προφανώς το σκέφτουμαι.
Τον έχω πάρει του κουτιού 430 γιούρα, άμα ψήνεται κανά παλικάρι (να είναι λεβέντης όμως) (και μπεσαλής), συζητάμε και πόσο να τον δώκω.
einai krima na paei se xena xeria. exw hdh steilei plerofories se mpasista iola gia na doume!!!
marka kai tetoia?
Μπέρνη είσαι ένας λατρείας μεγάλος (δώκε και χαιρετισμούς στον οργανοποιό μπασίστα σου).
Σαν αρχική σκέψη θα ήθελα να τον αμολήσω με 300 γιούρα, σχεδόν όσα θέλω για να πάρω μετά κάτι μικρότερο, αλλά... επειδή μιλάμε για φράγκα και όχι φασόλια, η τιμή είναι ασφαλώς συζητήσιμη. :)
θα μιλησω με τον δικο μου και θε σε πω αγαπη μεγαλη!!!!
κουκλε ο δικος μου δεν τοψηνει τελικα. γιατι εχει πρωτη προτεραιοτητα ενισχυτη κιθαρας! καλοπουλητο ε!!!
Πάρτε αγάπες να'χετε μωρέ Ιόλες!
https://www.youtube.com/watch?v=yYdIThSgUjc
:pink::pink::pink::frik::frik::frik::frik::frik::frik:
πως έχει η ιστορία: μέχρι τώρα ηχογραφούσα σπίτι χρησιμοποιώντας nuendo 3 και ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά οπότε για προτείνετε πως το κάνουμε αυτό.
συνεχίζω με τελευταία έκδοση nuendo ή έχουμε να προτείνουμε κάτι καλύτερο/ελαφρύ/σούπερ ουάου πρόγραμμα?
το λειτουργώ ίσως στο 5% των δυνατοτήτων του οπότε αν ξέρετε κάτι πιο απλό πείτε
κανάλια να γράφουμε, να πειράζουμε κάνα εκουαλάηζερ, πλαγκίνς και τέτοια αλλά λίγα πράματα
για πείτε
Δοκίμασε το Reaper. Είναι σχετικά ελαφρύ (λειτουργεί απροβλημάτιστα σε λαπτοπ 6ετίας με centrino2), η εγκατάσταση του πάρα πολύ μικρή. Έχει πλήρως λειτουργική δοκιμαστική εγκατασταση 2 μηνών και η αγορά του (για ερασιτέχνη ιδιώτη) είναι γύρω στα $60. Δεν ξέρω αν του λείπει κάτι, αλλά από τη χρήση που λες ότι κάνεις, λογικά δε θα βρεις καποια ελλειψη. Γιατί όμως θες να αλλάξεις το nuendo?
+1 για το Reaper.
είστε ωραίοι
εγώ παίζει και να μην αλλάξω (λόγω συνήθειας και μόνο), αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω ρίπερ που λέτε να δούμε τι γίνεται
το όλο θέμα άρχισε με υπολογιστή ξαδέρφου, που θέλει να μπει στο άθλημα, και δεν δέχεται την έκδοση του nuendo που έχω
και 'πειδή δεν το'χει σ'αυτά, είπα μπας και υπάρχει κάτι πιο απλό που θα είναι συμβατό και με win7 που τρέχει
Το Reaper έχει αρκετά απλό interface, δηλαδή με λίγο ενασχόληση και κανα tutorial σε youtube κάνεις ίσως και παραπάνω από αυτά που ζητάς.
Επίσης είναι 30mb download με εύκολο "σπάσιμο" από τα γνωστά μέρη, αλλά τα 60$ δεν είναι απαγορευτικά για να στηρίξεις τη φάση εφόσον αποφασίσεις να το χρησιμοποιείς.
yo!
αν παίζει κάποιος βιολί ή ξέρει κάποιον που παίζει ή ξέρει κάποιον που ξέρει κάποιον που παίζει please στείλτε ένα πμ.
θέλω να γράψω-κυριολεκτικά-οχτώ ( 8 ) νότες και να το λουπάρω. ο παίκτης ή ο διαμεσολαβητής θα ανταμειφθεί ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.
μερσί.
Τί πόλη είσαι;
τσεκαρε το edirol orchestral plugin, μπορεις να βγαλεις οτι ηχους χρειαζεσαι με αυτο.
αν δε βρεις my_troubled_mind εγώ έχω la scoring strings (καλύτερο από έντιρολ, ρήαλ σαμπλς etc) άμα θες στείλε!
swollen αν μπερδευτείς με το reaper (είναι λίγο δύσκολο για αρχή) cubase 5 ρε, έχει και 64μπιτο. Εγώ αυτό δουλεύω. Στα ίντερνετς κοντά σας φάση (τελευταίες εκδόσεις μετά το 5 γιοκ βέβαια)