πήγαμε ήδη :grin:
θα ξαναπάμε βέβαια.
Printable View
8a maste kai meis.
μαγνητιστικα με επιτυχια!
αν εχει κανει κανεις μαγνητικη εχω απορια... μονο σε μένα άρεσε ο ήχος που κάνει ή διακρίνατε και εσείς ένα είδος μουσικής σε αυτόν?
αν αυτός που έχει κάνει είναι ο μινμι_πως_τον_λενε, ποσώς με ενδιαφέρει η γνώμη του.
για πες πού έκανες και το κόστος, γιατί σκέφτομαι να κάνω κι εγώ
ρε συ δεν πλήρωσα γιατί εχω ασφάλεια δημοσίου. :/
βιοιατρική στο κατ απέναντι πήγα, αλλά αν θες όταν πάω να πάρω απαντήσεις να ρήξω μια ερώτηξη στην κοπελιά.
Πολλά μάκια από το πανέμορφο ΛΥΓΟΥΡΙΟ !!!!1!!`!
gamniountai oi seismoi.
τα έχουμε ξαναπεί αυτά
αλλά μπορείς/μπορείτε να μου χτυπήσετε και τα παρακάτω:
είμαι υπέρ των καταλήψεων σε δημόσια και μη κτήρια αλλά έχω πέντε σπίτια
είμαι κατά του ποδοσφαίρου όπως έχει γίνει αλλά κρυφοπορώνομαι όταν βλέπω καμιά φορά τον γαύρο, ειδικά όταν παίζει με τον βάζελο
είμαι υπέρ του μηδενικού φύλου και της ολικής ισότητας του ανθρώπου αλλά αν είχα αδερφό δεν θα έπαιρνε μία από την σύνταξη του πατέρα μου
είμαι κατά του καπιταλισμού αλλά χύνω με την apple και παραλίγο να αγοράσω μια πολυθρόνα μασάζ που έκανε ένα χιλιάρικο, μπορεί και παραπάνω
και άλλα πολλά.
ναι, οοοοοοοοκ.
θα φτιάξω μια τρύπα και θα ζω εκεί.:moutza:
αυτα οντως ισχυουν?
0.
say no more.SAY NO MORE.
Εγώ πάντως τους συμπαθώ τους αναρχοεισοδηματίες.
ποιος δεν τους συμπαθεί?!?
θα λατρευα να ημουν ενας
ε είναι μόνο επειδή τους ζηλεύουν.
όσα δε φτάνει η αλεπού etc.
θα γελουσα με την τελευταια σελιδα, αλλα εχω μεινει απο λαστιχο και δεν εχω ρεζερβα.
γελαστε εσεις λοιπον.
eimane sto prothalamo ton domation tou hostel opou ipirxe ena stant,mia psili karekla,ena psigeio k mnia xalazmeni kouzina.tin ora tou seismou kathomane sti karekla k dgiavaza to metal hammer.arxizei na pigainei pera dothe i oikodomi k i proti asinaisthiti kinisi itan na valo to metalliko mou filaraki sto kefali :dfinger: .exontas xasei tin psixraimia mou gt kratise k poli to mpourdelo k legontas mesa mou "ti malakies kano" me irthe i faini idea na xoso to kefali sti xalazmeni kouzina 8)
arxisa idi tin sigkrafi tou vivliou "ti kanete otan ginetai seizmos"
ασδφ
ο Πανουτσος ακουγοντας για πρωτη φορα τη Λιακοπουλικη θεωρια περι ΕΛ απ το ΣΕΙΡΙΟ, διατυπωσε την καλυτερη απορια στο θεμα απο καταβολης.
"Φαντασου να ρθουν οι Ελ απ το διαστημα και να ανακαλυψεις οτι ηταν λαθος και ηταν Ελβετοι."
ροφλασδφδ.
χρονια πολλα beefteki!
Spoiler
χρονια πολλα havoc
Spoiler
χρονια πολλα νταφυ!
Spoiler
Xronia polla paidia.
ειναι παρανοικο να γυρνας απο τον οδοντιατρο και μολις περναει η ναρκωση να εχεις τετοιο πονο
έλα μη λες τέτοια τώρα κ πρέπει να πάω οδοντίατρο.
τι καλό σου έκανε?
εντιτ: μη μου πεις. κ απλό να'ναι δεν θέλω να ξέρω καλύτερα...ουρτ στους γιατρούς κάθε είδους
ε, ειναι η πρωτη φορα που ποναω μετα απο το γιατρο (αν εξαιρεσουμε την εξαγωγη ολων των φρονημιτών που περιελαμβανε πολυ πονο και αιμα\μ/) και μαλλον φταιει το οτι επρεπε να τροχισει τοσο βαθια, να ετοιμασει αποτύπωμα κλπ. αν πας για σφραγισμα μονο, ζητα καλη ναρκωση και δε θα νιωθεις τιποτα
σφράγισμα? αργκ.. δεν έχω κανένα μέχρι τώρα αν κ απότι φαίνεται πάω για το πρώτο μου:-(
μαμα.φοβάμαι.
razor, an einai na mou kaneis protash gamou 8a sou pw ta pragmatika mou periousiaka stoixia!
eni, mipos exeis kratisei tous fronimites kai 8es na mou tous kaneis dwro? exw ena poly wraio gialino koutaki kai 8elw na mazepsw kamposous alla kaneis den kanei thn arxh.
vevea perimenw na mou ferei mia fili mou ton diko ths, alla na tous kanw estw dyo na kanoun parea.
e?
e?
;piseis, xronia polla kai loipes euxes.
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουνε.
Οι οδοντογιατροι ειναι τεραστια φοβια.
Swollen pies kana mpoukali ouzo meta to sfragisma, gia na mhn se ponaei otan perasei h narkwsh.
τι λέτε μωρέ;
στον οδοντίατρο θέλω ολική αναισθησία, αλλά δεν μου κάνουν γιατί λόγο βάρους χρειάζομαι μεγάλη δόση.
αν και την τελευταία φορά μου είχε βάλει nick cave και τον είδα με άλλο μάτι.
ρε τους τρέμω σοβαρά..
είχα 5 σφραγίσματα μικρός (μέχρι τα 13) που δεν θυμάμαι καν πως έγιναν.. μέχρι τα 16 φαντάσου άλλαζα τα πρώτα δόντια (ναι στα 16 άλλαξα το τελευταίο..!) οπότε φύγανε όλα κ πλέον είναι σαν να κάνω πρώτη φορά σφράγισμα.. σκατά
δεν θέλω.. κ θα φορέσω κ γυαλιά στην ηλικία μου απ'ότι φαίνεται..
γεράσαμε! ή αργήσαμε να μεγαλώσουμε
μπλαηντγκεο τοψησα.. (όχι ότι ήθελα κ πολύ..8))