έλα, ωραίο επεισόδιο, είχε κι ενδιαφέρον περιστατικό.
Printable View
έλα, ωραίο επεισόδιο, είχε κι ενδιαφέρον περιστατικό.
Εμένανε πολύ μ'άρεσε πάντως. Μάλιστα αι λολντ σε φάσεις.
πολύ δυνατό το τελευταίο
για πείτε
θα παντρευτούν γουίλσον και χάους;
bump, το Lockdown ήταν το πρώτο που σκηνοθετεί ο Hugh Laurie
Μέτριο επεισόδιο.
Spoiler
Καλούλα σαιζόν είναι (FML που πριν κανα μήνα δεν είχα δει ούτε ένα επεισόδιο Χάουζ και τώρα μιλάω για την 6η σαιζόν) αλλά όντως δείχνουν να βρίσκονται σε ψιλοαδιέξοδο.
Νομίζω πρέπει να αρχίσουν να πεθαίνουν περισσότεροι συμπρωταγωνιστές.
Βασικά το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στη μέση της 5ης, από τη μια χρησιμοποιούν 6 σεζόνς μετά τα κλασσικά επεισόδια (που οκ δεν έχουν πλέον τόσο ενδιαφέρον γιατί τους χαρακτήρες τους έχουμε μάθει) και από την άλλη ό,τι κεντρική ιστορία βάζουν την ξεπετάνε γρήγορα όπως το ψυχιατρείο πχ και στα επόμενα επεισόδια δεν βλέπουμε συνέπειες από αυτή. Για μένα πρέπει να βάλουν κάτι που να κρατάει όλη τη σεζόν, όπως στην 4η πχ που νομίζω είναι άνετα η κορυφαία. Δεν λέω ότι αυτή τη στιγμή η σειρά είναι κακή ή κάτι, αλλά νομίζω έχει περιθώρια να βελτιωθεί και πρέπει για να μην γίνει πραγματικά βαρετή σε κάνα χρόνο.
para poly kalo epeisodio.
siga re paidia, mia xara einai h sezon apla ta eps einai autoteli, den iparxei kapoia sinexeia. an broun kati endiaferon pou na xei sinexeia -px poutso kai ksilo sto lucas kai tin cuddy na peftei stin agkalia tou xaous- ego eimai mesa.
episis ontws ftanei me tin klapsomouniasi tis cameron, den paleuesai kopela mou. breite kainourio gkomenaki ston chase.
6x17, πολύ καλό το αστειάκι του House :)
Ρε σας είπα φέρτε πίσω τη Νόρα και με φέρατε τη Λίμπυ ;
I :pink: taub
Στιγμές άπειρου κάλλους εφάμιλλες με τοκι ακόμη παραπέρα! :sad:Spoiler