http://a610.ac-images.myspacecdn.com...e54d344221.jpg
Printable View
Oi simpextes sou sto raid re palikare ti einai programmed?Quote:
Originally Posted by Parasight
Prwta kaneis ta normal dungeon na mazepseis kana rep kai drops na gineis full mple kai meta heroic kai kara mazi gia na gineis full epicQuote:
Originally Posted by Abruzzi
Mολις αγορασα τους εξοπλισμους για 22ο λεβελ. Ανεβαινω γοργα.
Αν αγοράζεις δεν θα ανέβεις και πολύ γοργά.
να ντυνεσαι απο τα κουεστ ρε,τα rewards
τελικα κατεληξα(λεμε τωρα) στο 6/44/11
ασχετο αλλα δε τους αντεχω τους ingame guru,ειδικα στα 70 η κατασταση εχει χειρoτερεψει "your gear sux,your spec sux" κουραση
Quote:
Originally Posted by cloud
Ναι. Κοιταξτε. Στην παρουσα φαση (22ο) τα μισα armor που ειχα ηταν σχετικα χειροτερα απ αυτα που δινουν τα βεντορς σε πολεις οποτε αλλαξα. Προφανως δεν αλλαξα τα παντα.
Σιγα σιγα στα κουεστ δινει παραπανω XP ενω πεφτει και κανα αντικειμενο της προκοπης.
Τωρα εχω και το Quest of Righteoysness που μου φαινεται απιστευτο παλουκι εκ πρωτης οψεως. Εχει και το 1/4 του κουεστ που πρεπει να γινει σε horde περιοχη. πφφ.
εντιτ ειναι προφανες οτι αν εχω κουεστ reward μποτες με 120 αρμορ και διαφορα συν ΔΕΝ την αλλαζω για μποτα απο βεντορ με 125 αρμορ.
Μιτς την ιδια μαλακια εκανα και γω στην αρχη και ξεμενα απο γκολντ,τα κουεστ δινουν πολυ καλο γκιαρ για να ντυθεις τραστ μι,ειδικα τα chain
Προς το παρον δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα χρηματων, ουτε καν shortage. Δεν ειμαι ΤΟΣΟ σπαταλος οσο φαινεται στα ποστ μου. Συν το οτι εγω παιρνω και το πρωτο Mount τζαμπα.
[quote=up_the_hammers_Festival]Oi simpextes sou sto raid re palikare ti einai programmed?[/quote:2mvrq12w]Quote:
Originally Posted by Parasight
Έβαλα ενα "(και)" αν πρόσεξες. Εννοώντας ότι αν απαξιείς εντελώς το PvP χάνεις το μισό παιχνίδι, ακριβώς γιατί το παιχνίδι είναι φτιαγμένο έτσι. Εσύ δεν δικαιολόγησες γιατί "τα bg είναι χάσιμο χρόνου" και γιατί το PvP δεν είναι "αληθινό παιχνίδι".
Τώρα δε σε νοιάζει και να αγοράσεις γιατί είναι όλα φτηνά, όσο ανεβαίνεις όμως δεν αξίζει τον κόπο. Ούτε απο AH εκτός αν βρεις κάτι πραγματικά χρήσιμο.
[quote=Parasight]Έβαλα ενα "(και)" αν πρόσεξες. Εννοώντας ότι αν απαξιείς εντελώς το PvP χάνεις το μισό παιχνίδι, ακριβώς γιατί το παιχνίδι είναι φτιαγμένο έτσι. Εσύ δεν δικαιολόγησες γιατί "τα bg είναι χάσιμο χρόνου" και γιατί το PvP δεν είναι "αληθινό παιχνίδι".[/quote:23cookol]Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
Τα bg είναι χάσιμο χρόνου επειδή είναι βαρετά, οι μισοί τα κάνουν exploit με διάφορους τρόπους και οι άλλοι μισοί είναι ελεεινά ντυμένοι που μπαίνουν για να πάρουν gear. Το μόνο pvp που υπάρχει είναι το arena, δυστυχώς, μόνο αυτό μου έχει λείψει απο το wow (και ήμουν του pve μάλιστα).
Τι να πω, είναι και απόψεις αυτά.
