κάντε πρώτα αυτοκριτική για τα μακεδονικά και βλέπουμε και για τη γένοβα.
Printable View
ποιοι είμαστε εμείς και τι κάναμε στα μακεδονικά δηλαδή; τελικά επιτρέπεται να διαδηλώνουμε ενάντια σε επίσκεψη αρχηγών κράτους όταν έρχονται ως εκπρόσωποι της παγκόσμιας τράπεζας για να στηρίξουν το σαμαρά; ο άλλος σε τι φάση λέει "πάτος που κατεβήκατε σήμερα παιδιά" και μετά τρέχει να ποστάρει "ΟΜΓ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΞ".
τι φάση γενικά, επειδή είστε ο καθένας μόνος σας μπορείτε να λέτε ό,τι τρέλα θέλετε και να την αντικρούετε στο επόμενο δεκάλεπτο;
Για του λόγου το αληθές και περί μοναξιάς, εσένα σε βάλανε νκα ή είσαι ακόμα σκέτος εαακ;
Εσύ μπήκες σε καμιά σχολή να μάθεις τι είναι η νκα ή ακόμα εστετ/αναρχικός του σουπερμάρκετ είσαι; Βλαχάκι.
Δε ξέρω ποιός ήταν στο πάτωμα και ποιός τον έτριβε, αμφότεροι τουλάχιστον θα ξεραν να λύνουν κάνα τριώνυμο.
Γενικα οι εαακηττες παντα ειχαν συμπλεγματα κατωτεροτητας επειδη νιωθαν φλωροι και βαρετοι σε σχεση με τους αλητηριους ανενταχτους / αυτονομους / αναρχικους
Για αυτο και εχουν νοοτροπια κλικας στις σχολες
Οι αλητήριοι ανένταχτοι τι κάναν στη σχολή σου; Καπνίζανε;
η αλήθεια είναι ότι περίμενα να μπω 7ο έτος για να μου κάνουν αυτή την ερώτηση, αλλά αυτό που δεν περίμενα είναι ότι θα την κάνει ο αιώνιος πρωτοετής που ξέρει και από το ερ και από το μσν ότι ναι λοιπόν, είμαι ναρίτης από... τότε που είμαι και εαακίτης!
επίσης έχω φάει περήφανο μπουκέτο από φρικιό, συγχαρητήρια, είμαι φλώρος. επίσης φοράω γυαλιά και δεν επιθυμώ να καεί κάθε αφεντικό γιατί κάποτε ο θείος μου είχε βάλει έναν να δουλεύει στο ταξί του και δε θέλω να πεθάνει ο θείος μου.
τώρα που λήξαμε ότι είμαι φλώρος, πιθανόν και ΑΔΕΡΦΗ που δεν ξέρω να δέρνω καλά (προφανώς εν όψει της παγκόσμιας ειρήνης και κατάργησης κάθε εξουσίας), και ότι κάτι λέγαμε για το μακεδονικό γιατί ο παπαθεμελής και ο σαμαράς ήταν γνωστά μέλη του ΝΑΡ το '92 αλλά δε θυμάσαι τι γιατί έπεσε το google, ξαναρωτάω
γιατί είναι κακό να διαμαρτυρόμαστε ενάντια στη μέρκελ;
edit:
και αγάμητος ε, προφανώς, μην το ξεχάσουμε.
Εντωμεταξύ το πιο αστείο είναι το ότι όταν το ψαράκι/στρατιώτης νκας τα βρίσκει σκούρα, αναλαμβάνει το μεγαλύτερο κεφάλι. Αυτό θα πει συντροφικότητα και αλληλεγγύη. Ακόμα και στο ιντερνετικό bullying.
ban