Σίγουρα δν ενεργοποίησες και το "συμπίεση αρχείων που έχουν καιρό να μπλαμπλα για εξοικονόμιση χώρου μπλα"? Δοκίμασε να τεστάρεις αν το σέττινγκ είναι στον φάκελο, ή να το ενεργοποιήσεις και να το απενεργοποιήσεις ξανά. Άλλη ιδέα δν έχω.
Printable View
Σίγουρα δν ενεργοποίησες και το "συμπίεση αρχείων που έχουν καιρό να μπλαμπλα για εξοικονόμιση χώρου μπλα"? Δοκίμασε να τεστάρεις αν το σέττινγκ είναι στον φάκελο, ή να το ενεργοποιήσεις και να το απενεργοποιήσεις ξανά. Άλλη ιδέα δν έχω.
Χμ..έχεις δίκιο..στην εκκαθάριση έγινε και συμπίεση παλιών αρχείων..
Αυτό ουσιαστικά έχει κάποια επίπτωση στα αρχεία..?
Πχ να μειωθεί η ποιότητα στα mp3 κτλ..γιατί στα mb τους δεν βλέπω διαφορά..αν και ελευθερώθηκε αρκετός χώρος στον σκληρό..
Επίσης υπάρχει τρόπος να τα αποσυμπιέσω όλα με την μία αντί να κάνω το ίδιο πράγμα φάκελο-φάκελο?Είναι και πολλοί..
Όχι καμία κακή επίδραση απ' όσο ξέρω, θεωρητικά απλώς μειώνει τον χρόνο ανάμεσα στην εντολή κ την εκτέλεση, αλλά οκ, λογικά μιλάμε για μιλισεκόντ γτ εγώ δν έχω πάρει πρέφα τπτ. Γενικά κ εμένα μόνο το γαμώχρωμα μου τη σπάει αλλιώς θα έκανα και την αλατιέρα μου έτσι.
Δν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις παντού αποσυμπίεση, εγώ μόνο μέσω σαμπνταηρέκτορη το έχω κάνει.
Θενκ γιου boy.. :)
Πειτε για το STALKER τι ξερετε ρε!!Και αν παιζει κανα τορρεντ πιεμ plz!! :D
η καλυτερη ταινια του Ταρκοφσκι για μενα , δεν ειναι ταινια , ειναι μια οπτικουακουστικοφιλοσοφικη εμπειρεια.Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
αν δεν εισαι του "αργου" κινηματογραφου , αρκεσου στο παιχνιδι οταν βγει
kserei kaneis pws mporw mesa apo ta XP na mhn afhnw ton Guest account na kleinei to firewall?
απενεργοποίησε το guest account
an den xreiazotan 8a to eixa hdh kanei..... alla xreiazetai to guest account. Apla psaxnw tropo na mhn tou epitrepetai na kleinei to firewall (den einai to firewall twn XP)Quote:
Originally Posted by locust
ξέρει κανεις αν υπάρχει εντολή στο call of duty 2 για τη κονσόλα ώστε να αλλάζει το μέγεθος του crosshair?
επίσης κάνα tip για αύξηση του fps in game
thnx
http://i131.photobucket.com/albums/p...B1979/eob2.jpg
:touched:
To ksanapiasa...
επίσης κάνα τιπ για να παίζω ως Γερμανός.Quote:
Originally Posted by Bullet
online μπορεις
Xekinisa God Of War II sto ps2.Apisteuto epos.Varesa 4oro me tin mia...
bghke
bghke pantou
PE8AINWWW
Stalker karioles
\m/ sas gamaei oti exete iero
xreiazomai new pc gmt :(
εμενα ουτε ινσταλ δεν το κανει , πρεπει να φταινε τα ραμ.. και αναγκαστηκα πρεπει να το παιζω στο πισι του αδερφου μου οταν δεν ειναι σπιτι :( :( :(Quote:
Originally Posted by dead
Ρε γαμημένοι όλα τα τόρρεντς σέρνονται, πείτε κανα χιντ.
demonoid anhlike.
Epishs to paixnidi GAMIETAI giati PE8AINW!
Kanw ena bhma kai PE8AINW.
Me blepoun thugs kai PE8AINW.
ELeos re pousth mou, oxi TOSO duskolo.
Τι ντημονοιντ ρε βαρούχα, με 20kb/s κατεβάζει.
Gia to Shadow of Chernobyl leme?
L2PQuote:
Originally Posted by sabbattack
Βάλε λιγότερες global και per torrent συνδέσεις. Ειδικά αν έχεις καμιά μούφα μόντεμ -crypto κλπ- μη βάλεις πάνω απο 20 και 50 global.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Χαε, όχι, γενικώς κυριλέ κατεβάζει, το συγκεκριμένο τόρρεντ είναι που γαμιέται. Περιμένω να ηρεμήσουν οι leechers και μετά ξαναδοκιμάζω ;ρ
χοχο ωραίο το λεγκο. Το κοοπ έχει καλή φάση.
