1,85-6
Καλά δεν είμαι και στεγνός, αλλά δε μου φαίνονται με τίποτα.
Printable View
1,85-6
Καλά δεν είμαι και στεγνός, αλλά δε μου φαίνονται με τίποτα.
έχεις όγκο. εγώ 1.80-81 και 75-80 κιλά παίζω. 80 στα φουσκωτά μου δηλαδή, τώρα είμαι λιγότερο.
μεγαλώνοντας με βολεύουν τα λιγότερα κιλά πάντως ;)
ΟΚ ΓΑΜΑΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ
για την ορειβασία και το τρέξιμο εννοούσα :oops:
Κοίτα, και για το σεξ βολεύει, οπότε εκμεταλλεύσου τό σωστά.
Ναι έχω λίγο όγκο παραπάνω αλλά βοηθάει το σκαρί, μπορώ να έχω παραπανίσια κιλά χωρίς να φαίνονται ή να φαίνομαι παχύς.
Πλέον όμως η ουσία δεν είναι ούτε τα κιλά που σηκώνω ούτε το πόσο θα φουσκώσω.
Το σώμα όμως "θυμάται" και σε μόλις 3 βδομάδες είδα διαφορά στο σώμα, αλλά πιο πολύ στη διάθεση και στην όρεξη.
Στην ορειβασία δεν ενοχλούν καθόλου τα κιλά αν είσαι γυμνασμένος, στο τρέξιμο σίγουρα.
ισχύει, αν έχεις υπόβαθρο επανέρχεσαι πολύ πιο γρήγορα.
@τσιμπου, γενικά η άσκηση βοηθάει και για καλύτερο σεξ, οπότε ξεκίνα εσύ που είσαι νέος. εμείς πια τα φάγαμε τα ψωμιά μας
Παιδιά όντως το σώμα θυμαται. Ήπια 4 μπυρες και 2 δίπλα ποτά και την άκουσα σήμερα. Είχα να πιω 3 μήνες. Άντε φιλία!
Λασπονερε,ελα να βοσκας τα γιδια στο βουνο ολη μερα με μια τυροπιτα (οχι φετοπιτα που λεν και οι αθηναιοι..) και θα γινεις κορμι θανατιφωρο.Κατι γαμπες σφικτες σα γροθια πυγμαχου,κατι τετρακεφαλους σα φχιαλες πετρογκαζ.Σε ενα μηνακι ουτε τα 90 κιλα δεν θα πχιανεις
νεαρος (-20κατι) μας ειχε φορτωσει εμενα και εναν αλλονα ο νταντυς ενως φιλου με γιδια
ξαρισαμε το μαντρι και τα ΦΤΥΣΑΜΕ
αλλα φαγαμε το νοστιμοτερο σαλαμοκασεροτσιπουρο ολωνς τωνς εποχωνς
Και για οποιον παιζει μπαλα,αλλα και οτιδιποτε εχει μπαλες,σε κανα 40ημερο θα βγουν τα τριφυλια.
Προσφερω δωρεαν μαγικες στιγμες κατω απο το φεγγαρι..χορευοντας με τα τριφυλια
Γιατί ρε φίλε με μια τυρόπιτα μόνο;
Πολλές φορές θα προτιμούσα να ήμουν στο βουνό παρά 8 ώρες σε μια καρέκλα στο γραφείο.
Εγώ παίζω άθλημα που θέλει μυαλό, μπάσκετ, τι να κάνω στο τριφύλλι;
Μια τυροπιτα μονο,γιατι αν εχεις ενα χοιρομερι μαζι να φας,τοτε θα βαζεις κιλα αντι να χανεις.
Βρε καλο ειναι και το 5θημερο 8ωρο..(εμενα αυτα τα 2 δεν υπαρχουν ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα)
Αφου παιζεις με μπαλες,ελα να παιξεις με τριφυλομπαλες.θελω τριπιντα απο κατω,με την μια στην καρωτσα,και μετα απο την καρωτσα καρφι στην αποθηκη 8-)
ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Έχεις στάβλο για να κοιμόμαστε το βράδυ;
Ναι.εχει και ποντικια να σας κανουνε παρεα:touched:
Ασε ονιμποτσε και πλεων τα μαντρια πρεπει να εχουν ΚΑΙ δοματιο σταυλιτη..
Οποτε μηλαμε για σουπερ λουξ καταστασεις..μπανιο-κουζινα-ψυγριοκαταψυξη κτλ αλλοι πιο προχω απο μενα εχουν και ιντερνετ..
Χωρίς ιντερνετ πως θα περάσει η ώρα; Βατεύοντας τα πράματα μόνο δεν γίνεται.
Βοσκε τις μπαλες πατοζα στυλ τις δουλευετε? ολσκουλ για καρουλια?
Καλα τρελος εισαι;ουτε οι αμις δεν τις δουλευουν αυτες..
Το 80% δουλευει τις (πλεων) κλασικες στρογκιλες και οι υπολιποι τις μικρες τετραγωνες.τετραγωνη μεγαλη πολυ σπανια να δεις,ομως οπου δεις,να ξες αυτος ειναι νοικοκυρης (αφου μπορεσε να δωσει 150.000€ για την πρεσα..)