Πάντως ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω γενικά είναι ότι όλοι οι κολλημένοι με WoW τρώνε τη ζωή τους στο παιχνίδι, πωρώνονται και λιώνουν με τις μέρες (εγώ μόνο ώρες προλαβαίνω :P ), από την άλλη όμως, "Blizzard sux", "WoW sux", "BGs sux", "PvP sux", κλπ. Δλδ ρε φίλε αποφάσισε, ή γουστάρεις το παιχνίδι ή όχι. Αν όχι απλά σταμάτα το ή έστω ασχολήσου με το aspect του παιχνιδιού με το οποίο τη βρίσκεις, κανείς δε σε αναγκάζει να παίξεις ντε και καλά.
Σε καμία περίπτωση αυτό δεν απευθύνεται σε σένα προσωπικά cloud ή σε οποιονδήποτε άλλο ε. Γενικότερη παρατήρηση είναι από τα WoW fora.
μπαη δε γουεη ειμαι 22ο λεβελ και δε με εχει ικανοποιησει κανενα προφεσσιον.
πειτε ιδεες.
Mining / Jewelcrafting
Mining / Engineering
Mining / Skinning.
Το 1ο έχει τα χρήματα του Mining παρέα με το JC που α) αν το ψάξεις λίγο στο 70 θα σε χέσει στο τάλιρο β) θα έχεις τσάμπα gems για το gear σου μιας και μπορείς να τα κάνεις / βρίσκεις εσύ (όταν το 1 gem κάνει 50g το κέρδος είναι μεγάλο)
Το 2ο είναι σαν το αποπάνω μόνο που το engineering δεν βγάζει πολλά λεφτά.
Το 3ο είναι αυτό με το πιο πολύ gold. Πουλάς ότι μαζεύεις.
Station γκρατζ για το 70. Τώρα το παιχνίδι, όπως είδες, είναι εντελώς διαφορετικό και δεν έχει καμία σχέση με ότι ήξερες πριν. Ξέχνα το felguard για PVE/PVP μόνο για BG κάνει. Ή Affliction ή Destruction, το Destro όμως θέλει τουλάχιστον Τ5 gear για να δείξει τα δόντια του οπότε Affli ιζ δε γουέι του γκο.
Άρχισε νόρμαλ instances για rep, και μάζευε +dmg και +spellhit. Για PVE to stamina έρχεται 3ο. Για PVP έρχεται 1ο. Το Gladiators Staff που μπορείς να πάρεις από τα BGs με 27 χιλιάρικα είναι και γαμώ, μην το σκέφτεσαι και μάζεψε τα. Αυτά για τώρα.
εντιντ: Α ναι το σπεκ που έδωσε ο μπλίτζερ είναι καλό με τη διαφορά πως μπορείς στη θέση του Improved Curse Of Agony να βάλεις τους πόντους στο Suppression μέχρι να μαζέψεις +hit.
ναι αλλα τρελα queue ρε γμτ,μιση και βαλε ωρα για av ffs
Apo th stigmh pou ta BGs dinoun ta koryfaia pvp items gia sygkekrimena slots, mono xasimo xronou den einai. "Xasimo xronou" kai "vareto" gia kapoion allon einai na tros 30 wipes kathimerina sto idio boss. Kserete ti lene gia tis gnomes.Quote:
Epishs vazo stoixhma oti oloi eseis, pou thavete to pvp kai ta bgs kai thn arena kai otidhpote exei na kanei me ligo skill kai gnosh ton classes, paizete alliance.
Oson afora thn agora gear se opoiodhpote level einai plhros kathysterhmeno. Antikeimenika. 1on xalas lefta. 2on xalas xrono. 3on arga h grhgora ta antikathistas me kalytera. EIDIKA se mikra lvls pou kathe 3 levels allazeis olo to kit. Meinete sta quest rewards kai kana drop ths prokophs. An ayta de sou dinoun kalytera items, den ta xreiazesai.
Me liga logia, tsakisou ftase to 70 kai gama to gear. Otan pas 70, mazeyeis me thn hsyxia sou. Ego paizo tous neous xarakthres mou os ekshs: Kano quests. Otan ftaso se lvl pou mporo na kano kapoio instance, mazeyo OLA ta quests tou instance, trexo to instance, an katsei kana drop kalos. Ksanakanoquest mexri to epomeno instance. Sto 70 trexeis ola ta instances gia quests kai gear.
ksexasa na to pw paliQuote:
Originally Posted by BLi
skata stous Horde
My point exactly.Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
^Είστε όλοι φλώροι ρε, παιδιά του φωτός κιετσι, μη χέσω :P :D
Kai gia na milisoume ligo sovara ta battleground exoun plaka otan den exeis kati allo na kaneis. An thes na to pareis sta sovara tote mono se pvp guild pou kanei premade kai arena alla kai pali mporei na peseis se tipota karagiozides kai apla na perneis honour points.
afto pou me ekneyrizei einai na vlepo typous se dungeon me pvp armor kai na to paizoun full epic enw einai gia klotsies.
