Έβαλα το ΜΣΝ 8 Βητα
Με το που πατάω το sign in πετάει παράθυρο που λέει ότι δεν μπόρω να συνδεθώ.
Τι μπορεί να φταίει;
Printable View
Έβαλα το ΜΣΝ 8 Βητα
Με το που πατάω το sign in πετάει παράθυρο που λέει ότι δεν μπόρω να συνδεθώ.
Τι μπορεί να φταίει;
To MSN 8 Beta.
Χρειάζεται ειδικό beta testing account.
Δεν χρειάζεται μπέτα ακκάουντ. έκανα το ίδιο αριβώς και είχα το ίδιο πρόβλημα.
δες το θρέντ Msn probs.
βασικά μαλακία είναι το μσν 8 από την αποπση οτι για να το αξιοποιήσεις, πρέπει να το έχουν και οι άλλοι.
8elei na grafteis stous beta testers kai sou stelnoun confirmation email
mporei na sou steilei kai invitation enallaktika kapoios pou exei to 8
bebaia yparxoun kai cracks
τι? για το Live messenger beta μιλάμε έτσι? Απλά κατέβασε το installer από κάπου (στο msn site μου έδινε μόνο ελληνική έκδοση οπότε το βρήκα απαλλού) και βάλτο. Τι κράκς κλπ λέτε?
an den eisai beta tester de se afinei na kaneis log in re
μια χαρά σ'αφήνει. εμένα μ' άφησε τουλάχιστο. απλά έπρεπε να κάνεις ένα ακκάουντ στο γουίντοους λάιβ μέσατζινγκ, ή κάτι τέτοιο. και να μπείς από κει. απλά μετά απαφτό, έπρεπε να μπείς και σε ένα λίνκ που σε έδινε. εγώ αφτά έκανα και μια χαρά δουλεπσε.
e to idio leme
Την πρώτη θέση ανάμεσα στις χώρες της διευρυμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέχει η Ελλάδα στη πειρατεία λογισμικού. Σύμφωνα με Παγκόσμια Μελέτη που πραγματοποίησε η IDC και παρουσίασε η Business Software Alliance το ποσοστό πειρατείας στη χώρα μας ανήλθε το 2005 στο 64% σημειώνοντας οικονομικές απώλειες της τάξεως των 125 εκατ. ευρώ ($157 εκατ.). Όπως σημειώνεται στη μελέτη η Ελλάδα -κατέχοντας για τρίτη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση ανάμεσα στις χώρες της διευρυμένης Ε.Ε.- δεν κατάφερε να μειώσει το ποσοστό πειρατείας, αποτελώντας μαζί με την Ιταλία, τις μόνες δύο χώρες που έχουν περισσότερο από 50% διακίνηση παράνομου λογισμικού.
Σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2005, το 35% του λογισμικού που εγκαταστάθηκε σε Η/Υ ήταν παράνομο. Ωστόσο όπως επισημαίνεται σχετικά, θετική πρόοδος παρατηρήθηκε σε ορισμένες οικονομικά αναπτυσσόμενες χώρες της Μέσης Ανατολής της Κεντρικής / Ανατολικής Ευρώπης και καθώς και στην Αφρική, την Κίνα, τη Ρωσία και την Ινδία. Αλλαγή που οφείλεται κυρίως σε ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και την καταστολή της πειρατείας.
Για την χώρα μας σημειώνεται ότι το αυξημένο κατά δύο μονάδες ποσοστό από το 2004 στο 2005 υπερβαίνει κατά πολύ τόσο το μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (28 ποσοστιαίες μονάδες) όσο και αυτό των χωρών της Μέσης Ανατολής (7 ποσοστιαίες μονάδες).
:dfinger:
Είμαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού με το γαμοΜΣΝ. ΠΑΡΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!
Γάμα τη μωρέ τη μαλακία.
τα κατάφερα.
Μπουλετ και Γκουντ Σαν θνξ ε λοτ
φωτοστέφανο
Επι τέλους πότε θα καταλάβουν οτι σε μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων το οτι πηγαίνει κάποιος στις αντιγραφές σημαίνει οτι δεν θα αγόραζε το πρόγραμμα ακόμη και αν δεν υπήρχαν;Quote:
Originally Posted by Bullet
Μου λείπουν οι παλιοί καιροί που πήγαινες σε ένα μαγαζί, έβλεπες τα μεγάλα χάρτινα κουτιά των παιχνιδιών και διάλεγες που θα ξόδευες τα λεφτά που είχες μαζέψει τόσο καιρό. Μετά πήγαινες σπίτι και γεμάτος χαρά το άνοιγες και ξεφύλλιζες το manual όσο έκανε εγκατάσταση.
:touched:
Να φάνε σκατά τα DVD cases.