μας νοιαζει απο που αποφοιτησε ο καθενας;
Printable View
μας νοιαζει απο που αποφοιτησε ο καθενας;
:shock:
Παίζετε απίστευτο μπάσκετ ε. Θα προτιμούσα να έπαιζε απίστευτο μπάσκετ η ΤΣΣΚΑ προφανώς, αλλά δηλώνω εντυπωσιασμένος.
Τελευταίο τάιμ άουτ και θυμήθηκα γιατί δε θέλω να παρακολουθώ μπάσκετ και ειδικά τελικούς :|
Από ένα ημίχρονο έκαστος,ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρώτο ημίχρονο από σας, ασσύληπτη άμυνα και μαθήματα υπομονής από ΤΣΣΚΑ στο δεύτερο, κρίμα που το πήρατε κ αυτό στην τελευταία επίθεση του αντιπάλου. Πούστηδες =ρ
Τι να πεις μετά από αυτό, ακόμα δεν έχει πάει αίμα στα άκρα μου.
Θα ήταν αδικία αν δε το σηκώνατε σήμερα, είχατε και εχθρική διαιτησία εκτός των άλλων.
Αν υπάρχει κάτι που θαυμάζω στον Παναθηναϊκό, είναι η νοοτροπία του και η ψυχολογία με την οποία κατεβαίνει σε κρίσιμους αγώνες, κάτι που αποδεικνύεται και από τα "μεγάλα" σουτ του.
Αυτό ακριβώς λείπει από μας, αλλά δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Και εμείς έχουμε κάνει τεράστια βήματα προόδου και αν συνεχιστεί η προσπάθεια, το να έρθουν οι τίτλοι είναι θέμα χρόνου.
"Τα λέμε σε 10 μέρες".
ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΓΛΙΤΣΙΔΕΣ ΖΕΛΕΔΕΣ. Τεσπα. Η διαιτησια 100-0 με Ρώσσους. Αλήθεια.
ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ
στο 2ο ημίχρονο η διαιτησία έπαιξε 90-10 τσσκα... στο 1ο είδαμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
καλα ενταξει τι να λεμε τωρα....ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΤΣ...ηταν σιγουρο οτι η τσε ες κα θα το γυριζε , δεν περιμενα τοσο πολυ αλλα λιγο με τους διαιτητες λιγο με ενα ξεκολιασμα απ τα τριποντΑ γυρισε για τα καλα.
ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα κερδιζαμε με 5-7 ποντους αλλα ετσι οπως πηγε τελος καλο ολα καλα.
απιστευτη ομαδα η τσε ες κα.παναξιοι πρωταθλητες σε εναν απ τους καλυτερους τελικους.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΕΥΡΩΠΗΣ 2009
ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ !!!!!!!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΟΥΤΣΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Περπέρογλου μας ξύπνησε λίγο σε κείνη τη φάση....