Kati allo pou mou thn spaei einai oti sto pvp perneis epic akoma kai eisai kathisterimenos epeidi tyxainei na kaneis bg me kalous paixtes h 12vs 1, enw se dungeon enas na einai malakas ton pinoun oloi opote den xanapaizei.
ayta
exeis ligo dikio gia tous guru kai tous kseroles alla na eisai openminded gt kamia fora i peira ton allon einai kalo pragma!an theleis tin gnomi mou gia lock pigaine 0-21-40 gia pve kai 24-37-0 gia pvp!Quote:
oso anafora tora oli tin lootologia pou anoiksate to thema einai oti pleon to game prosferei gear gia ola ta gousta! apla to thema einai oti me pvp kaneis pve! eno me pve gear dn kaneis pvp!
se sxesi me ta ntymena kwlozwa o noob einai noob! TELOS!stin teliki omws o kathenas kathise kai farmare to gear tou (eite pve eite pvp) opote nomizw einai lathos na ekneurizesai!
kai nai min dinete lefta sto AH! einai waste! to lvl up einai apla i eisagogi sto game kai tpt allo!kalytera kratiste lefta gia to 70!
auta!
pvp χωρις shadowburn;
haha! nai! soul link me felhunter einai to pvp m8!! auto to diaolemeno to skyli ta kanei ola!!dokimase to to specc! des tin lock mou an theleis (vlepe post pio panw)Quote:
ase pou to shadowburn einai kai ligo spatali apo shards!an sou aresei ksero go kai theleis na to exeis tha sou proteina ena specc 41-%-18 (ta 2 talents valta opou theleis) to opoio einai ena affliction pve specc me improved shadow bolt e kai logo unstable kai shadowburn kaneis kai pvp an kai gia na paikseis kalo pvp os affliction-destro theleis top pvp gear!
Αμπρούτζι, Soul Link/Siphon Life = Best PVP spec
Quote:
Originally Posted by illuzion_g
Γι αυτό το έχεις σαν finisher αν και, οκ, τα shards είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Lock. Να έχετε μπόλικα. :P
Επίσης μην προτείνετε 0-21-40 για PVE έτσι χύμα στο κύμα :P Αν δεν έχεις το gear για να το στηρίξεις το Affli είναι καλύτερο.
μολις εκανα το σπεκ του μπλιτζερ και καταλαβα τι εχανα τοσο καιρο μακρια απο το αφλι
μονο που δε ξερω τι πετ να βγαζω και που...τοσο καιρο με τον φελ ειχα ξεχασει τα παντα,void & imp ψοφανε γρηγορα στο bg γμτ
καλα πριν ειχα μπει av και απλα μοιραζα πουτσες,ουτε πετ ειχα στο μυαλο μου ουτε τπτ,τρελο damage οι καταρουλες
α και τελος οταν λεμε ισταντ φιαρ;
Felhound φυσικά. Δε σε νοιάζει και πολύ το pet σαν aff, βασίζεσαι στο crowd control με τα fears σου. Instafear είναι το imp howl of terror και το lolcoil, το οποίο να μην το χρησιμοποιείς σαν opener όπως κάνουν πολλοί βλάκες.
Sta BGs exo panta imp ekso. Ennoeitai se passive mode, phase shift kai apenergopoihmeno firebolt. To exeis mono gia mana battery (vlepe dark pact). Genika ta pets sto pvp einai MONO utility pets, oxi gia damage.Quote:
Gia outdoor pvp sinithos protimo succy (px otan levelara kai mou spage ta arxidia kapoios rogue h kati). Gia 2v2 arena felhunter.
Instant fear ennooume to imp howl of terror. Instant = douleyei amesos otan to patas.
Ah oson afora ta "to pvp gamaei, pve kanoun oi nubs" kai to antistrofo, einai eksisou kathysterhmena. Stamathste epitelous ayth thn paparia. Opos mporei na mazepsei gear o kathenas me BGs kai 15 mhnes afking sthn arena, etsi mporei kai o kathe panasxetos na mazepsei gear se ena kalo guild xoris na exei thn paramikrh idea gia to class tou (exo dei priests me full epixx na spammaroun flash heals kai ena soro alles paparies).
