ΑΜΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ
Printable View
είναι 1.72 και περίπου 80 κιλά. όχι "λεπτός", αλλά λεπτός για την κοιλιά που έχει. αν υπολογίσεις και τη σχεδόν ανύπαρκτη μυϊκή ανάπτυξη και το μικρό ειδικό βάρος του λιπώδους ιστού σε σχέση με τον μυϊκό, έχεις έναν νορμάλ άνθρωπο αν λάβεις υπόψη αυστηρά τα νούμερα.
σε 8χ8 το έπαθε. χειρουργείο και 6 μήνες ξάπλα.
Σόρρυ κιόλας, αλλά 1.72 και 80 κιλά ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ σε κανένα σύμπαν δεν είναι "νορμάλ" :P
καρντάσι: Πιάσε ένα Στύβεσαντ μπλε ρε φίλε...
Ονιμπότσος: Γάμησέ μας κι εσύ τώρα ρε, ο άλλος λέει θα μας δείρει-ξέρωγω, που να τον γαμήσω τα κέρατα, άκου εκεί ρε μαλάκα, κάτι άτομα που κυκλοφορούν, πωωω... βλέπω πάλι "μυγάκια" γαμωτημπαναγία μου, με έπιασε δύσπνοια, τι μαλάκας είναι αυτός.... ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΣΙΓΑΡΑ!...
Θεούλης.-
Πιθανη απαντηση αποτελει και το: " Στοϊβεζαντ λεγεται ρε ζωο, δεν ξερεις ουτε τι καπνιζεις, γαμωτημπαναγια"
[σφηνόπουτσας] στα ολλανδικά προφέρεται κάτι σαν "Στάαιβεσαντ" με τα "βε" και "σαντ" να έχουν και κάμποσο "ου" μέσα [/σφηνόπουτσας]
Ο Πετρος παντως ηταν Δανος και εκει ετσι τον ελενε. Εχουν και αγαλμα του μαλιστα.
Ελα λιγο που μιλαμε γα κωλοτσιγαρα σε θεμα για γυμναστικη και υγεια γαμωτ'
Spoiler
ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ
Σταματα εσυ Γκωλουμ!
Leech, θα επανελθω μετα απο σχετικη ερευνα, γιατι στα πακετα παν ειμαι 90% σιγουρος οτι γραφει Denmark.
στυβεσαν καπνίζανε μουνάκια ωραία όταν ήταν της μόδας το χάουζ, και τα έχω δοκιμάσει σε αφραγκές επειδή ήταν 25ρια (τα πρώτα νομίζω)
ειμαι σε ενα σπιτι στην Λυον και φοραω μια μπλουζα με ενα παλιο τευχος της βαβελ εξώφυλλο Μοεμπιους και βλεπω ενα ζευγαρακι γαλλω να δειχνει η κοπελα την μπλουζα μου... παω και της λεω.. Μοεμπιους , χι γουοζ Φρεντζ , χι νταιντ.. και η κοπελια μου λεει , οχι την κοιλια σου εδειχνα στο αγορι μου γιατι και αυτος ειναι λεπτος αλλα με φουσκωμενη κοιλια... <3
ρε...πλάκα έκανε, για την κοιλιά, επειδή αυτός, κάποιοι, δηλαδή, τεσπα. :|
μετά σήκωσες λίγο την μπλουζίτσα και υποψιάστηκε οτι είσαι ο φρικ. σε λίγα δευτερόλεπτα είχε μαθει την τραγική αλήθεια. δεν ξέρω αν πρόσεξες την απογοήτευση στo πρόσωπό της.. :teddy: :frik:
Λοιπον, πλεον στα πακετα γραφει μονο made in the EU οποτε δεν μπορω να διασταυρωσω αυτο που θυμομουν. Το αρθρο απο τη wikipedia οσον αφορα στα τσιγαρα κανει ενα μικρο λαθακι, ειναι μονο της ΒΑΤ το συγκεκριμενο κατι που ενισχυει καπως τη μη-Ολλανδικη προελευση, αλλα δε θυμαμαι να ηταν ποτε της Rothmans, αρα ουτε Βρετανικο ειναι. Θα το ψαξω και περεταιρω ομως, γιατι αυτο για το αγαλμα δεν το ειπα στην τυχη. Δεν ξερω Leech αν προκειται για καποια περιπτωση πληρους συνονυμιας, μεταξυ του Ολλανδου κυβερνητη και καποιου Δανου καπνοβιομηχανου.
Μπρομμισσαρ, εμενανε τετοιες πλακες με κοιλιες και γκωλους και γαμησια δε μ'αρεσνε, για αυτο θα δσουμε ενα ραντεβου για ξυλο (και αποπαρασιτισμο) να τελειωνουμε! :p
Αφηστε τιν κοσμο να μιλαει για αθληση και κοιλιακους φετιδια να 'ουμ!