Ωραίο βιβλιαράκι, λίγο ακραίος ο Masterton, ειδικά η φάση με την μικρή κοπελίτσα και την γάτα (που ήταν τυλιγμένη με το συρματόπλεγμα) μέσα στο γκώλο της. Κατά τ'άλλα... ξέρεις, βιβλίο της σειράς.Quote:
Originally Posted by Weiss
Printable View
Ωραίο βιβλιαράκι, λίγο ακραίος ο Masterton, ειδικά η φάση με την μικρή κοπελίτσα και την γάτα (που ήταν τυλιγμένη με το συρματόπλεγμα) μέσα στο γκώλο της. Κατά τ'άλλα... ξέρεις, βιβλίο της σειράς.Quote:
Originally Posted by Weiss
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Phoebus
Ο Αναρχικός των Δύο Κόσμων by Ursula Le Guin (....), ευγενική προσφορά του χρήστη nikodimos. Ακουλουθεί η ανάγνωση του "Dispatches" by Michael Herr, ευγενική σύσταση του χρήστη The Nerd και στη συνέχεια, "Black Snow" by Mikhail Bulgakov, δική μου ιδέα, γιατί ο τύπος ήταν θεός.
My cat hates you ευγενικη προσφορα της χρηστιδας το Κουολεμα.
Lol μλκ, πρέπει να διαβάζεις πολύ αργά... :P
χαχααχαχχαχα μου αρεσε το κονσεπτ (ετσι, να μη πιανουμε φιλιες με δαυτες ) και το ξαναμαναδιαβαζω
:fu:Quote:
Originally Posted by Kuolema
Cheers 8)
:(
Όταν τελειώσεις της Le Guin πες δυο λόγια γιατί είμαι περίεργος.
To deytero meros ths Komhs Ths Verenikhs (epitelous) kai to Big Band. Megalh moufa to deytero, oi prwtes 100 selides einai antigrafh apo opoiodhpote allo eklaikeymeno vivlio astronomias.
Καλύτερα να απευθυνθείς στο Νικόδημο ή στον Μπρόκολο (ναι, ναι, βιβλία της εθεάθησαν στη βιβλιοθήκη του :p) που ξέρουν τι τους γίνεται. Εμένα μου αρέσει αρκετά μέχρι στιγμής αν και με SF δεν έχω επαφή. Μπερδεύω τα ονόματα. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα :ppQuote:
Originally Posted by Harbinger of Death
otan eklapse o nitse polu endiaferon so far :)
το ένα ημερολόγιο του γρανάδο (αυτό που στηρίχθηκε η ταινία "ημερολόγια μοτοσυκλέτας")...
an edines merika lefta parapanw kai epairnes to Big Bang isws na aksize perissotero.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck