τι να λέμε τώρα!!!
ρίγη συγκίνησης
Printable View
τι να λέμε τώρα!!!
ρίγη συγκίνησης
Malicoat + misfits = win
άλλο απωθημένο για συναυλία
Για να δούμε μπας και γίνει κανά θαύμα και τους δούμε...
:wave:
:pink: :touched: :pink: :touched:
Να τους βλέπαμε κι αυτούς live! (αναστεναγμός)
Σε κάποια νέα: Η Arkeyn Steel επανακυκλοφόρησε σήμερα (!!) τους Blackkout και σπάνιο υλικό από τους Καναδούς Kraken. Ακόμη πιο σημαντική επανακυκλοφορία είναι το "Don't Metal with Evil" από τους ΘΕΟΥΣ Halloween με τρία bonus από την Pure Steel. O δίσκος είναι εννιαμισάρι/δεκάρι ακατέβατο και αξίζει να αποκτηθεί όσο πολύ συγκεκριμένα πράγματα. :cool:
Τέλος (witchie, πωρώσου!!!)...
The Scream of the Iron Messiah
Πόσο τέλειο είναι αυτό το κομμάτι ρε πούστη μου! Μιλάμε φυσικά για τους έγχρωμους Αμερικάνους Black Death, οι οποίοι δίνουν μαθήματα αλητήριου street metal! Κάτι σαν Savage Grace (btw οι Black Death είναι προγενέστεροι) με μπόλικους Motorhead. Ειλικρινά hyper-must δίσκος για όλους τους χρήστες! :dfinger:
κάτι τέτοια κάνεις και δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία ,υπάρχουν πολλές στιγμές που ξυπνάει ο άντρας μέσα σου και απλά είσαι αξιαγάπητος....................................
για 9μισάρι όχι το don't metal with evil (αυτό το βαθμό τον πέρνει μόνο το port royal και 10 μόνο το balls to the wall) αλλά ένα χαλαρό 7.5 το πέρνει άνετα
Εχω να πω ότι το Blackkout γαμεί και δέρνει.
Δε ξέρω αν είμαι περίεργος, αλλά το Don't metal with evil δεν με συγκινεί ιδιαίτερα... (οκ είμαι έτοιμος για καταιγισμό μούντζας)
10 το balls to the wall και 12 το restless & wild :-)
και 47 στο Breaker που είναι και ο αγαπημένος μου Accept δίσκος!
Witchie, σε σχέση με "Port Royal" το "Don't Metal" άφησε το στο οκτώμισι! :P