thnx ρε! :P
σήμερα ανέβηκε ένα κολλητάρι που σπούδαζε εκεί, αλλά τώρα κ αυτός φιλοξενούμενος. μπορούσα να χωθώ κ εγώ αλλά δε θα ήταν το ίδιο :|
Printable View
thnx ρε! :P
σήμερα ανέβηκε ένα κολλητάρι που σπούδαζε εκεί, αλλά τώρα κ αυτός φιλοξενούμενος. μπορούσα να χωθώ κ εγώ αλλά δε θα ήταν το ίδιο :|
ευτυχώς εγώ έχω ακόμη κάποιες άκρες 8)Quote:
Originally Posted by Raven Lord
πάντως αυτές τις ημέρες σίγουρα θα ήθελα να είμαι επάνω... αν και στις γιορτές της παλιάς πόλης γουστάραμε πιο πολύ
γεια σου ρε μπιλια πιξελίστα :P
γαμώτο μου λείπει ολίγον η παλιόπολη :touched:
θα σου λεγα να ρθεις στη "σπηλιά" του φίλου του Σκραπ που θα πάω να μείνω εγώ αλλά δεν ξέρω αύριο που θα ανέβω πόσους θα βρω εκεί μέσα :PQuote:
Originally Posted by Raven Lord
για σου ρε μπον γαμωτη σου.εχουν αρχίσει ήδη και βουίζουν οι εστίες. Ολο ροδακια απο βαλιτσες ακούω. Η παραγωγή μας σε σκατο θα διπλασιαστεί και πολυ φοβάμαι system failure.
θα στουμπώσει καμιά αποχέτευση και θα σκάσει κανα συντριβάνι σκατού στη μέση των εστιών σα θερμοπήδακας...Quote:
Originally Posted by distortionofperception
μπουρδέλο όλα!
χαχαχαχαχα ρε ! εσύ μένεις και μακρία ρε δεν σε φτάνει η δυσωδία από κει κάτω χαχαχαχαQuote:
Originally Posted by distortionofperception
εστίες :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
*θα ανέβω λείαν συντόμως για να γεμίσω τον βόθρο του μιουζικ σερβερ :wink:
γρήγορη ερώτηξη:
ποιος είναι ο δήμαρχος στην Λάρισα, που γράφω ένα κείμενο, πλζ!
κωστας τζανακούλης νομίζω
καπως ετσι, ναι.
βρηκα τελικα το σαϊτ που εχουν οι μην_ανοιξω_το_στομα_μου :roll:
Είστε όλοι ΚΟΥΚΛΟΙ.
Και κούκλες.
Mε εχει πιασει νευρικο.Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
βλεπω μια πσιλοχοντροαδιαφορια στα ψυχεδελικα μου αλλα επειδεις ειμαι σκυλος μαυρος θα επιμεινω
γκρίνιας είσαι πολύ ρε αδερφέ.
Ω ρε φίλε. Τι ευτυχία να βλέπεις να δουλεύει για πρώτη φορά ένα feature της διπλωματικής σου, το οποίο παλεύεις καιρό να υλοποιήσεις. :disco:
μα αφου ειναι καλα ρε αφου...ασΚετο....εχεις δει το thriller me ton dolofonia pou eina ntymenos kai me maska Reagan?