χα, σωστό από την πλευρά του λύκου, αλλά όχι από την πλευρά του σύγχρονου ανθρώπου. (ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητα ζωής που θέλει να έχει βεβαίως :) )
Ε καλά προφανώς λόγω του ότι οι σημερινές τεχνολογικές ανέσεις έχουν εξαλείψει τη φυσική άσκηση. Λίγο ειρωνικό αν το σκεφτείς, αλλά υπερτερεί εύκολα η βαρεμάρα :p
έχουν μείνει τα κατάλοιπα αυτής της εποχής. επιβίωση με το λιγότερο δυνατό κόπο :P
βέβαια τα πράγματα είναι πιο σύνθετα στην πραγματικότητα ;)
Παιδια,ερωτηξη.
Εχω οσφυαλγια 3η-4η ιερα,παιζει καμια καλη ασκηση να βοηθαει;
Την περίοδο της έξαρσης του συμπτώματος δεν κάνεις τίποτα. Προσέχεις τις κινήσεις σου και χάπια αντιφλεγμονώδη αν σου είναι απαραίτητα.
Όταν νοιώσεις καλά ξεκινάς τους ραχιαίους.
Βρίσκεις μια μαλακή πέτρα στο βουνό πέφτεις μπρούμυτα και δώστου.
Το παθα πριν δυομιση χρονια.Δεν ειχα παρει φαρμακα ειχα κανει φυσιοθεραπειες.Τωρα εκανα παλι (αφου ειναι τζαμπε μασαζακι) και σημερα ηταν τελευταια συνεδρια.Αρα μπορω να κοπαναω ραχιαιους απο σημερα,ε;
άμα δεν πονάς κάνε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού. οι ραχιαίοι είναι μία από αυτές αλλά - imo - αυτή με το μικρότερο αποτέλεσμα.
Νταξει..οταν το τσουβαλι παει συνεφο,δεν γινετε να μην πονεσεις..φοραω και ζωνη ομως οχι παντα για να μην αδυναμωσουν οι μυες.
Για πες ασκησεις τετοιες του κορμου;
Εχω και αλτηρες-μπαρα σπιτι
dead lifts με όλες τις παραλλαγές τους (χωρίς πολλά φορτία άμα δε θες να ξανατραυματιστείς)
bird - dog και pelvic curl
swings με 2 ή με ένα χέρι
μετά παίζουν όλες οι παραλλαγές των κωπηλατικών, έλξεις σε μονόζυγο, push -ups, squats οι οποίες δε στοχεύουν ακριβώς στη μέση, αλλά μια χαρά δυναμώνουν τον κορμό και φυσικά burpees που πιάνουν και τα αυτιά
peite mou ti na kano gia na pesei i koilitsa!!!
να τρως λιγότερο και πιο ποιοτικά
ή να βουλώνεις το στόμα σου;
Καλυτερη διατροφη + ασκησεις με αρκετη εκρηξη.
Ξεκίνησα διαλειμματική νηστεία, μπας και προλάβω να μεταλάβω το μεγάλο σάββατο. Ακολουθώ το μοντέλο 16 - 8 και διάλεξα τις ώρες 12:00 - 20:00, πράμγα που θεωρητικά είναι στο μέσον της δουλειάς και της ώρας που (προσπαθώ) να κοιμάμαι. Το αρχικό διάστημα είναι 8 εβδομάδες, μετά ακολουθεί ένας δεύτερος κύκλος μέχρι την επίτευξη όποιου στόχου θέτει ο καθένας και μετά θα δω αν θα πάω με το 5:2 ή κάποιο άλλο μοντέλο.
Θα σας δώσω στοιχεία καθώς προχωράει το πείραμα.
καλό κουράγιο. με τόσες λίγες ώρες που κοιμάσαι θα είναι δύσκολο εγχείρημα.
το δοκίμασα κ εγώ για 3 βδομάδες, αλλά δεν κολλούσε καθόλου με τους καθημερινούς ρυθμούς μου και δε μ'αρέσει να ακολουθώ ένα τρόπο ζωής που με κάνει να νοιώθω άβολα. φάνηκε πάντως να έχει κάποια αποτελέσματα, τα οποία όμως τα πετυχαίνω και με άλλες μεθόδους.
Κανά καλό γυμναστήριο στο κέντρο της σαλονικαρας που λειτουργεί κ καλοκαίρι?
Υπάρχει γυμναστήριο που δε λειτουργεί καλοκαίρι;
Ναι Χαριλάου ξερω τουλ. 2
τι μαλακίες είναι αυτές. αθήνα πλανετ και γιάβα ανοιχτά μέχρι να λιώσει το κορμί των εργαζομένων. ειδικά τώρα που έρχεται ο κούλης
Γι αυτό ψηφίζει δεξιά η Μακεδονία. Γιατί η πούτσα θα πέφτει στην Αθήνα και αυτοί θα πίνουν καφεδάρα χαλαρά γιατί έτσι. Αχ, το κατεστημένο της Αθήνας σου λένε μετά.