Κανάκης δίνει ρεσιταλ.
Printable View
Κανάκης δίνει ρεσιταλ.
επειδη μου γυρισες τα αντερα αναποδα,θα απαντησω οσο πιο ευγενικα γινεται(θα κρατηθω πολυ δλδ).Quote:
Originally Posted by Mr Mojo Rising
αν δεν εχεις βρεθει μπροστα σε μια τετοια φαση,καλυτερα να μην μιλας.γιατι τους μπατσους δεν τους ενδιαφερει το αν τους δουν(ετσι και αλλιως εκεινη την στιγμη που βγαινουν απο τις κλουβες οι καμερες ειναι κλειστες),αλλα το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
το οποιο αποτελεσμα ειναι να πανε ΜΕΤΑ οι καμερες,και να καταγραψουν τις καταστροφες των αντιεξουσιαστων.
απαντω τωρα στο β σκελος.
δεν με νοιαζει αν ειναι ουτοπικο η οχι,δεν με νοιαζει η γνωμη σου βασικα.εγω δεν ειμαι απο τους αναρχοπατερες που πιστευουν οτι μπορει καποια στιγμη να επικρατησει η απολυτη αναρχια(το πιστευα στα 15 μου αυτο),αλλα απο τους ανθρωπους που απλα αντιδρουν(οχι μεσα σε φορουμ και στο νετ,εξω) για να αλλαξει κατι.δεν ειμαι ενας απολιτικος καφρος οπαδος οπως ο ρεηζορ(ασχετα αν γουσταρω μια ομαδα),και δεν ειμαι κανενας κατσαπανκης μπαχαλος.
μιλας γενικως για σπασιματα,ναι ρε φιλε,ειμαι υπερ του να σπαμε τραπεζες,πολυεθνικες,τμηματα.εξ αλλου την δευτερα ηταν κοσμος εντελως ασχετος με το κινημα εξω στους δρομους,ηλικιας 50 και 60 χρονων,οι οποιοι μας ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ.
ειμαι εναντια στην καταστροφη και λεηλασια καθε ιδιωτικης περιουσιας μικρομεσαιων.οπως ολοι οι αναρχικοι,ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΙ ΚΑΦΡΟΙ.σε καλυψα με τα λεγομενα μου?αντε στο διαολο τωρα αρχιμαλακα.
μπορις σαν σε ευχαριστω φιλε.ειναι ανασκελα σπιτι της η κοπελα και ειναι καλα.
να μην ξεχασω να ευχαριστησω τους μπαχαλους,ελληνες και μεταναστες,οι οποιοι μας βοηθουν τοσο πολυ αυτα τα χρονια,που τους παρεχουμε αλληλεγγυη,που τους στηριζουμε σε καθε φαση,και αυτοι μας μαχαιρωνουν οπου μας βρουν εξω-επειδη ειμαστε φλωροι με τζιβες ή μοικανες,καταστρεφουν πορειες για να κλεψουν σοκολατες απο περιπτερα και συνεχιζουν ομορφα τις ζωες τους.
κηπ γκοινγκ παιδες...θα μπορουσαμε να αλλαξουμε ολοι μαζι και τις δικες σας ζωες,αλλα φαινεται οτι δεν το πολυθελετε...
