pali metriotatoi alla ama o kaliteros sou paixtis einai to anekdoto ntavint louiz k tros gkol apo to loukas,e!
Printable View
pali metriotatoi alla ama o kaliteros sou paixtis einai to anekdoto ntavint louiz k tros gkol apo to loukas,e!
Wolfsburg: Benaglio, Pekarik, Simunek, Barzagli, Schafer, Riether, Josue, Gentner, Misimovic, Grafite, Dzeko
http://img511.imageshack.us/img511/6534/zamora.png
πάμε για τελικό Φούλαμ - Λίβερπουλ, μεγάλες στιγμές αναμφίβολα.
η ατλετικο εχει μοναδικο στοχο το ουεφα.και για μενα ειναι φαβορι
eno i liverpool e!
na paei na gamithei i liverpool.
ετσι
Καθόλου έτσι.
γαμω το λιβερπουλ ολοκληρο και τον κυριακο τον βρωμοπουστα
Κοιτάτε να δείτε, εγώ είμαι Λίβερπουλ ακόμα πιο παλιά από ότι είμαι Μπάρτσα και κάποτες όλοι οι Ολυμπιακοί Λίβερπουλ είμαστε ως λιμάνια, κόκκινα και με νεκρούς. Στη δεκαετία του 90 άρχισα να βλέπω όλο διαφορετικούς (και τον Σάικοτρον που δεν μετράει :( άλλο κόλλημα αυτός) και κυρίως να υποστηρίζουν την ζέλα της Αγγλίας, την Μάντσεστερ.
Αίσχος και πολύ με πληγωνει το όλο γεγονός θέλω να ξέρετε.
ειτε κοκκινα ειτε φουξια σκατα και στις 2
δηλαδη η λιγοτερο εμετικη ομαδα απο τις μεγαλες στο νησι- ειναι τα πιτσιρικια του αλσατου(παιζει και η λατρεια ροζιτσκι/πρωην bvb)
την τσελσι δεν τη μετραμε για μεγαλη ομαδα ετσι και αλλιως 8)
Μέτρια απόδοση χτες, αλλά όταν τρώς γκόλ μέχρι και από τo κριάρι Lucas, ε που πας καημένη Benfica?
Tώρα για τον τελικό έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε την Atletico, απ' όσες θα είχαμε αν παίζαμε με την Valencia, την οποία imo πολύ δύσκολα θα περνάγαμε.
Σε άλλα νέα
Πολύ κούραση οι πουτσοειρωνίες σας. Ασχοληθείτε και λίγο με τα μπουρδέλα σας
Δε νομιζω οτι ειναι πουτσοειρωνεια οταν λενε ξεκαθαρα οτι η Λιβερπουλ ειναι για τον πουτσο παντως :P
Eμενα με στεναχωρησε ο Φορντ Περφεκτ και παντα με στεναχωρουν οσοι λενε οτι οποιος ειναι Ολυμπιακος πρεπει να ειναι Μπαρτσελονα στην Ισπανια, Λιβερπουλ στην Αγγλια και ξερω γω τι στην Ιταλια.
Μπαρτσελονα ναι, Λιβερπουλ ουτε νεκρος και Γιουβεντους να χωνουμε 7αρες σε γαυρακια.
Έλα ντε. Εγώ ΒΑΖΕΛΟΣ πράμα και είμαι Λίβερπουλ. Γενικά δεν έγινε και τίποτα, ας πλακωνόμαστε και με κανέναν δικό μας που και που.
καμια αγγλικη στην τετραδα του τσου-λου.
Spoiler