symfwnw me freak. Kai sthn telikh Coroner, ektos kyklos einai. Answers or gtfo.
Printable View
symfwnw me freak. Kai sthn telikh Coroner, ektos kyklos einai. Answers or gtfo.
Δε γίνεται να δώκει απαντήσεις με τη μια ντε. Αλλιώς ας έκαναν 2 επεισόδια τον 6ο κύκλο να ξεμπερδεύουμε.
Spoiler
freak, ειμαι αρρωστος με το λοστ αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω θαψει επεισοδιο.ακομα και season finale =p
οι παραγωγοι λενε καθαρα στο video "after the third episode airs" και αν κρινω απο το trailer,μαλλον για αυτο λενε
eipame itan metrio , alla poly gkriniarides eiste merikoi merikoi
Spoiler
Mia xara epeisodio htan, to LOST einai KAI ayta ta epeisodia, mono filler den to les afou sou deixnei merika pragmata pou p-r-e-p-e-i- na sta deiksei me ton tropo pou sta edeikse kai oxi sto plaisio sygklonistikwn apokalypsewn kai ths mythologias to kagkelo, poutana ola. Safws kai ola ta epeisodia pou aforoun thn kariola einai ena klik katw apo ta ypoloipa, omws toulaxiston exoun strosei ligo ton xarakthra ths kai den thn emfanizoun toso sixamenh oso prin.
Spoiler
Ερρρ, παιδιά, άσχετο τελείως - μη με δείρετε, απλά για να μην ψάχνω παντού κλπ.
Είναι μία κοπέλα στη δουλειά μου που θέλει να δει επεισόδια με υπότιτλους. Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου-μα-καθόλου με το θέμα, οπότε έχω 2 ερωτήσεις, προς όποιον μπορεί ν' απαντήσει, γιατί οι δικοί μου γνωστοί τα βλέπουμε όλοι unsubtitled.
1/. Πού μπορώ να βρω καλούς (= 'σωστούς') υπότιτλους; Υπάρχει κάποιο στάνταρ site μετάφρασης / υποτιτλισμού;
2/. Τους βγάζουν σύντομα μετά την κυκλοφορία του επεισοδίου; Πόσος καιρός περνάει; (γιατί το Lost ειδικά έχει τη Nova ξερωγώ να το απειλεί τώρa, και να βγάζει 3 μέρες μετά ή κάτι τέτοιο, λέει, τα επεισόδια, άκουσα) - Α, και σε ποιό επεισόδιο και ποιά μορφή του ως κατεβασμένο αρχείο αντιστοιχούν λέει εκεί, ε;
3/. Τα γράφω σε DVD μετά ως δύο αρχεία, .avi και .srt σε φάση; Ή θέλουν κάποια extra ρύθμιση ώστε να το προβάλλει ένα μέσο DVDplayer μαζί;
www.opensubtitles.org σύντομα μετά τη κυκλοφορία. Τα γράφεις σε DVD και να έχουν και το .avi και το .srt το ίδιο όνομα (πχ video-1.avi και video-1.srt) και 99% είσαι κομπλέ.
inb4 καλή η φίλη σου;
Για να μην πέσω σε κάνα σπόιλερ, βγήκε καινούριο? Κάθε πότε βγαίνει?
Παιδιά δε θέλω να σας τη σπάσω, αλλά εμένα με συμβουλεύτηκαν οι παραγωγοί της σειράς και τους είπα να το κάνουν έτσι.
in before karnavalwnoume kai ta provlhmata se allous ta fortwnoumne
ρε μαλακες σοβαρα ειναι δυνατον να μη βλεπετε περα απο τη μυτη σας?