Μόνο με autosave δουλέυει; Δεν έχει κάπου να επιλέγεις πότε και σε ποιο σλοτ θα κάνεις save?
Quote:
ase mas re nooba pou 8a mou peis kai L2P!!
traba paikse kana wow kserwgw kai kana online CoD!
Exe xarh pou exeis to kalutero avatar edw mesa.
Quote:
Originally Posted by Ithilmir
Το θυμάστε μπρε; Τελικά υπάρχει σαν game, λέγεται Cell Factor και σε λίγο καιρό κυκλοφορεί. Κρίμα που θα απαιτεί PhysX card για να παίξει.
Dld mono egw pistevw oti xathike kati stin poreia?
http://img58.imageshack.us/img58/461...7945008tv6.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/864...7945009zi6.jpg
http://img360.imageshack.us/img360/4...7945010il7.jpg
Gamw tis plastikoures tous pleon.
ti einai auto?
Einai ena adventure game telh 90s pou legetai Byzantine the betrayal.To parhgeila apo amerikh kai vlepontas tin siskevasia sastisa. :shock: :shock: :shock: .Mou thimise ena allo gamato adv to black dahlia pou itan megaloprepestato paketo, xartino me 8cds.Kai einai na aporeis gia tin simerini katantia.
ρε ωραια τα πακετα τα χαρτινα και μεγαλα και μαζι σου οκ, αλλα οχι και 8 cd ρε,μαζοχισμος δλδ οταν υπαρχουν τα dvd
E kala tote den ipirxan afta.An thimamai kala to prwto htan to thriliko Tex murphy overseer pou vghke se 5cd + se dvd version kai sta dinan mazi.Alla oi siskevasies exun ipovathmistei ston megisto vathmo,einai gegonos afto...Dld ntroph pia gia 50 evrw :?
8umisou to "The Ripper"...Quote:
Originally Posted by Marillion
Tak2 kai ayto e?Me ena aplo 'psss' dhlwnw ton sevasmo mou. :touched:
παιχνιδαρα απο τις λιγες το ripper
που δεν ακουμπούσε καν το pandora directive που ναι το καλύτερο adventure ever
το ripper είχε σπαστικούς γρίφους. ελεειινά άσχετους και δύσκολους όμως. 2-3 δε βγαίνανε με τίιποτα χωρίς λύση. Αλλά γενικά πολύ γαμάτο παιχνίδι. fmv ftw
to fmv skotose ta adventures. H apopsh mou
Αιρετικός. Να τον κάψουμε ζωντανό.Quote:
Το Ripper ήταν καταπληκτικό adventure και αρκετά δύσκολο. Προτιμώ το Black Dahlia, όμως, για την ατμόσφαιρα μυστηρίου.
Den kserw.OTan vghke to under a killing moon sinexistike mia xrysh epoxh gia tulaxiston 3 xronia akomh.Kalws i kakws mallon den ftaine ta adventure ,alla mallon mia sygkiria pragmatwn.(anthhsh twn action games,tagaro-rpg,peiratia,--->kleisimo etairiwn).Epishs oute to myst fteei (opws polloi dhlwnoun) kathws metraei hdh posa sequel kai otan vghke edose othisi se ena neo eidos adventure pu exei apeirous titlous.
Η άνθηση των action games πρέπει να ήταν πράγματι παράγοντας, αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας ήταν η απότομη αύξηση του κόστους κατασκευής των adventure games, η οποία δεν ήταν ανάλογη της αύξησης του καταναλωτικού κοινού. Επιπροσθέτως, κάτι που ισχύει ακόμη και σήμερα, πολλές επιχειρήσεις του χώρου λειτουργούν με καθαρά δημιουργικά κριτήρια (π.χ. ενθουσιάζονται με τις δυνατότητες νέων τεχνολογιών και βιάζονται να τις εκμεταλλευτούν σε νέους τίτλους), χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το αγοραστικό κοινό, το κόστος κατασκευής και το περιθώριο κέρδους.
Χαρακτηριστικό γεγονός, παραδείγματος χάριν, η μανία με τα τεχνολογικώς αρτιότερα γραφικά, για τα οποία νοιάζεται μόνο το 10% των καταναλωτών (οι hardcore gamers), ενώ την ίδια στιγμή (λόγω αυξημένων hardware απαιτήσεων) απωθούν μεγαλύτερο μερίδιο αγοραστών που θεωρούν ότι δεν θα τρέχει το παιχνίδι ικανοποιητικά στον υπολογιστή τους.