Epishs enas PvE-er tha dyskoleytei poly POLY perissotero na kanei kati sto PvP. Antitheta enas KALOS PvPer kserei poly perissotera gia to class tou kai to kathe class kai poly eykola egklimatizetai kai se PvE perivallon.
Ase pou se kamia periptosh de ftaneis 2k+ rating xoris na ksereis na paizeis. Antitheta mporei na eisai paikths lineage h cs kai na katharizeis (kala oxi monos sou) tk/ssc, mhn pao kai pio kato :P
PS: Ayta proerxontai apo atomo pou ana periodous exei liosei kai se PvP kai PvE me diaforous xarakthres.
akrivws ayto syn oti kapoios mporei an einai kalos kai sta 2 :)Quote:
Originally Posted by BLi
και για πειτε ρε παιδες πως παιζετε με ποια σειρα χτυπατε τι αναλογα το pve pvp για να μη παιζω οτιναναι
ε, τι εννοείς; dot cycles; τι;
Βασικά είναι απλό βάζεις όλα τα dots πάνω και τα κρατάς, στο ενδιάμεσο ρίχνε shadowbolts. Βρες ένα Dot timer addon για να βλέπεις τη διάρκεια τους και από εκεί και μετα χρησιμοποίησε πρώτα τα μεγάλα dots όπως πχ CoA, SL για να προλάβουν να tickάρουν και λίγο πριν πεθάνει το mob και μετά Unstable Affliction --> Corruption*.
Αν μιλάμε για mob που πεθαίνει γρήγορα, μπορείς να αρχίσεις με UA->Corr και μετά ότι θες ώστε να βγάλεις damage μιας και τα πιο μεγάλα dots δε θα προλάβουν να κάνουν πολλά.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στον dr. Boom στο netherstorm και να δοκιμάσεις εκεί διάφορα cycles (πχ. δοκιμάζεις κάποιο cycle μέχρι να ξεμείνεις από μανα, μετά δοκιμάζεις ένα άλλο μέχρι να ξεμείνεις από μανα και συγκρίνεις). Χρησιμοποίησε κανένα damage meter όπως το SW_Stats
*: Το UA με το Corruption έχουν το ίδιο duration οπότε αν πατήσεις να μπει το Corr μερικά δέκατα πριν τελειώσει το cast του UA, θα μπούνε συγχρόνως πάνω στο mob και άρα θα τελειώσουν συγχρόνως. Έτσι ξέρεις πως όταν πρέπει να ανανεώσεις το ένα, πρέπει και το άλλο.
εχω addon για το timing
εχω συνηθησει να ξεκιναω με coa,κακο;
ρε διάβαζε και λίγο :P
Επίσης ρίξε και μια ματιά σε αυτά τα 2 λινκςQuote:
για να βλέπεις τη διάρκεια τους και από εκεί και μετα χρησιμοποίησε πρώτα τα μεγάλα dots όπως πχ CoA, SL για να προλάβουν να tickάρουν
http://nihilum.mousesports.com/en/ar..._man_raiding_/
http://warlock.wikispaces.com/Tips+to+the+n00b+raider+
Υπ'οψην αυτά είναι για PVE, το PVP είναι άλλη ιστορία ^^
κι εγώ κι εγώ!
http://www.blogsmithmedia.com/www.wo...ayforlocks.jpg
αυτο επειδη δε το εχω ψαξει και πολυ,θα ειναι οντως τοσο τραγικη αλλαγη οσο λενε;
Θα νερφάρουν Life tap; Θα σας κάνουν δλδ όπως όλα τα αλλά κοινά classes?!
Για raiding environment ναι, είναι τεράστια αλλαγή αφού το life tap σας είναι core warlock skill.
Αλλά θα το νερφάρουν αλήθεια; Απίστευτο φαίνεται.
8α το κοψουν τοσο της εκατο,δε θυμαμαι ακριβως
Quote:
yawn όμως ε :P
Έχουν φάει και άλλα νερφ πρόσφατα και στη τελική έπαιζες Hunter, δεν σε παίρνει πια.
Btw στο επόμενο πατς βγάζουν attunement από BT και hyjal που ήθελες