τουλαχιστον εγω που εκατσα καικ τα ξαναειδα ολα και τα θυμαμαι, ειδα πολλα μα παρα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα
απιστευτα
και η τερμινειτορ - μπακ του δε φιουτερ προσεγγιση καλα κρατει
απο εδω και κατω οι σιχαμενοι να μη διαβασουν
πρωτον
ζωακι της κλαιρ ασπρο μαυρο (δινει εμφαση σε αυτα που ελεγα στο πρωτο σεντονι)
δευτερον
το ξερα αλλα επιβεβαιωθηκε 100% οτι ολους τους εφερναν στο νησι καποιοι για υγκεκριμενους λογους
τριτον
πλεον ειναι σαφες οτι οι 2 εναλλακτικες πραγματικοτητες ειναι πιο εναλλακτικες και απο την χ. μου θυμιζει κατι καρτουν που περναγες απο μια πυλη και πηγαινες στον αντιθετο κοσμο. εκει δηλαδη που τα λαγουδακια ηταν δολοφονοι αλα ιποττες ελεινης τραπεζης κτλ. ε πλεον ειμαι πεπισμενος οτι στον ενα κοσμο που βλεπουμε τα νηματα τα επλεκε ο μπεικον και στον αλλο κοσμο ο τζεικομπ
τεταρτον
οπως και στον τερμινειτορ (οποιος εχει εμβαθυνει οχι απλως να εδει τις ταινιες, για οποιον ενδιαφερεται εχω και λινκ) ετσι και εδω υπαρχουν καποιες σταθερες. ισως αυτο να ειναι και ο ντες. μαλλον αυτο ειναι οσοι μεναν στο ναο
φανταστειτε το εξης
ειμαι στο 1990. μπαινω σε μια ταιμ μασιν και απω στο 1987. ξαναζω τα 3 τελευταια χρονια και καποια πραγματα αλλαζουν. οι υπολοιποι που ειναι διπλα μου τα τελευταια 3 τελευταια χρονια δεν αντιλαμβανονται οτι εχουν ξαναπαιχτει αυτα τα 3 χρονια. αυτος ομως που εκανε το ταιμ τραβελ το ξερει. αν κανει πολλα τετοια, το μυαλο του θα κρασαρει βεβαια, αλλα αυτος ειναι η κονσταντ. τσακ στον κωλο ε
πεμπτον
κλαιρ με σαιλενσντ σναιπερ. αν ειδα καλα ηταν μπαρετ (βαραγε και πιο γρηγορα απο ιντερβενσιον, ξερω εχω καει με κολ οφ ντιουτι) αυτο που χρησιμοποιουσε η ρουσω. και κλαιρ εχει ιδια μαλλια με ρουσω. και ζει μονη οπως η ρουσω. αρα ισως να μην ειναι απαραιτητο να σε κανει κλειμ μονο ο μπεικον. λεω τωρα
εκτο
τι πληροφοριες γαμηστερες παει να μας δωσειο αραπης?
ξερει οτι η ατζιρα ειναι πιθανοτατα απο αλλο ταιμ λαιν?ξερει οτι η ρουσω πεθανε πριν φυγουν ο μπεν και οι λοιποι αρα μετα με το που αλλαξαν τα γεγονοτα ισως να ειναι ακομα ζωντανη, ή εκτος νησιου?
η η κλαιρ ειναι υποκαταστατης ρουσω?
αυτα και αλλα πολλα. ειχα βαρεθει με το εναρκτηριο επεισοδιο. μολις παω πανω τα ξαναβλεπω και επιτελους θα ερθει σοβαρο σεντονι παρτ 2
προβληματιστειτε
ο φιξερ κατι ξερει που ακομα δεν ποσταρε
α και πρεπει να σας αναλυσω για το time alignment του νησιου με το αουθτερ γουορλντ ειχα γραψει 3 σελιδες για αυτο. νεξτ ταιμ
Απλά κόψε τα ναρκωτικά ρε φίλε.
Thankee πολύ Phoebus & antimusic.
Και, Phoebus, όχι, είναι μεγάλη (36, και σχεδόν-γεροντοκόρη, FFS), και μέτρια σε εμφάνιση, και κυρίως δεν είναι φίλη μου, απλά συνάδελφος.
xaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaa
Soz, man, απλά οι γυναίκες είμαστε σε άλλο timeline όσον αφορά ηλικίες. Δηλαδή, ΟΚ, ο Clooney ασπούμε δεν είναι μεγάλος, η Drew Barrymore είναι.
λολ, θα περιμένω να το ακούσω αυτο όταν φτάσεις τα 30. μαζεψου
bunnydee εχεις ιδεα ποσοι "γεροι" και "γριες" ποσταρουμε εδω μεσα;
ontopic και η Κειτ 30 ειναι
Ναι μονο που η Κειτ ειναι και ολιγον μουναρα ε.
