αμπαλος απο Ροκ ε? τεσπα.
τελειωσα την Ιστορια του νεοελληνικου κρατους 1830-1974 του Ραφαηλιδη. Εν μερει εξηγουνται τα χαλια μας...και βλεπω και καποια πραγματα πως πανε μετα το 1974...ως τις μερες μας δυστυχως.
Printable View
αμπαλος απο Ροκ ε? τεσπα.
τελειωσα την Ιστορια του νεοελληνικου κρατους 1830-1974 του Ραφαηλιδη. Εν μερει εξηγουνται τα χαλια μας...και βλεπω και καποια πραγματα πως πανε μετα το 1974...ως τις μερες μας δυστυχως.
Δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά... ΠΑΥΛΟΣ μεγάλη αρρώστια!
Πριν 2-3 χρόνια και για καμιά 6ετία είχα εκτεταμένες συζητήσεις και διηγήσεις ιστοριών από άτομο που τον ήξερε και συζούσαν για κάμποσο καιρό (πρώην ναρκομανής αυτός).
...όπως και ο Παύλος.
egw apo an8rwpo pou ton eixe zisei, den exw akousei k ta kalitera logia.
... k i kouventa mas sinexistike se mia sigkrisi anamesa ston pavlo k ton asimo.
Αφήστε τον ήσυχο ολρέντι.
Εγώ σήμερα αν δε βγω με τον ταμαγκόθη και τον άλλο τον παπάρα που δε θυμάμαι τόνομα του, κάνσερ νομίζω ή κάτι τέτοιο, θα ξεκινήσω το High Fidelity.
του ζακ μερσιν ,το ενστικτο του θανατου το ψαχνω εδω και καιρο αλλα δεν το εβρισκω πουθενας(το ειχε ενας φιλος απο εκδοσεις ελευθερος τυπος αλλα με δανεισμους απο δω κ απο κει εχει καταληξει ξανθη σε σπιτι παιδιου που ειναι χανια!!!) ξερεις αν εχει επανεκδοθει γιατι νομιζω αυτη η βερσιον δεν υπαρχει!
Σκουληκομυρμηγκότρυπα, του Μιχάλη τάδε.
Και πριν διάβασα το Διαβολοσκευάσματα, ενός τύπου που βαριέμαι να βρω το όνομά του να το γράψω γιατί δεν είπε και τίποτα.
σημερα πηρα απο τη βιβλιοθηκη το "Κεφάλι και κοιλιά - Η ιστορία ενός εργάτη που έμπλεξε με τους διανοούμενους" (ηθελα να δω πως συνδεεται το "κεφαλι και κοιλια" με τον υπολοιπο τιτλο).λεει για τις φαμπρικες της γερμανιας του 70 και το μιζερο προλεταριατο.ειναι ενα βιβλιο εμετικο μεχρι τις 30 πρωτες σελιδες που διαβασα.το χει
διαβασει κανεις?
παιδια εγω στο αγκιστρι διαβασα αυτα:
http://www.protoporia.gr/images/cove...9603481782.jpg
http://www.protoporia.gr/images/cove...9601620725.jpg
και το "Τι Ειναι ο Σουρρεαλισμος" - συλλογή κειμένων του Μπρετον (δεν βρισκω εξώφυλλο)
και οσο περίεργο κι αν σας φανει, γαμησαν για αναγνωσματα παραλιας
κσερογο ΝΑ
εχει πολλα αντιτυπα στο βιβλιοπωλειο του ελευθερου τυπου (υπογειακι βαλτετσιου και μπενακη απ' την πλευρα της βαλτετσιου - απεναντι απο κινηματογραφο ριβιερα). βρισκεται γενικα ρε, τι εξαντλημενο λετε.
θα το χω υποψιν στην επομενη καθοδο εις τας αθηνας,danke
υ.γ. αν γνωριζει καποιος για τον βορρα.. ας ενημερωσει
ο μπουρντιε πως σου φανηκε?
ειναι αυτο που εψαχνα για παραλια εχω φτασει ηδη μεχρι την μεση
επισης ταυτοχρονα στα διαλλειματα ξεκινησα και το "ο συγχρονος μηδενισμος" του κοντογιωργη μηπως τυχει και χαρω τον ηλιο καλοκαιριατικα
χμ, τετριμμένος ως επι το πλειστον να πω την αληθεια. γενικα βεβαια το αντικειμενο της κοινωνιολογιας της επιστημης πιστευω πως αν ειναι να μας δωσει συμπερασματα περα απ' τα προφανη δεν γινεται να μελετηθει ξεχωριστα απο την υπολοιπη κοινωνια. ο μπουρντιε ανεξαρτητοποιει σε μεγαλο βαθμο την επιστημονικη κοινοτητα απ' την υπολοιπη κοινωνια, αν και παλι δεν καταφερνει τον απολυτο διαχωρισμο (π.χ. αναφερεται μεταξυ αλλων στην ευρυτερη κοινωνικη σημασια των επιβραβεύσεων). Γενικα, παντως, ως εισαγωγη στο αντικειμενο (και αυτο ειναι βασικα, οι παραδοσεις του στο College De France το 2001) νομιζω ειναι εξαιρετικο.