ναι, υπήρξε η ευκαιρία, αλλά διαφωνώ ότι θα μπορούσε να αλλάξει κάτι τελικά. είναι θέμα νοοτροπίας και για να εφαρμοστεί "κάτι_πιο_δίκαιο" θα έπρεπε να δεχθούμε ότι οι άνθρωποι ατομικά και συλλογικά είναι έτοιμοι να παραμερίσουν το προσωπικό τους συμφέρον.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Quote:
Originally Posted by Ace
το θράσος και η μισάνθρωπη ψυχολογία μπάτσου σε όλο τους το μεγαλείο
Άκουσα και το τρομερό επιχείρημα, που καταδικάζει τον μικρό σε θάνατο από μόνο του. Ο πιτσιρίκος, λοιπόν, παρότι γόνος εύπορης οικογένειας και κάτοικος τρέντι προαστίων, ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!!!!1Quote:
Originally Posted by VirusXI
Σήμερα ήμουν σε ένα μεγάλο σουπερμάρκετ, στην Αργυρούπολη, για δουλειά. Σε ένα διάδρομο, δύο κυρίες συζητούν περί καμμένων τραπεζών, οπότε η μία, γύρω στα 55, πετάει το εξής "... πληρώνουν δάνεια ακόμα, οπότε τις καίνε για να μη χρωστάνε. Εγώ έτσι πιστεύω."
Φεύγοντας, ανακαλύπτω ότι το ΑΤ της περιοχής έχει δεχθεί επίθεση. Το έκαψαν ή κάτι, δε μπορούσα να πλησιάσω με το αμάξι. Φαντάζομαι και γι'αυτό υπέθεσαν ότι κάηκε για να ξεχαστούν οι κλήσεις κάποιων.
Σοβαρά τώρα. Τα ονόματα των αστυνομικών στο τέλος. Από που στο διάολο τους μαζεύουν?Quote:
Originally Posted by Candiru
για να αλλάξει κάτι πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς από μέσα μας πολλά πράγματα. Σε επαναστάσεις δούλων, όταν επικρατούσαν πάλι κάποιοι από αυτούς γίνονταν αυτοκράτορες και οι υπόλοιποι πλήβειοι ή δούλοι. Αλλά το ίδιο δεν έγινε και σε πιο οργανωμένες επαναστάσεις στην πρόσφατη ιστορία;Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Διατηρούμε την εσώτερη μιζέρια μας με επαναστατική φρασεολογία τραγουδούσε ο Νικόλας
http://patras.indymedia.org/local/webca ... -thumb.jpg
Οι "καταστηματαρχες της πατρας"
ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ!
όλη η κατάθεση: http://troktiko.blogspot.com/2008/12/bl ... _6258.html
kai mono to onoma tou mpatsou den fwnazei F-A-S-I-S-T-A-K-I?Poso mallon to onoma tou patera
edit:fovotan gia th zwh tou apo thn epi8esh tou ORGISMENOU PLH8OUS
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Skalani Caveman
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ (10/12/2008)
Η Σχολή Μωραΐτη έχει πάγια αρχή της να μη κοινολογεί σε κανέναν οποιασδήποτε φύσης πληροφορία σχετική με τους μαθητές και τις μαθήτριές της είτε κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους είτε ύστερα από αυτήν. Στην τραγική, όμως, περίπτωση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει δημόσια μια σχετική δήλωση γιατί κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του.
Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γ’ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότα
απο http://www.moraitis-school.com/school/
είδα στο αλτερ ρεπορτάζ για Πάτρα και αηδίασα.
δεν υπάρχει ελπίδα ρε, μόνο αυτό:
μέχρι να ποστάρω, ο τύπος στο alter (όπως και πολλές φορές σήμερα από διάφορους σε διάφορους σταθμούς) άφησε να εννοηθεί ότι έχει καταγγελίες κ για αυτά που δε λέγονται. για τους χρυσαυγίτες ο συγκεκριμένος - για τους "κουκουλοφόρους¨ άλλοι.Quote:
Originally Posted by regularpaul
file mojo eisai ektos topou kai xronou e. exeis faei trelh karamela. tha sou apantisw molis gurisw arga pali ,an kai kala ta eipe o punksi. tis fwtos me tous asfalites sas postara to link apo xtes re
milhsa me patra 200 xrusaugites apo athina leei katevikan kai oles mou oi plhrofories anaferoun ta idia pou xeroume oloi kai leei ka ito indymedia
sthn poreia egine tsi poutanas polus laos