Ας αρχισουμε απο τα βασικα. Αυτο περι επανεκκινησης και ρισταρτ και επιστροφη στο πρωτο επεισοδιο του εκτου κυκλου, που παλια λεγατε οτι θα υπαρχει επιστροφη στο πρωτο επεισοδιο του πρωτου κυκλου και τα λοιπα, ξεχαστε το ειναι ευσεβης ποθος και το λετε συνεχεια μονο γιατι θελετε να πεισετε και τον εαυτο σας. :PPP Δεν παιζουν τετοια πραγματα στο Λοστ, ειτε θα ειναι κατι που δε θα το περιμενει κανεις, ειτε μια μαλακια μουφα τυπου εσυ αποφασιζεις και στο τελευταιο επεισοδιο θα σκασει ο Βουρος και θα μας πει παρτε τηλεφωνο να διαλεξετε ποια εναλλακτικη πραγματικοτητα θελετε.
Ενα αυτο. Δευτερον, η σημαντικοτερη ατακα του επεισοδιου ηταν αυτη περι μιας χοντρικης μεταφρασης του οτι "he has been claimed". Δηλαδη τι, ερχονται οι ανθρωποι ασπροι στο νησι και οποιος πεθαινει και σωζεται απο την πηγη της αιωνιας ζωης γινεται σιγα σιγα μαυρος και οργανο του καπνου?
Τριτον, δε θα ειχα προβλημα με το οτι ειναι επεισοδιο Κειτ, γιατι τα περισσοτερα επεισοδια Κειτ ειναι μια χαρα και η μονη στιγμη που φοβαμαι ειναι αυτη που θα υπαρξει επεισοδιο Σαν και Τζιν, σιχαμενα φλασμπακς σχεδον ολα. Αλλα το συγκεκριμενο επεισοδιο Κειτ λεγεται "What Kate Does" και το μονο που κανει η Κειτ ειναι να μην κανει τιποτα. Και ειχε και δυο συμπαντα να το κανει, αλλα τιποτα. Ο Μπεν γλιτωσε την μαυριλα στην ψυχη του ή υποτιθεται οτι ετσι ειναι λογω του συμβαντος πριν 40 χρονια? Γιατι οι Γαλλοι μου φανηκαν λιγο πιο ακραιοι και αποσυντονισμενοι απο την επισκεψη στο ναο. Οπως επισης και η Κλερ. Καποιος ειπε κατι για τη Ρουσο πιο πριν, αλλα ξεχασε οτι η Ρουσο πεθανε μαζι με το γκομενο της κορης της.
Τεταρτον, το να ειναι μετριο ενα επεισοδιο δεν το κανει filler, συνελθετε γαμω το μεταλ χαμμερ
Πεμπτον, στην αρχη πιστευα οτι η παρουσιαση της εναλλακτικης πραγματικοτητας εχει ως μονη σκοπιμοτητα την ενωση των δυο συμπαντων σε καποια φαση, για να δουμε τι θα γινει στο τελος, αφου θα μας εχει δειξει οτι οι δυο πορειες θα οδηγησουν στο ιδιο αποτελεσμα και οτι "πεπρωμενο φυγειν αδυνατον", ειδικα οταν τον αργαλειο τον εχει ο Τζεικομπ και κανει οτι γουσταρει. Τωρα πλεον ομως βλεποντας και το flash sideways της Κειτ και ξεροντας οτι θα υπαρχει πολυ περιορισμενος χρονος για σκηνες απο το εναλλακτικο μελλον μεσα σε 15 επεισοδια, αρχιζω και πιστευω οτι μας τις δειχνουν μονο για να μας δειξουν πως ακριβως θα ηταν η ζωη τους αν δεν ειχαν παει στο νησι, και πως ειναι πολυ καλυτερα αν μεινουν στο νησι για παντα αντι να ειναι οι μαλακες που τα εχουν καταστρεψει ολα. Μη σου πω θα χρησιμοποιησει την εναλλακτικη πραγματικοτητα ο Τζεικομπ για να τους παρει ολους με το μερος τους δειχνοντας τους ποσο σκατα θα ηταν αλλιως και να ειναι ο νικητης στην τελικη μονομαχια.