διαβάζω το κάτω από το ηφαίστειο του lowry και ΓΑΜΑΕΙ :!:
και? δε ΓΑΜΑΕΙ?
Πιθανώς. Θα σου πω αύριο.
είναι Κολοσσιαίο. είναι Μεγαλειώδες. είναι Τιτάνιο. είναι καθαρό Ατσάλι, πιο Ατσάλι και από τους Anvil.
η μετάφραση τελικά τι λέει;
http://www.greekbooks.gr/web/book/photos/180968.jpg
ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
μην το διαβασετε αμα το πετύχετε. Ουσιαστικά πιανει εναν εναν τους "μυθους" (ότι καιει κυτταρα, ότι σε ρίχνει στα σκληρα, ότι το ολλανδικό μοντελο ειναι αποτυχια και όλα αυτα ρε παιδι μου) και προσπαθεί να τους ανατρεψει με παραπομπες σε μελετες. Το θέμα ειναι ότι ασχολείται κυρίως με το Αμερικα αλλα επισης το βιβλίο ειναι γραμμενο το 1997, ασχετα αν το εκδοσαν ελλαδα 2005. Οπότε πιο πολύ σαν μια συρραφη παρατηρήσεων σε παλιές μελετες με ολοφανερη την υποκειμενικότητα υπερ της φΟΥΝΤΑΣ.
Το χω στην τουαλετα για τις δύσκολες ώρες.
Ευτυχώς εχουμε μετα να παμε σε αλλο:
Αλντο Ντεγιάκο - Ενα ζευγαρι χαμένα γαντια. παίζει να ειναι καλό.
Αυτόν τον καιρό διαβάζω το "Skip - Το Πανίσχυρο μικρό [aloe vera]". Όπως μαρτυρά κι ο τίτλος, πρόκειται για ένα ανάγνωσμα σύντομο, αλλά με λόγο μεστό και συμπυκνωμένο, που ρέει αβίαστα (όταν κανείς ανοίξει το καπάκι και θέσει το μπουκάλι στη σωστή γωνία) και σέβεται τον ευαίσθητο αναγνώστη. Το προτείνω για όλη την οικογένεια και ιδιαιτέρως για τα παιδιά, πάντα όμως υπό την επίβλεψη ενός τουλάχιστον γονιού ή άλλου ανάλογης στάσης και υπευθυνότητας ατόμου. Το ηθικό συμπέρασμα του βιβλίου "λερωθείτε, κανει καλό!", δημιουργεί την ένταση που τελικά επιφέρει την κάθαρση. Άτομα με ιδιαίτερη ευαισθησία θα πρέπει να αποφύγουν την παρατεταμένη επαφή με το ανάγνωσμα, καθώς αυτό μπορεί να αποδειχθεί ερεθιστικό. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777.
εγώ διαβάζω το Vernon God Little που είναι πάρα πολύ ωραίο, ναι.
ψψψ αυτό το χα πάρει μια μέρα που χε πέσει γιγάντιο μπλακάουτ και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ούτε πισί ούτε μουσική ούτε τιβί. έφυγε σε λίγες ώρες.
ελάτε σιγά σιγά όλοι στην αλήθεια του βραβείου Booker.
Ύστερα από πιέσεις άρχισα να διαβάζω σήμερα την "Λούλα" του Ραπτόπουλου.
Σπύρου Κωτσάκη (Νέστορα) - Δεκέμβρης του 1944 στην Αθήνα
Τζακ Λοντον - Γραφείο Δολοφονιών ΕΠΕ
Εγώ, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή περίπου, έλαβα από Amazon το τελευταίο του Pratchett που είχα κάνει pre-order, το Unseen Academicals. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος στο σύμπαν που να μπορεί να με κάνει ν' ασχοληθώ με ποδόσφαιρο, είναι αυτός.
Logicomix. Επιτέλους!
μπεστ σελλερ στο αμαζον λεει, ε.
ον τοπικ για να χαλαρωσουμε σημερα στα διαλειμματα απο εργασια διαβαζουμε:
http://www.protoporia.gr/images/cove...0008031671.jpg
http://www.protoporia.gr/images/cove...9608031555.jpg
http://allotriosi.wordpress.com/2009/02/20/rosaonparty/
οτι προλάβουμε.
τι παραδόξως ρε κλάρκι, μεγάλος ο τζον χιούστον.
διάβασα το fever pitch στο κτελ, :touched: και τέτοια.
Καιγώ αυτό διαβάζω τώρα, άντε γαμήσου παλιοπουστάρα.