Ζιλμπέρτο ?
Printable View
Ζιλμπέρτο ?
ακουγεται για μπιαρσμιρ...δεν με ενοχλει ιδιαιτερα..
αν ειναι καποιος απο ενδεκαδα- οποιος και να ειναι- ειναι απλα, τραγικο λαθος...ακομα και ζιλμπερτο τωρα δεν εχει λογικη να τον στειλεις τελευταια στιγμη....
αν είναι για μπίαρσμιρ στο καλό και ευχαριστούμε πολύ.
Στη ροζενμποργκ ο μπιαρσμιρ
κεφαλιά από κόρνερ στον αγώνα με τον Αρη.
Αφού πρώτα κάνουμε πάρτυ στην περιοχή τους :)
δεν έχετε καμία δουλειά εδώ κύριε. περάστε έξω παρακαλώ.
Είναι που είμαστε υπερπλήρεις σε άμυνα και πάγκο και ενδεχομένως να ήταν περιττός ο-κατά τα άλλα-μέτριος Σουηδός.
2.5 μήνες ρε γαμημένε,2.5 καταραμένους μήνες κοιτάζατε πως να τα κονομήσετε και εσύ αλλά και οι υπάλληλοι της εταιρίας σου και μου χες τους αυλικούς σου να λένε ότι είμαστε αραχτοί και λάιτ και περιμένουμε μόνο εξαιρετικές περιπτώσεις.Γελάει ο κόσμος.
Τρέξτε τώρα να μου φέρετε δανεικούς και φτηνούς Λόπεζ.Στα γήπεδα 5 Χ 5 υπάρχουν ακατέργαστα διαμάντια.
Αυτοί που κερδίσανε το τουρνουά "Puma Mykonos 2010" να περάσουν από το κόσκινο του τμήματος scouting.
Edit:
http://www.sportaction.gr/media/Mome...rcia/800_7.jpg
"Ορίστε νεαρέ μου,η φόρμα εργασίας σου."
Σε ολα συμφωνω εκτος απο αυτο για μπιαρσμιρ..πραγματικα ηταν αχρειαστος..εχουμε τοσους παιχτες που μπορουν να παιξουν κεντρο αμυνας...δε λεω οτι ειναι καλοι και προφανως θα ηθελα εναν σοβαρο αμυντικο αλλα τσαμπα θα τον κρατουσαμε...
Good riddance,αν και θα προτιμούσα να ήταν ένας εκ των Καντέ-Σαριέγκι.
γενικα ολοι μας οι αμυντικοι σχεδον ειναι της ιδιας κατηγοριας
Μετά τους Μπιάρσμιρ (Ρόζενμποργκ) και Κλέιτον (Μέταλουργκ Ντόνετσκ), ήρθε και η σειρά των Μάντζιου και Μελίσση να βρεθούν πολύ κοντά στον επόμενο επαγγελματικό τους σταθμό.
Οι δύο ποδοσφαιριστές των πρασίνων μετά από συνεργασία των Κάρλος Φρέιτας και Βασίλη Τσάρτα βρίσκονται πλέον λίγο πριν την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με την πορτογαλική Μαρίτιμο!
Σε ό,τι αφορά στον Μελίσση μιλάμε για μεταγραφή, ενώ για τον Μάντζιο το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για δανεισμό με οψιόν αγοράς.
:disco:
edit: ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ
αργησε ομως
Καταρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.
Έχω να σου πω ότι γενικά με σοκάρει πόσο αφελής είσαι σχετικά με τον ΠΑΟ και στη φούρια σου να κρατήσεις τη μέση οδό, εξυπηρετείς ουσιαστικά (όχι εσύ συγκεκριμένα αλλά όλοι οι "μετριοπαθείς") την παρούσα άρρωστη κατάσταση. Λες ότι είσαι ο πρώτος που θα χαρεί με την ενδεχόμενη αποχώρηση του τζίγγερ αλλά αναγνωρίζοντας προσφορά στην οικογένεια δε συμβάλλεις σε αυτό. Έχουμε κόντρα μαζί τους και χαρίζοντας τους επιχειρήματα, παίζουμε το παιχνίδι τους. Για μένα η μόνη σημαντική προσφορά του καπετάνιου του γλυκού νερού ήταν η Παιανία αλλά κατέληξε πολύ γρήγορα να τα έχει πάρει πίσω στο πολλαπλάσιο αφού ο Παναθηναϊκός πληρώνει για τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό του κέντρου και επιπλέον έχοντας μπει στο σχέδιο πόλεως η αξία της γης φτάνει σε τρελά επίπεδα.
Πιθανώς, έχει κάνει και καλά πράγματα αλλά δε θυμάμαι κανενα σημαντικό από τότε που ασχολούμαι. Μια ζωή το παρατσούκλι "καβούριας" θυμάμαι. Και να σου πω και κάτι άλλο; Έχουν λυσσάξει όλα τα πουτανάκια τους για τη φιλία Πατέρα-Μαρινάκη, λες και είναι μεμπτό και ασυνήθιστο να έχεις φίλους που είναι οπαδοί άλλης ομάδας ή ότι θα έπρεπε να προβλέψει πως θα αγόραζε τον οσφπ. Για τα παρεάκια του Βαρδή με το Σώκο όμως κάνουν μόκο. Επίσημος καλεσμένος σε γάμους, βαφτίσεις κλπ της οικογένειας ήταν πάντα. Κι άμα σκεφτείς ότι ποτέ δεν μπλέχτηκε ο ένας στις δουλειές του άλλου, δεν είναι κι αβάσιμες διάφορες θεωρίες συνομωσίας.
Σκάω όμως γιατί κουράζεται ο θρεντ στάρτερ.
Όταν βρεθούμε από κοντά, θύμησε μου να σου πω και κάτι άλλο.
Τελευταιο ποστ μου ετσι και αλλιως και οι 2 τα εχουμε πει .. καταρχην δεν εχω καμια φουρια να κρατησω τη μεση οδο.. λες και παιρνω ποσοστα απο το αφεντικο..ειναι η γνωμη μου και δε νομιζω οτι ειμαι ο μονος που τη συμμεριζομαι.."Λες ότι είσαι ο πρώτος που θα χαρεί με την ενδεχόμενη αποχώρηση του τζίγγερ αλλά αναγνωρίζοντας προσφορά στην οικογένεια δε συμβάλλεις σε αυτό" .. αυτο δεν εχει νοημα..τι σημαινει αυτο δλδ? οτι επειδη τα εχει κανει πουτανα τα τελευταια 10 χρονια πρεπει να διαγραψουμε τα παντα? ναι πες οτι εχει κανει ελαχιστα..αλλα εστω και αυτα τα ελαχιστα τα αναγνωριζω..το οτι τα αναγνωριζω δε σημαινει αυτοματα οτι ειμαι υπερ της οικογενειας και οτι θελω να τους βλεπω να κανουν κουμαντο στον παναθηναικο οσο ζω..πολυ απλο ειναι..
αυτα τα ολιγα..αν το θυμηθω οταν βρεθουμε θα στο πω :P