Offer King's Blood and (the) Snow will go away.
τρολολολντ από R'Lol
Printable View
Offer King's Blood and (the) Snow will go away.
τρολολολντ από R'Lol
Για Οκτώβριο ξέραμε αλλά μια επίσκεψη στην σελίδα γνωστού βιβλιοπωλείου μας έδειξε...
http://www.protoporia.gr/images/cove...6180301113.jpg
Διαθέσιμο στα 16 ευρά.
Όποιος ενδιαφέρεται για το αποπάνω ας στείλει πμ.
https://www.youtube.com/watch?v=bz8gO9D-F8w
άμα θέλετε να σκοτωσετε την ώρα σας
http://grrm.livejournal.com/465247.html
Πουστόχοντρε...
Τον αγαπω <3
τόσο χρόνο που χάλασε γι'αυτό το κείμενο θα είχε τελειώσει chapter
sit the fuck down και τελείωνε κάποτε χωρίς να μας λες τι κάνεις κάθε τρεις και λίγο!
Νοιαζεστε ακομα; Προσωπικα τους μισους και βαλε χαρακτηρες τους εχω ξεχασει και δεν το βλεπω να παιζει reread για οποτε αποφασισει να βγει το επομενο βιβλιο... Το πολυ πολυ οταν το βρω για κατεβασμα σε ebook να εχω και το κινητο απο διπλα να τσεκαρω ονοματα που δε θυμαμαι...
αυτό ακριβώς συζητούσα τις προάλλες, ότι χεστήκαμε κιόλας ύστερα από τόσον καιρό δλδ
το θεωρώ απίθανο να συνεχίσω το διάβασμα, από τη στιγμή μάλιστα που η σειρά θα το ξεπεράσει.
Bump! Με αφορμή την σειρά που ξαναξεκίνησε και επειδή το βιβλίο δεν έχει βγει ακόμα (πουτάνα χοντρέ γαμώ το μαρκετινγκ του εκδότη σου) εγώ έχω χάσει το ενδιαφέρον μου σταθερά ήδη εδώ και 2 σεζόν. Χαζεύω τα σχόλια και αδιαφορώ. Περιμένω να βγει το βιβλίο και ελπίζω να προλάβει να ξοδέψει κάποια απ τα χρήματα που κέρδισε πριν ψοφήσει.
To xeirotero einai oti h seira einai spoiler gia to biblio pleon. Ha. Poutana ta ekane ligo o Martin alla egw eimai me to meros tou, h syggrafh sou erxete, den thn bgazeis, sou bgainei.
Μπα, εμένα δεν με χαλάει. Ακούω τα σχόλια για την σειρά σαν τις διάφορες θεωρίες που αναπαράγει ο καθένας για το τι θα γίνει. Άλλωστε δεν έχουν μείνει και πολλοί ακόμα για να σκοτώσει.
Ύστερα από σοβαρή σκέψη, αποφάσισα να δώσω όσο μπορώ μάχη με τα σπόιλερ μέχρι να βγει το βιβλίο και να μη δω τη σειρά.
Άλλωστε, όπως είπε και ο atom, μετά τη 2η σεζόν το έβλεπα έτσι για να περνάει η ώρα και να έχω να σχολιάζω με συγκεκριμένους φίλους.
Δεν συμφωνώ.
Από τη μία αναγνωρίζω αυτό που λες, αλλά και αυτό είναι ένα επάγγελμα.
Οποιοσδήποτε άλλος που ζει από το καλλιτεχνικό του επάγγελμα σε καθημερινή βάση -δεν έχει δλδ πίσω του τα χρήματα που έβγαλε ο martin και κάθε martin, δεν έχει την πολυτέλεια να πει: "συγνώμη, άργησα", άσε που "άργησα" από "άργησα" έχει διαφορά.
Και οι εκδότες/οι εταιρίες παραγωγής/οι γκαλερίστες κλπ στα συμβόλαια που υπογράφουν με τον εκάστοτε καλλιτέχνη, γνωρίζοντας την γενική ιδιοσυγκρασία αφήνουν ένα περιθώριο χρόνου παραπάνω, αλλά εδώ δεν είναι πως απλά χρειάστηκε λίγο παραπανω χρόνο. Είναι απλά μαθηματικά. Το τελευταίο βιβλίο εκδόθηκε το 2011 και το επόμενο ήταν για το 2014 -αν θυμάμαι σωστά.
Είμαστε βλαμμένοι και περίεργοι άνθρωποι οι καλλιτέχνες αλλά υπάρχει μια -ας πούμε, "αρχή". Ό,τι και να γίνεται κάποιες συγκεκριμένες ώρες την ημέρα πρέπει να κάτσεις να δουλέψεις. Πρέπει να επιβάλεις στον εαυτό σου ένα πρόγραμμα.
Και ο άλλος που δουλεύει στο μαγαζί, δεν έχει όρεξη να πάει αλλά θα πάει.
Ο Martin το έριξε στο σορολόπ.
GEORGE R.R. MARTIN'S A DREAM OF SPRING by Alan Dean Foster