Το καλύτερο επεισόδιο που είδα τελευταία από Heroes! Άσε που τελειώνει με ΕΠΙΚΟΥΡΑ DEMOLITION Τ Bag θεός απλά σώζει την σειρά ξερωγώ.. :D
Printable View
Το καλύτερο επεισόδιο που είδα τελευταία από Heroes! Άσε που τελειώνει με ΕΠΙΚΟΥΡΑ DEMOLITION Τ Bag θεός απλά σώζει την σειρά ξερωγώ.. :D
4x08...wow...lame
Και υπάρχει κανείς που να μη μιλάει γιαπωνέζικα στην Αμερική;
gia onoma tou 8eou re lingas, htan parapolykalo!!
time travel dillhmata pou 8a zhleue k o mpernis (lol), "ok_to_katalabame_o_T-bag_einai_evil", o Shylar de mporei na allaksei to parel8on tou, o Hiro ta kanei ola skata, yperoxa pragmata.
OK, παραδεχομαι οτι ειμαι θυμα των αμερικανικων σειρων
αλλα υπαρχουν και ορια στην βλακεια
μετα απο αυτο το επεισοδιο, σταματαω αυτο το τερατουργημα οριστικα
Μούφα το επεισόδιο αν και για πρώτα φορά αφήνει την αίσθηση οτι φτιάχνει.
Αλλά υπάρχουν πολλά χειρότερα επεισόδια για να ξενερώσει κάποιος και να το παρατήσει.
συμφωνοι, αλλα λογω μαζοχισμου αντιστεκομουν
οχι πια! στα τσακιδια
Το χειρότερο επεισόδιο Heroes EVER! E V E R !!! Έλεος με τον φλωρό-Χίρο! Θέλουμε τον σαμουράι Χίρο της πρώτης (ή δεύτερης;;;) σεζόν με την κατάνα στην πλάτη! Όχι είναι μυξο-βλαμμένο που κάνει ΓΟΥΑΤΑ(!) μόνο σε ηλίθιο χαρούμενο μπεμπεκίστικο παιδιαρίστικο ύφος (ενώ θα πρέπε όταν σπάει στο ξύλο τους άλλους :D:D ). Αυτά.
είμαι το 14ο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν και ίσως να είναι η καλύτερη σεζόν , αν και προς το τέλος με έχει κουράσει λίγο . "τι-μπαγκ" και σαηλερ ανεβάζουν πολύ το επίπεδο της σειράς .
ποσα επεισόδια εχει η σεζόν ? θα βγάλουν κιαλλη σεζόν ?
εγω τοκοψα στην 3η
οι θεαματικοτητες εχουν πεσει πολυ οποτε μαλλον για κοψιμο παει
καλα τι καλυτερη σεζον οσους ρωταω αθλιο λενε οτι ειναι
η τρίτη σεζόν είναι πολύ άσχημη σεζόν αν εξαιρέσεις προς το τέλος που φτιάχνει πολύ .
και εγώ το είχα παρατήσει κάπου στην μέση της τρίτης αλλά πριν κάνα μήνα το ξανάπιασα .
http://www.chicagonow.com/blogs/show...x350-26824.jpg
bump, το ξεκίνησα πριν 3 μέρες και ΓΑΜΑΕΙ. δεν έχω τελειώσει την πρώτη σεζόν, μισή ντουζίνα έχουν μείνει, αλλά ως τώρα κυλάει πολύ όμορφα
Καλά, τα λέμε στη 2η :P
μια χαρα ηταν η σειρα και τελευταισ σιζον ειχαμε και τον θεο. μαλακια που το κοψανε...
ειχε ολες τις προυποθεσεις να γινει γαμω τις σειρες αλλα...
Να δεις κομμενα τυπου carnivale deadwood το καταλαβαινω, αλλα heroes ειναι απλος μαζοχισμος.