πολλά νερά με τα αντιφλεγμονώδη και οχι για πάνω από 6-7 μέρες
Printable View
πολλά νερά με τα αντιφλεγμονώδη και οχι για πάνω από 6-7 μέρες
με ενα γρηγορο ψαξιμο απο οτι ειδα σωστα ειναι και τα 2. πχ
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B...81%CE%BF%CF%82
entit βασικα χρησιμοποιουνται και τα 2, το αθλητιατρος ειναι πιο σωστο ετυμολογικα
Κατα τα αλλα ακριβως αυτο που ειπε ο Raven, που συμφωνει με αυτο που ειπα γω :P
Όλα αυτά είναι μαλακίες. Εμένα θα ακούσεις, που οι αστράγαλοί μου είναι αλλαγμένοι καμιά 20αριά φορές:
θα πάρεις ένα πανί, θα το απλώσεις καλά, θα στουμπίξεις μέσα 1-2 κρεμμύδια μεγάλα, θα βάλεις μπόλικο αλάτι και θα το τυλίξεις γύρω από τον αστράγαλο. Θα βάλεις γύρω τους κι ένα δεύτερο πανί, για να μη φεύγουν τα ζουμιά από το κρεμμύδι και σου γαμήσουν τα καινούργια φοιτητικά έπιπλα που πήρες από το μπιτ-παζάρ. Αυτά φυσικά θα τα κάνεις και θα ξαπλάρεις άνετος κι ωραίος, με το πόδι κάπως ψηλότερα από το υπόλοιπο σώμα.
Αν δεν ξεπρηστεί και δεν παίζεις μπάσκετ σε 1 εβδομάδα και πάλι, να μη με λένε OniBanKenbocho. Είναι αρχαία μέθοδος των Jedi αυτή που σου λέω.
Spoiler
ΥΓ. Σε τιμώρησε ο θεός που πήγες για μπάσκετ και δεν είπες κουβέντα
Αυτό με το κρεμμύδι εν τω μεταξύ είναι γιατροσόφι που το πιστεύει κόσμος πολύς
Κανονίστηκε στο πόδι ρε, με παίρνει ένας γνωστός τηλ σε φάση "έλα ψάχνουμε άτομο και δε βρίσκουμε σε μία ώρα να είσαι εκεί" και δήλωσα διαθεσιμότητα που να μη δήλωνα ο μαλάκας.
btw πολύ ωραία τα γηπεδάκια στην παραλία στο ύψος της μπότσαρη, αν είχαν και λίγο καλύτερο φωτισμό θα ήταν μπόμπα
Σας έχω όλους ρε. Γεράμματα φορ τεχ γουίν.
Όταν πήγα ελλάδα, κάτι κόλησα, είτε απο το αεροπλάνο είτε απο το ανήψι μου ή απο ένα άλλο πιτσιρίκι, εκεί της παρέας. Έν τάχει, βήχας χωρίς φλέμματα, μύξες, πέρασε τέσπα (τα κλιματίστικά δεν βοηθάνε) και μέχρι να γυρίσω πίσω ήμουν, σχετικά, καλά, απλά με το δεξί μου αυτί βουλωμένο. Αυτό το αυτί, έχει μια προϊστορία, κάτι οι βουτιές, κάτι οι ελεύθερες καταδύσεις, κάτι το καυτό ατσάλι των Μάνογουορ και των Μπάττλ Ρόαρ (ΡΕ ΜΟΥΝΗΑ), ήταν πάντα σαν αυτά τα γατάκια που πέφτουν απο το μπαλκόνι και ζούνε, αλλά πάντα πάνε πιο αργά απο τα αδερφάκια τους. Και αρχίζει εδώ και μίαμιση βδομάδα να σφυρίζει. Λευκός θόρυβος, σφύριγμα σαν να έχω αφήσει ανοιχτό έναν ενισχυτή. Το σαββάτο πήγα στο walk-in centre στο Swindon, το είδα, και είναι πεντακάθαρο, δεν είναι πρισμένο, δεν δείχνει σημάδια κακοποίησης απο την αρρώστια. Άρα, είτε ήταν ετοιμόροπο και οι πτήσεις το κάναν να κλάσει τελείως ή δεν ξέρω γώ τι. Έκλεισα ραντεβού να πάω να το κοιτάξω σε ειδικό (εδώ τα walk-in centers είναι σαν τα δικά μας εξωτερικά) αλλά χοντρικά, με ενημέρωσαν ότι μάλλον πάω για ακουστικό. Δεν θα χάσω ισοροπία ή προσανατολισμό (ήταν το πρώτο που ρώτησα) αλλά αν χρειαστεί να βάλω, απλά θα κρατάει απ'έξω τον ήχο του αυτιού μου που πεθαίνει ουσιαστικά, καθαρίζοντας τον περιβάλοντα ήχο και επιτρέποντάς μου να ακούω νορμάλ πάλι. ΣΚΑΤΙΓΕΡΑΣ ΡΕ, ΡΑΜΟΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 38.
