fysika h apoluth teleiothta kat'eme:
Printable View
fysika h apoluth teleiothta kat'eme:
Harrison μουνάκια :touched:
ψαξε και το not guilty και βέβαια το beautiful girl. για να μην πω για το within you without you που ήδη το ξερεις.
αυτή η μουσική με κάνει να θέλω να γίνω κομμουνιστής. το ακούω συνέχως στο θέμα του 105,5 και το τραγουδάω όλη μέρα. μακάρι να ήξερα και τους στίχους οχι όμως τους ελληνικούς που δεν μαρέσουν.
edit: ο τίτλος είναι λάθος προφανώς, πρόκειται για την κουμμουνιστική διεθνή και όχι για τον ύμνο της ρωσσίας , άλλο έπος.
Η διεθνής ήταν και ύμνος της ΕΣΣΔ για καμιά 20αριά χρόνια πάντως.
Solefald - S U N I C A L L
Το μόνο αξιοπρεπές κομμάτι του δίσκου όμως.
"όμως"
Εξηγήσου.
The Sky Moves Sideways phase 2.
phase 1 καλε...ειδικα οταν σκανε τα λετορνικα
Αυτό είναι το γνωστό. Εγώ ήθελα να τονίσω την τελειότητα του phase 2 που είναι ισάξιο imo. Ειδικά στο 4 30 που μπαίνουν οι κιθάρες και πιο μετά που ακούγονται και τα γυναικεία... Κάβλες.
Kαι από Cave γαμεί.
αυτό είναι το τραγούδι που σιγομουρμουράω πιο πολύ τους τελευταίους μήνες.
:sad::sad::sad::sad::sad:
the real thing
wow.
Με το τρίτο replay φτάνει στα φτιά μου ο Άντονυ και τα μυαλά μου πονάνε.
Πρέπει να πούμε ότι ο Σκουλάς, τη δεκαετία που φεύγει κυκλοφόρησε μόνον τελειότητες.
Πληροφοριακά.
καλύτερη αφορμή πάντως από το lucky για αυτό το τόπικ δύσκολα θα μπορούσε να βρεθεί.
ασύλληπτο.
και λοιπές κλισέ υπερβολές.
από τότες το τόπικ πήρε την κάτω βόλτα!
Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ μεγαλύτερη τελειότητα σε νότες από το I Remember. Μεταλλική τελειότητα, έστω.
Αυτό το πράγμα που συμβαίνει από το 08:54 ως το τέλος του "Ashes in the Snow" των Mono φτάνει το επίπεδο των επιβλητικών κλεισιμάτων των Sigur Ros του (). Τεχνική κατάρτιση, νότες, ιδέες, μελωδίες, μελωδικότητες, δημιουργία εικόνας, όλα στο τέρμα. Μπορεί το post rock να έχει πεθάνει από τα ίδια του τα παιδιά που βγήκαν όλα το ίδιο εργοστασιακό μοντέλο, αλλά περιπτώσεις σαν τους Mono είναι από αυτές που ξεπερνάνε τα ιδιώματα τους.
για αυτό (το τέλος του κόσμου στο 7:00) δεν έχουμε πει, ε.
δεν ξέρω για νότες αλλά τούτο δω το πράμα αγγίζει σίγουρα την τελειότητα
το rock κυριοι (ροκ στο χωριο μου)
αμεσο
σταρατο
θρασυ
συνηδειτοποιημενα ποπ
με σκωμαρες και ποταμια το μουνοζουμο
ευθυτενες αφοπλιστικα ειλικρινες,γροθια στο μουνι των καθε δηθεν ''πειραματιστων''
''η ζωη ειναι πραματα που κανουμε μεχρι το επομενο sex''
πιπιτσα
bonus disk:
η πιο γκαυλαδερη διασκευη μετα του Αγιου Jimi
θα γαμησω το μαξιλαρι μου μα τον θεο
@Mostos
:dfinger:
Kαλησπεριζω αυτο το φορουμ!!
μιας και ειδα για ποια τραγουδια εχουνε αγγιξει την τελειοτητα!! Εμενα προσωπικα μου αρεσει απο Dream Theater το space dye vest ;-)
Κοπελιά πόσταρε και στο ποστ πιξ οφ γιορσέλβς!
Δεν ξέρω αν το ξέρατε, αλλά αυτό εδώ είναι απο τα ωραιότερα blues κομμάτια της ιστορίας της μουσικής. Πείτε πως το'βαλα και στα τρακς που έχουμε φάει κόλλημα κατά καιρούς.
Αρρώστια
http://www.youtube.com/watch?v=lXh6gJJCDpc
είμαι ερωτευμένος (στα σύννεφα πετάω)
http://www.youtube.com/watch?v=8aTvELXNXNU