πάντως ο Καρπετόπουλος είπε μια μεγάλη κουβέντα, μέχρι να εμφανιστούν "θεοί" είναι φοβερή αγωνία και ενδιαφέρον , τώρα μπορεί να πετάξουν κανένα θαύμα και άντε γειά.
Κατάλαβα. Ούτε μισό ερωτηματικό δεν θα λύσουν και θα τραβάμε τα βυζιά μας για τις ώρες που κάψαμε για να δούμε 6 σεζόν. Και μετά θα κάνουν side σειρά τύπου caprica. Εδώ θα μαστε..
Δε νομίζω πως το ζητούμενο του Λοστ είναι οι απαντήσεις όμως, αν κ μάλλον οι περισσότεροι δαιφωνείτε. Δε θα κλάψω το χρόνο μου δηλαδή αν το τέλος είναι κάτι σαν το φινάλε της 3ης σεζόν, όπως και δεν τον έκλαψα όταν τελείωσε όπως τελείωσε το Twin Peaks πχ, ίσα ίσα.
Και αυτό που είπε ο Φίξξξερ περί σιγουριάς στις προφητείες, λες και περιμένατε να δείτε θεότητες στο φινάλε της πέμπτης, πάλι σίγουροι ήσασταν τότε για "κάτι άλλο". Σκάστε, βλέπετε, κάντε θεωρίες να γουστάρουμε, και πραγματικά ικετεύω να μην απαντήσουν ούτε στα μισά, καθώς σε τέτοια περίπτωση η σειρά έχει χάσει το νόημά της κατ' εμέ (το οποίο νόημα είν' όλη αυτή η κουβεντούλα και τα ποστ εμετοί-στα-σεντόνια που μας φέρνουν όλους κοντά! Άσχετα με το τι θα γίνει στο τέλος, απλά δε θέλω απόλυτο closure/redemption, και μάλλον δε θα πάρω και θα μαι χαρούμενος.)
Το αν θα βγάλουν ταινία/σειρά ΤΖΟΙ/κάτι μετά είν' άλλο θέμα, πιθανό όσο και τρομακτικό, βλέπουμε.
Η. σκάσε προκαταβολικά, δε στη λέω.
ξενερωμα για ολη τη σειρα δεν παιζει να υπαρξει.δεν γινεται να ξεχασουμε τι ζουσαμε τοσα χρονια βλεποντας το.ξενερωμα για το πως τελειωσε αυτο που πιστευω ειναι η καλυτερη σειρα που εχει παιξει στην tv,ναι.αλλα θα δουμε,υποθετικα μιλαμε.
Ακολο8θεί πο8στ σεντόνι
Πάντως θα γαμήσει αν η Κλαιρ έχει πάρει θέση Ρουσώ.
καπου στα μεσα της 4ης
οταν επιτεθηκαν στο νησι οι μισθοφοροι που ειχε στειλει ο γουιτμορ
μετα απλα την εδειξαν σε μια σκηνη μεσα στην καλυβα με τον πατερα τζακ(η οποιος τελος παντων ειχε παρει τη μορφη του)
και αποτι θυμαμαι ηταν λιγο μετα αφου πεθανε η ρουσω
efaga flasia kai 8umh8hka thn kaluva.
Spoiler
Ρε συ ειχα σκεφτει κι εγω οτι ο καπνος ηταν φυλακισμενος μεχρι καποιος να τον ελευθερωσει, αλλα δεν παιζει, γιατι τον βλεπουμε απο το πρωτο-δευτερο επεισοδιο. Στην τριτη σεζον που παει ο μπεν τον Λοκ εκει περα, η σκονη δεν εχει πειραχτει, ειναι κυκλος κανονικα. Δε μπορω να βγαλω λογικη συνεχεια σε αυτο.
den einaqi kuklos einai hmikuklio
deuteron
den einai flsah sideways re emetoi
afou to aeroplano DEN epaise sto nhsi to04 kai emeis eimaste sto 07
eleos
akoma de gurisa apo patra kai to skisate....
auto me to vouro pou leei o manager o fixer tgha gamage