Περαστικά! Φίλε, έτσι είναι το ατσάλι. σπάει κατευθείαν. Μάλλον θα αρχίσω και εγώ να φοράω ωτασπίδες σαν τους βορειοευρωπαίους που κοροιδεύω. Είμαι και ένα βήμα πριν τα 38 και οι jag panzer βγάλανε πάλι δισκάρα και δεν γίνεται να το ακούς σιγά.
κανενα λαηβ διχως ωτοασπιδες, μην ειστε χαζοι.
https://www.amazon.co.uk/Alpine-Musi...lpine+ear+plug
Θένξ ρε. Ε, τώρα, τι να λέμε, μικροί ήμασταν, μαλακίες κάναμε... Που μυαλό...
Φιλε επαθα προσφατα διαστρεμα τριτου βαθμου (εκοψα ενα συνδεσμο ξεχυλωσα δυο). Καταρχας παγο θα βαζεις 2-3 φορες τη μερα για κανα 10-15 λεπτο μολις παγωσει το βγαζεις. Στα σουπρε μαρκε παιζουν κατι παγοκοιστες μπλε, που ειναι για αυτη τη δουλεια εχουν καταλληλη θερμοκρασια και καθονται και ακριβως οπως πρεπει. Πλεον τα θεωρω απαραιτητα για καθε σπιτι (γενικα οποτε παθαινω κατι φορτωνω οργανωτικα πιστευω σε καμια 5ετια θα ειμαι προσκοπος). Κατα δευτερον το ποδι ψηλοτερα απο τη καρδια (κατα προτιμηση) γιατι και καλα φευγει πιο γρηγορα το οιδημα. Αντιφλεγμονωδη τσιμπα για καποιες μερες γιατι ουσιαστικα γιατρευουν την φλεγμονη που εχεις εκει περα (για αυτο ειναι πρισμενο) πιο γρηγορα. Γενικα δε παιζει αλλη λυση απο αυτη, ειναι ενα πραμα που περναει ψιλομονο του. Για την ενημερωση εγω οταν το παθα (παιζει να το χα γραψει τοτε δε θυμαμαι ειναι τοσα πολλα πχια) την αλλη μερα επαιξα λαιβ με δυο διαφορετικες μπαντες (ματσιν παντσις και γκρεητ μπλακ σαρκ) Στη βδομαδα που λες πανω θα πας σε καναν ορθοπεδα να το ξανακοιταξει και λογικα θα σου πει να φορας aircast κανα 20ημερο. Καλο ειναι να κανεις και καμια φυσιοθεραπεια αμα σε παιρνει οικονομικα, εγω εκανα ρευματα, λεισερ, υπερηχους, ολα να 'ουμε. Το τελευταιο μερος ειναι σημαντικο γιατι και εγω νομιζα οτι ειχα δευτερου βαθμου καταγματακι και εκανα μαγνητικη και ο γιατρος μονο που δε μου κατεβασε παναγιες.
Όχι που δε θα'χες πάθει.
κοροιδεύω τους δανούς που τσακίζονται στο ίσωμα ή με το που δουνε βουνό, αλλά και οι δικοί μας φαίνεται δεν τα πάνε πολύ καλύτερα.
καλα εγω φιλε παρουσιασα διπλωματικη ηπια 1 φιαλη τεκιλα και τσακιστηκα στο ισωμα και τα γαμησα ολααααα. Ειχα ενα βιντεο που την επεφτα στη νοσοκομα που με εφτιαχνε και το ποδι ειχε μια μπαλα σα μεγαλο grape fruit πανω στην αρθρωση. Εννοειται οτι πριν παω νοσοκομειο ημανε με το κεφαλι κατω σε καναπε(ο) για over 2 ωρες οποτε ολη την επομενη μερα ειχα ιλιγγο. Ευτυχως πηρα το ttr μιζατο οποτε πηγαινα μπορουσα να μετακινουμαι. αχαχαχα.
Ωραια ηταν !!!
το διασκέδασες τουλάχιστον.
τελευταίο που έπαθα ήταν 5 μέρες πριν το Horns Up Fest, έψαχνα τράπεζα πριν πάω για μπύρες και κοιτούσα αφηρημένος τις πινακίδες των καταστημάτων. ε, δεν πρόσεξα ένα σκαλί μπροστά μου...
πήγα για μπύρες στο εξκαλιμπερ και μετά περπάτησα ως την πανόρμου και μετά ως το σπίτι στο γουδί... :P
στο Horns Up είχε πολύ χειρονακτική εργασία, ανέβασμα σε σκάλες και σκαμπώ για τα πανό κτλ οπότε ξαναπρήστηκε. το πρήξιμο πρέπει να έφυγε τελείως ένα μήνα μετά. γενικά, δεν πρέπει να έχουν μείνει και πολλοί σύνδεσμοι στους αστραγάλους μου από εποχές μπάσκετ οπότε δεν πονάει πια τόσο πολύ :P
trivia: δεν έχω πάθει ποτέ διάστρεμμα σε κανένα άλλο άθλημα εκτός από το μπάσκετ και μόνος μου στο ίσιωμα...